КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 22 784
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Нами, чудесно решение за курса.
Необходимо е да имаш разнообразие и да излезеш от ежедневието, важното е, че имаш подкрепа и не си сама.
Сутринта направих добра разходка
7 км, малък пазар, храна за синът ми и сега съм при вас. Осъзнавам, какво е да не ставаш по час, да бързаш, пътуваш, да нямаш работодател. Няма нищо по-хубаво от свободата.

# 16
Добър вечер, дами!
Едно пиленце днес нахълта в хралупата ми и ми предаде новини от вас .
Извинения, че съм ви притеснила с неписането си и благодарности, че сте загрижени за мен и ме мислите с добро.
Покрай Великден малко по интензивни станаха дните ми и понамалих времето за БГ Мамма  и КГБ - толкова го намалих, че последните дни не съм и надничала тук. И така ще доста време напред, поне до средата на май месец.
Но пък нали ни очаква после Златоград -   ще имаме няколко дни да си говорим, говорим...

Много сте изписали, кое четох, кое прескочих и ето ме направо в новата ни къщичка. А тя, като всяко ново начало е прекрасна - пълна с надежди за много споделени моменти.

Пипи - чудесна е новата ни тема, благодаря за труда!

Борянка, и на теб благодаря за майското стихотворение, което ще краси темата ни.

Мамси, честит рожден ден!
Бъди здрава, спокойна, обичана от близките ти хора и се радвай на много хубави моменти с близки и приятели!
Весело изкарване днес и следващите дни!  Хубав празник!

Излизаме на разходка, че се не знае да не завали, а на вас желая хубава вечер .

# 17
Чудна тема си спретнала, Пипи! Много ми харесаха стиховете, обичам месец май. Боряна, как пристига музата при теб? Винаги навреме.
Мамси, желая ти много здраве и пролетно настроение!

# 18

Имаш една чаша живот. Можеш да я изпиеш, можеш да я излееш, можеш да я оставиш да изветрее. Все едно! Втора няма да ти налеят...бъдете здрави 🍷🍀💝

Тук се изля доста сериозен дъжд - добре поля всичко. Децата шляпаха, мокриха се - родителите бяха до тях, да му мислят. По време на нашата смяна през деня всичко беше ОК.
Сега с Филип малко ще оцветяваме и после - Сънчо.

Спокойна нощ на всички!

# 19
  • някъде другаде
Боряна , много е хубаво майското стихотворение.
След работа си направих разходката. След това излезнах с приятелка , която си е тук от чужбина да се видим.

# 20
  • Вила Великула
Ето ме отново при вас. Днес доста добре разпуснах. Първо дълго и приятно преживяване в козметичния салон. После малко разходка по магазините.
Благодаря на Борянка за красивото стихотворение. Вече е на мястото си.
Клечи, радвам се, че се появи. Дано да е за добро твоето отсъствие.

# 21
Честита, здрава и щастлива да си, Мамси! 🍀🌹🥂
Пипи, благодаря за новата тема!
Прегръдки за всички!

# 22
  • в сърцата на любимите ми хора
Тони, Борянка, Мериан, Белла, Макавели, Пипи, Яжка, Ениса, Фло, Дидиа, Янче, КАГ, Кассс, Нами, Аиша, Клечице, Тетка, Лунно цвете - благодаря на всички за хубавите пожелания. Много ме зарадвахте и усмихнахте деня ми. Да ви се връщат стократно Gift Heart

# 23
  • София
Ето ме и мен. Днес добре поработих. Свърших по-голямата част от отчета за Касата, а до крайния срок има още 12 дни. Чак не ми се вярва. Grinning
Сутринта гледах по телевизията ( даже не знам по коя, защото много рядко гледам ТВ) един фризьор обясняваше колко модерно е сега момчетата да си правят  студено къдрене, като едно време бабите и майките ни, а може би и някои от нас. Половината глава обръсната до голо, а перчемът - къдрав. Загледах се днес в момчетата около училището на малката внучка и наистина - трябва да е много модерно, щом от десетина момчета 7 бяха къдрави - кои по-ситно, кои по-едро. Ех, тия момчета...Защо им харесва да се правят на жени? Ощавиха се навсякъде, накичиха се с обеци, сега и ролките за коса ще ни вземат. Не съм разговаряла все още с голямата внучка. Интересно ми е нейното мнение. За сега, за възрастта си, доста трезво и разумно разсъждава. Допада ми.
ТЕТКЕ, никакви изгледи ли няма да дойдеш в Златоград? Ако не дойдеш, пари няма да даваш. Две кандидат готини баби имат желание, та да ги видя, ще тръгнат ли с нас. Тези дни ще разбера. Най-много ми се иска ти да си бъдеш с нас. До тогава време много. Пожелавам на твоите родители да са съвсем добре, а може би и те самите биха те пратили малко да се разтовариш. "Тетин" какво мисли по въпроса? Няма ли да те изкомандва - към Златоград, ходом марш!
ПИПИ, много поетична е този път нашата къщичка. Харесва ми така.
БОРЯНЧИЦЕ, не само теб, но и мен ме споходи музата. Stuck Out Tongue Winking EyeОще едно стихотворение от твоите стана песен. Този път в ритъма на тангото. Заиграх се със Снежен човек. Онази вечер говорих с руските ни приятели. Показах стихосбирката ти, илюстрациите, преведох им За шоколада и Снежен човек и им ги изпях. Володя каза: Стихи очень смысловатые, понравились, мелодии тоже. А Жана каза: По кожу мурашки идут, под акомпанимента хорошо получилось. Передай привет поетесе! И така, предавам ти поздравите, БОРЯНЧИЦЕ. Heart
Спирам до тук. Лека нощ, приятни сънища и живи здрави утре на кафе при МАКАВЕЛИ. И торти ще има - не една, а цели две.
Нашата дружка ДИДИА преди години ( не казвам колко) се е врекла в обич, вярност и любов на своето момче. И са се впрегнали заедно в семейния хомот и до ден днешен теглят своята семейна каручка. Пожелавам още мнооого години така да бъде, а ние да ги поздравяваме. И дружно да извикаме ГОР-ЧИ-ВОООО
Един малък мъж, с мъжественото име Марк, ще празнува своя първи имен ден! Да расте здрав, смел и силен! Наздраве на баба ПИПИ и на цялата рода.  
Гушкам ви и този път наистина лека нощ! Hug

# 24
Фбо, мерси за  популяризирането на творчеството ми, и за поздрава от далечна страна по руски. Поне този език разбирам, не трябва превод. Много готини твоите приятели и не критикуват дори.
 Спах днес малко ,сега да видим овцете.  Намерих кой да помогне с разтоварването, свързали са се по мъжки и разбрали. Дано няма издънка.
 Хваля се саам, че съм полезна ,с малко , но навреме и от място ,не е хич без нищо.
 Валя доста тук ,миналата нощ, доволно.
 Рових малко в калта , че босилек съм забравила да сложа ,дано поникне.
 Пипнах каквото можах, толкова мога. Утре пак.  Капка по капка ...сталактит.

# 25
Пипи, чудесен интериор, както винаги!

Мамси, честит рожден ден!

И при нас валя априлски дъжд. Доста. Преди обяд рязах трева. Покрай оградата има няколко местенца, където косачката не може да мине и взимам ножицата. Добре, че заваля и ме подгони,че ми изтръпнаха пръстите.

Пипи, имах голям кръвоизлив в едното око и с личната се опитваме да разберм от какво е.

# 26
  • Вила Великула
Фло, ако става въпрос за малкия внук, казва се Максим, а не Марк.

# 27
  • София
Добро утро, дружки!
ПИПИ, обърках се. Сори. Максим празнува на 21януари и на 13 август. Зимния имен ден сме го изпуснали, живи и здрави - ще празнуваме летния. Grinning
БОРЯНЧИЦЕ, твоята работа е много отговорна - да координираш "процеса". Нещо като Център по управление на полетите. Hands Plus1
ТАНУ, много приятна песен. Не бях я слушала. Hug
На всички -хубав ден и да ви спори.

# 28
  • някъде другаде
Добро утро!
Честита годишнина на Дидия! Още дълги години в сговор и щастие да са заедно!
Не се наспах. Снощи си легнах и гледах тв за да се приспя. Обадиха ми се от полицията да отида за поемно лице. Редовно ни викат нас от кметството , че никой не се съгласява. Хората си мислят , че стават свидетели и ще ги разкарват по дела. Е понякога викат и поемните лица , та и на дела съм ходила. Едно момче е наричкало друг с нож. Пострадалия е с опасност за живота в болница. Виновният се е скрил. И днес ще е пълно с полиция , ако не са успели да го намерят през ноща.
Слънчев да е денят ви.

# 29
Добро утро, момичета мили !
ИзненадАх ли ви с появяването в два поредни дни Simple Smile ? Знам, и на мен ми е хубаво тук, но вляза ли трудно излизам, не мога да бъда кратка и само  малко информативна .
При мен нещата са ,, всичко или нищо"", ,,много или хич"",  ммм да,  няма средни положения Simple Smile . Мисля си, че е от зодията ( нека другите Овенки кажат при тях така ли е), ама може да съм се пръкнала такъв чешит  безподобен Simple Smile .
Вляза ли да пиша, се оливам, пристрастявам се, привързвам се, а не е добре човек да е зависим...

Днес ми е важен ден за комитетските дела. То нищо не зависи от мен, но тръпна в очакване да видим до къде съм я докарала с моята по мечешки тромава дипломация....

Да е хубав деня ви!
За Дидия  днес е празник -
да ви е честита годишнината, Диди!
Живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт