КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 041
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Пипи, мила, съжалявам, но зная,
че ще се справиш.
По този повод се отказах от работа,
колкото толкова.
Мисля,че идва момент в който  трябва да се преосмислят приоритетите.

# 46
Тя далеч от това да преосмисля.
 Гадно си  е, но пък трябва да влезе в сметката,  не е планиран труд, не е в регламента .
 Творческите професии остават, някой трябва да прави и програмира ИИ,  докато не почне сам да се размножава и изгони хората от планетата. И контрол трябва , мислещи хора , а те кът.
насила вкарват религия в първи клас още, на подч„инение да учат и  преклонение,  Волен Сидеров щом е  фен, смятай. Да не мислят ще  учат децата.
Добре, че се намерила плевелите да оправи жената ,че и това не е за пренебрегване, изостане ли ,става страшно и безсмислено всичко ,целия труд.

За родителите,  цинично, но поне по реда си  окапваме,  искаме да не тежим, но понякога не зависи от нас. Деца и  внуци да са здрави и да са добре.
 Никой не е излязал жив от живота, все се стига до там.
 Само да е  с ред,  по божа сметка, да изгори свещта ,конеца ,както е отредено.
 Трудно е, аз в това отношение не съм страдала ,за дни си отидоха моите  предшественици и на крака до тези дни, мъжът ми с  тояга се подпираше ,но на крак и той. Само нерви ми е коствало, но забравих вече.

Последни щрихи , да оправям, че малко разместих, килим смених ,прах, да оправя,  утре готвене за вечеря. Пазарувах пак, вода, салати вървят,  каквото трябваше.
Запръхна ,та по вечеря може да  хвана и мотиката малко. И мисля един щрудел днес да направя,  има ябълки за обиране ,купих три за ядене сега, то онези спихнали,  но стават да се обелят и оберат.
 който иска - да хапне. Бутер тесто за закуска - на банички.  Няма да меся ,мързи ме.
 Супа за децата , печено месо върху картофи мисля,  те до обяд трябва да се оберат крушите ,да върнат буса навреме. За малко ,но колкото - толкова ,че не съм ги виждала скоро. И да разстеля леглата мисля. Стига се мотах.
 Но нещо не съм в супер форма. Каквото свърша.

# 47
  • Вила Великула
Борянка, точно в десетката и много мъдра както винаги. Прави ми впечатление, че не само ти, и аз съм така - колкото и да мрънкаме, че не можем като дойдат децата ни идват някакви свръх сили като, че ли.
Мериан, ще ни замести ИИ и то ще е по-скоро от колкото предполагаме.
Белла, още ми е рано за преосмисляне на приоритетите. Има още 5 -6 години по правилата, ако не увеличат възрастта за пенсия.

# 48
Пипи, заинтригува ме с тази паста с боб. Това бялото прясно мляко ли е и какъв е бульона който долива? Дали ще стане с по един буркан червен и бял боб готови и не знам колко макарони..., може би половин пакет 🤔

# 49
Пипи, много си млада !
Аз говоря само от личен опит!

# 50
  • Кубрат/ Пишурка
Дидия, честита годишнина! Бъдете живи и здрави и все така ръка за ръка! Наздраве!
На мен днес пък ми е тъжен ден. Приятелката ми от Нови пазар, която почина миналата година днес трябваше да има РД. Обадих се на съпруга й, поговорихме и малко ми олекна. Освен това на днешния ден почина и баща ми. Няма да забравя как се обадих на приятелката си да й честитя РД, а тя ме попита какво е станало - познала по гласа ми. Казах й, че сутринта татко е починал. Беше преди 16 години, разпети петък. Казват, че на такъв ден умират само святи хора. И той беше такъв. Днес запалих 2 свещички.

# 51
  • Вила Великула
Янче, голямо гуш от мен. Тъжно е.
Кассс, това бялото е част от белия боб, коййто отдели, заедно с малко от неговия булион или пък просто вода - пасирани. Може да се направи и с един вид боб. Идеята е да има течност в която да врат макароните. Те трябва да са по-ситни или даже съм виждала малко ситни и другото спагети начупени. Според мен съотношението е както ти харесва - дали искаш да е повече паста или повече боб. Трябва да има и малко сосче около пастата, но не прекалено като при яхния например.

# 52
Дидиа, честит празник!
Все така заедно да се радвате на деца, внуци и правнуци!
Бъдете здрави и щастливи!

# 53

Бъдете щастливи, не защото всичко е добро, а защото може да видите доброто във всичко...бъдете здрави 🥂

Спокойна вечер момичета - наздраве на всички, ей така - за настроение, а на Дидиа - за празника HeartHeartHeart

# 54
  • Вила Великула
Макавели, красиви думи.
Аз също се опитвам да търся във всичко доброто и положителното.
Днес на фона на всичко, което ми е на главата и съм супер изнервена, ми доставя удоволствие да поседя при вас и да разменим мисли. А деня ми се усмихна от малки неща - от това, че се появи жената, която ще ми помогне в градината, от това, че днес обух едни изпрани и неубувани дънки от сигурно две години и като бръкнах в задния джоб си намерих 30 лева. Е това не е ли късмет?

# 55
Пипи, почвам да пребърквам
всички джобове!

# 56
  • София
ПИПИ, напрегнат ден си имала. Усещам, че напрежението е спаднало, изпуснала си парата. Това е важно. Hug
ЯНЕ. такъв е живота - шарена броеница! И аз те гушкам. Hug
КРАСИВА БЕЛЛА, нали знаеш - хвърли зад теб, за да намериш пред теб. Намери ли нещо след пребъркването? Stuck Out Tongue Winking Eye
МАКАВЕЛИ, и гледката, и думите, ми дойдоха много добре. Hug Хубаво име има внукът ви - Филип. Здрав да е! Тази вечер обявих гладна стачка и рано, рано се прикреватих. Четох, поговорих с приятелки и мислех да поговоря и с вас, но Сънчо ме обикаля, та да не го изпусна. Неспоменатите ги гушкам. Hug
ЦВЕТЕАРТ отдавна не се е обаждала. Дано намери малко време и за нас. Grinning
И ЯН ми липсва, надявам се всичко да е наред. Hug
Лека и спокойна нощ, милички! Heart

# 57
Фло, нали знаеш, че съм от
мързеливите, прикреватих се тел,
книжка, те, т.е. комфорт по моему!

# 58
Много е късно, но сега  влязох в темата да ви прочета. Имате по едно палче от мен!
Диди, честита годишнина! Бъдете все така щастливи заедно с деца и внуци!

Хубави неща са се случили при някои от вас, има още болежки при други, но живот шарен.

Лека нощ и до скоро !

# 59
Традициите повеляват да кажа първа -
добро утро, дами!
Да е хубав денят ви!

Ще е поредният слънчев и приятен ден, да го изживеем в здраве и радост!

Общи условия

Активация на акаунт