КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Ха така, отчети се да не те мислим.
 Аз ще се оплача- снощи късно синът смени плана, ще дойде само да разтовари  и се връща. Преместени са напълно , да чистят квартирата , искат я опразнена   и чиста.
 Това добре ,но пазарувах излишни ми неща, ще пратя някои, каквото вземе,  ще ям, но ми е криво.
 Просто нямам излишни пари,  а за тях се старая.
 Ще се оправя, но винаги така става, всяка заповед  е предпоследна.
 Иначе денят се очертава слънчев, поне това да е наред.

# 61
Добро утро!
Боряна, това най-много ме притеснява с храната. От два дни го чакам, сготвено, приготвено и сега ще замине в боклука. Хич не обичам да хвърлям храна, но някой неща не стават след два дни. Както и да го мисля, не съм го измислила, а той казва ,мисли само за себе си"
Времето е хубаво, ще изляза и ще мисля за себе си.
Слънчев ден!

# 62
Ще се оправя, ако няма нова заповед, ще пратя буркани да имат утре да не се притесняват,  на децата дето обичат каквото купих ще пратя. Ако иска де.
 Размяташ чаршафи,  че като са стояли,  миришат на шкаф, абе  дърта съм да угаждам вече.
 Какво да правиш.
 И да имаш планове,  и мишката имала ,но котката ги развалила.

# 63
  • някъде другаде
Добро утро!
Мислех да поспя до по-късно , но имам комшийка , която е сама (съпруга и работи на обекти и си идва рядко) , а сякаш , че не е и съвсем наред , ми писа в 7.20. Събуди ме. Станах заредих мултикукъра да се готви леща и пия кафе. На нея и написах , когато съм почивка да не ми пише толкова рано.
Снощи излизах да почерпя семейството , с които си бяхме най-близки с ММ , те и до сега са ми най-добри приятели. Извиках и братовчедка ми , че и тя като мен остана самичка , мъжа и почина миналата година и колежката и се заформи добра компания , та в сладки приказки откарахме до 12.
Мисля след кафето и като се сготви да отида да си направя разходката. Вчера я пропуснах , че тук валя пороен дъжд. Ако е слънчево и тревата изсъхне ще я окося.
Момичета , стискайте палци , Теди има изпит днес.

# 64
Добро утро, момичета! Влизам да благодаря за поздравите и .... излитам. Днес е доста натоварен ден за нас. Цвети и Лора летят - първата командировка, втората - у дома. Зетят ще трябва днес да ходи два пъти до летището, а аз да следя самолетчетата.
                 Тони, стискам палци за отличен на изпита на Теди.
                  Слънчев и усмихнат ден! Nature High Brightness

# 65
  • София
Добро утро!
Тони,стискам палци на дъщеря ти! Да мине успешно изпита.
 Боряна,много ме натъжи това,което си писала,защото имам тъжен подобен спомен.Едно време,когато се омъжих баща ми остана сам,но ние често го навестявахме в началото.Постепенно разредихме.Когато почина разбрах,че ни е чакал цял ден.Наготвил и чакал  пред наредената маса.В късния следобед се отказал и започнал да сече дърво.После получил масивен инфаркт.Младите не се замислят,през ум не им минава какво затруднява родителите.Не е от егоизъм и безразличие,а защото не са минали по този път и нямат опит.
   Вчера си взел стихосбирката и я зачетох още в метрото.Първите 8 стихотворения ме срутиха.Разплаках се и ми стана неудобно от хората около мен.Някакви стари чувства се събудиха,макар,че съм ги загробила и смятах,че съм забравила.Тази сутрин започнах да четаа от последната страница-напред.Много са ти хубави стиховете,наистина! Грехота е да не пишеш и да не ги издаваш.
      Днес ще съм цял ден  около вас.
      Хубав ден!

# 66
  • Вила Великула
Добро утро момичета. Днес Клечито рано-рано пое щафетата. Доволна съм.
Борянка, тъжно е, но всеки си мисли, че неговите планове са най-важни, а пренебрегваме чувствата. Храната поне ще им я изпратиш, но толкова се постара. Аз вече като идват големите, понеже са големи капризи, приготвям само една супа и салата, а другото оставям те да се оправят. Зетя много обича да готви и се справя добре, но след него е Бейрут. По-рано ставах да чистя, а сега нищо не пипам - да се оправят. демонстрирам го докато те са тук естествено, а като си тръгнат чистя по-основно, защото обикновено и на най-необичайните места може да намеря капки от доматен сос например. А сега и като съм почти денонощно пред компютъра, като искат да дойдат направо им заявявам - супер, идвайте, чувствайте се като у дома си, точно ще има кой да готви и да шета.
Вчера се похвалих за жената с плевенето, но днес все още не е дошла. Да видим. Нали знаете приказката - хубава работа, ама циганска.
Допивам кафето и ме чака работа. На вас - усмихнат ден.

# 67
Добро утро! Станах рано, защото снощи се прикреватих рано, та свърших доста работа до момента. Както казваше един легендарен селекционер  -  рано пиле,  рано, рано.  Както искате го разбирайте  Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес ще мързелувам, категорично. Сега чакам Пена да изпере, простирам и се придиванвам. Подкарала съм Пушкин, не знам какво ме прихваща...Търсихме с малкия книжки за него в библиотеката ни и си помислих, че и аз имам доста книги за раздаване, освен дрехи. Може би скоро ще запрятам ръкави и ще прочиствам. Пипи, за вашето читалище, ако събирате книги, обаждай се.
Тони, имаш палци от мен за дъщерята,  всичко ще е наред!
Дидия, знам за какво иде реч, аз съм същата. И да ти кажа, че е безсмислено да го правиш, все тая! Живи и здрави ще излетят и кацнат, Бог с тях,  спокойно!
Боряна, казах ти, че така ни действат стиховете ти, аз също ревах...За другото не се ядосвайте и ти и Бела. Нека са живи и здрави, млади са, ще има и други поводи.
Ега ти и фермана дето написах, как си личи, че няма пИятел да ме юрка, няма и служебни задачи. Прегръдка за всички и хубав ден, отивам да простирам!

# 68
  • София
Добро утро!
Дидиа, да сте живи и здрави с Драго и да ожените правнуци заедно.
Снощи липсвах, но бяхме на концерт на детските градини.
Много сладки бяха малчовците - тропаха хора, имаше и народни танци.
После тати ни докара с мрънчоците и много бързо избяга.

# 69
Шетам и  си почивам, спи ми се , ще държа фронта все пак.
 Ами не пипат нищо ,  и  очакват много, това е истината.
 Няма проблем,  аз не работя, те не идват често, да се оправят,  не са малки , отиват на 50 години. До кога ще са деца,  трябва егоизъм у старците да се проявява понякога Отивам да видя какво става.

Надничам по навик за съобщения , да не измислят нещо. Веднъж  уж за 13 , дойдоха в 20 часа плюс.
 Да не се отметнат въобще пък.

# 70

"Храненето на душата с малки радости, е най-добрия начин да живееш. "  

Добро утро 🌞

За второто кафе съм на линия Coffee
Имахме емоции снощи със Стефан, но слава на Бога всичко завърши благополучно!

Хубав ден момичета Simple Smile

# 71
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет и от мен! Пия кафе на терасата, слънцето напича. Дишам кислород на кристалчета. Ще се поразходим, ще обядваме в едно много приятно ресторантче и след обяд на басейна. Спокойствие и пълен релакс. Взела съм стихосбирката на Борянка и си я чета на спокойствие. Прекрасно чувство!
Оставям ви, че ме викат. Хубав ден. Не се ядосвайте за битовизми. Има много по-важни неща - като да бъдем щастливи, например 🤗

# 72
  • София
Ето ме и мен!
Бая поводи за размисъл. И за коментар. Ей за това си харесвам къщичката - споделиш с приятелки, потърсиш съвет и все има кой да помогне. И да не помогне, поне ти олекне.
Та Права е МАМСИ - не се ядосвайте за битовизми. И веднага в подкрепа,  уводните думи на МАКАВЕЛИ - "Храненето на душата с малки радости, е най-добрия начин да живееш. "  Стефан братчето на Филип ли е?
БОРЯНЧИЦЕ, както винаги си мъдра, но понякога децата ни подлагат на изпитания. Гледат си на тях да им е удобно. Дай каквото можеш и каквото вземе син 1, другото прибери в камерата, останалото за теб и  за котетата. Не се кОси, като ше ти мине. Я се усмихни. Grinning  Все пак нали ще си видиш следобяд "произведението", все е файда.  Според психологията децата ни били такива, каквито сме ги направили ние. И нали знаеш, че за всичко е виновна майката! Stuck Out Tongue Winking Eye
ПИПИ, добра тактика - нека готви зетко, но после и да си почисти. Ти нали не го викаш да чисти след като готвиш? Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, виж колко си добре. Твоя зетко не готви, не цапа, забърсва по нещо в движение и се изнаса с 200.
ЕНИСА, ти си построила комунизЪма - Пена пере, а ти краци вириш, в компанията на Пушкин. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯЖКА вчера ми донесе разсад за домати. Даде ми инструкции и отлета. Днес се обади да ме провери какво съм направила. Аз разбира се, нищо не бях свършила все още. Обещавам, че след като си поговоря с вас, ще се занимая с бъдещите домати. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТОНИ и от мен палчета за Теодора. Да знаеш. че бабите сме голяма сила! После да се похвалиш! Hands Plus1
БЕЛЛА, много правилно си решила - мисли за себе си, живей за мига! Hug
ДИДИА, изгледай някой филм, почети книжка или излез да се разходиш. По-добре, отколкото да се вторачваш в самолетчетата. Там си има кой да гледа и да закара хората от точка А до точка Б. Лек полет на Цвети и Лора. Airplane Airplane
КЛЕЧИЦЕ, прията разходка из паркове и улици. Надявам се придружена от принц Чарлз. Animal Dog2
КАГ, за теб - чувалчето с прегръдките. Hug
И не споменатите да си вземат от прегръдките. Hug
Приключвам с том 1.
Стигнах до ФЛО. За нея после ще ви разказвам - в том 2 на писанията. Stuck Out Tongue Winking Eye
И да не забравя, да ви изпратя четиво за Здравословния егоизъм! Надявам се децата ни да не надничат в къщичката ни, че ще ме линчуват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 73
Ето съм отново! Бе много оправна се оказах. Отметнах всички планирани задачки и реших да ви погледна какви ги творите. Даже и асмата връзвах по команда от ММ. Дадох подаръците на Лори , пожелах приятен и лек полет на двечките, изпрах, прострях и сега готвя нещо. Рецептата от нета та да видим какво ще се получи. С прасарника ще се разправям когато Ран си отиде у тях, в неговата си стая.
              Боряна, и на 100 години пак ще са ни деца и пак ще изпитваме същите чувства, тревоги и радости.
              Мамси, време за релакс и поезия - приятно съчетание. Почивай на мах, че сме свикнали все да тичаме и прояви здравословния си егоизъм. Не, че аз го правя, но да давам съвети мога. Yum
              Фло, не вярвам да ти изпълня съветите. Пак ще се лепна на компа и ще гледам самолетчетата.
              Макавели, важното е, че всичко е приключило благополучно.
              Ставам да си погледна експеримента.

# 74
Дадох подробен отчет  и го затрих.
  Ще полегна се пак, дано се събудя,  а  и то до 20 часа е доста време.

Общи условия

Активация на акаунт