КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах в 6.30 без аларма , а утре като звънне ще се чудя как да стана.
В 9 ще излизам с братовчедка ми да си направя редовната разходка. После ще подредя летните дрехи , че само ги извадих и ще се изгладя за утре. Друго , какво ще правя ще го измисля в движение.

# 526
  • София
Добро утро!
Тук е слънчево и свежо!
Танита, страхотно! И ние с дъщеря ми сме ходили при такъв специалист, но при мен явно не е такова естество проблемите и не ми помага.
Завиждам ви за срещата в Банкя, поне някоя снимчица няма ли да пратите? Ще чакам и ще се надявам.
Фло, вземай се в ръце, според мен послушай Клечката и влез в някой Мол.
Айше, докладвай състоянието на мрънчовците?
Много рядко не виждам моите внуци през уикенда и сега ми липсват. Не можах да си намеря приятели тук. В началото ме болеше зъб и не ми се говореше, а сега не намирам симпатични хора. Няма значение, имам голяма нужда от почивка, чета си в интернет, гледам си телевизия и HBO-MAX на телефона, разхождам се и минава времето. Но човек като мен, дето е все в движение трудно свиква с лежерните дни.
Да ви е хубав деня и да постигнете планираните за деня неща!

# 527
  • София
Добро утро,Тони!Добро утро,Мериан!
Добро утро,момичета!
Танита,стискам палци и се надявам,да дойдеш в Златоград!
По въпроса за пролетното парти снощи говорих с Жана.Тя вече се подготвя и ще ни чака на 17 май около 13ч.До нея се отива с автобус 42,който може да вземем от метростанция Люлин.Видях разписанието в12,45 ч е на тази спирка,пристига в 13,05.Следващият е чак след 30мин.Така,че този е най-удобен.Аз ще ви чакам където кажете.Може да дойда на метростанцията,а може и на спирката,където ще слезете.Времето е пролетно,ще има локални валежи,но на обяд е по-топло.
  Чакам да кажете къде да ви чакам.
   Хубав ден ви желая,момичета!

# 528
Добро утро! Напоследък съм станала много ранобудна. Yum Ококорих се още в 6 ч, но до сега гледах филм.
                 Танче, радвам се, че има полза от стиснатите ни палци и от кинезитерапевта.
                  Момичета, неправилно сте ме разбрали. Това не е подарък на Неда за бала. Аз така обичам да си купувам разни неща за децата. На Мими купих комплекта бижута, та даже договорих изпълнение на камъните сваровски с цвета на тоалета. На Ран купих сребърни ръкавели за ризата. Сега на Неда купих гривната и пръстена, защото ми се струваше, че освен колие и обици трябва да има и тези аксесоари. Така остава и спомен от нас. На бала си им даваме парички.
                  За моя тоалет - все още не съм разгледала какво съм купувала и съм оставила за когато имам нужда. Всеки ден се каня да избера нещо и все време не ми остава. Две чекмеджета имам в спалнята с нови дрешки, още в опаковките им. Трябва и на фризьор да отида, но все си викам има време, а и все излиза нещо по-важно. Е, ще се наканя, ако не тази седмица то другата. Мислех в понеделник, но се появиха две задачки и дано успея да ги изпълня и двете.
                  За срещата при Жани ще липсвам. Първо ми е труден транспорта до там и второ - няма как да оставя ММ за толкова дълго време. Така, че ще ви пожелая приятно градинско парти и дано не ви вали.
                  Спокоен и слънчев да ви е деня.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 16:12 от Didia

# 529
  • Вила Великула
Яге, моля те на лични да ми изпратиш точния адрес на Жана. Аз ще съм с кола, но ще дойда от обратната посока по магистралата и въобще няма да влизам в София.
За сега като гледам сме аз, Фло, ти и Жана.Не знам Клечи кога се прибира? Тетка, Белла, Лунно цвете, хайде и другите да не изброявам - пишете.

# 530

Ако утрото не ни будеше за нови радости, а вечерта не ни оставяше никаква надежда, не би си струвало да живеем.
Гьоте

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Свикнахте вече, че кафето от мен идва около 8.30-9 часа. Какво да се прави - докато се намотам и седна тук, вие вече сте ошетали и тръгнали по задачки.
Искрено ви се радвам за срещата в Банкя - надявам се някой ден, може би в недалечното бъдеще да стигнем до това градче.
Тони, приятна разходка и занимания.
Мериан, почивай активно - като се върнеш отново шеметно ще те завърти ежедневието.
Пипи, какви си ги намислила за днес - работа или удоволствия?
Фло, имаш повод отново за модно дефиле - вземай се в ръце и припкай Simple Smile

Не съм решила още с какво ще се занимавам днес - ще излезем да си купя месечните лекарства, ММ пише една рецензия за дипломантка, че ще го чакам да свърши. Имам да пресадя две петунии, които си купих преди няколко дни. Все дреболии и то ще дойде обяд.

Хубав ден на всички, грее слънчице и е приятно

# 531
  • София
Привет, красавици!
Рано станах и аз, свърших бая работа, сега на кафе при вас и малко почивка.
От сутринта готвя - агнешка супичка, телешко варено и Бьов Строганов. Ще направя и панакота. Мисля с това да приключа. Рибката остава за утре.
ЯЖКЕ, не мисля, че трябва да се разкарваш до станция Люлин. Не разбрах на коя спирка на рейса трябва да слезем и колко е пешеходното разстояние до ЖАНА. Може би там да ни чакаш. А ние какво да носим? Дай идеии.
МАКАВЕЛИ, ще се помотая още по магазините. Не че няма какво да облека, но искам да се наградя и за това, че смъкнах някой и друг килограм.
МЕРИАН, почивай си пълноценно. Броените дни бързо минават. До кога си там?
ДИДИА, даваш ми идея да попитам Бабин убавец, дали не би искал все пак да има нещо, което да му напомня за този специален ден. Сребърните ръкавели са подходящи, защото костюмът е сив. Жалко, че няма да дойдеш.
ТОНИ, приятна разходка, разходи се и заради мен. Grinning
ПИПИ, не знам още кои момичета ще дойдат. Знам, че АЙША няма да може да бъде с нас. И аз мислех да ходя с колата, но май ще отида с метрото, щом има и удобен рейс.

# 532
  • София
Добър ден!
За гостито при Жана - ще липсвам. Няма как да оставя Пл. сам с Мрънчоците почти цял ден. А и може да го викнат на работа.
Танита, дано си стигнала до точния специалист и да те изправи.
Фло, ако искаш звънни да ти обясня подробно за кварталните магазини.
Мариянка, почивай си, може и без ваканционни познати. Зъба дано не се активира до края. Мрънчоците са добре - нищо им няма като преспаха. Даже и цицината е спаднала сама, само малко одрано има тя. Неговото повръщане сигурно е било от зрелия боб - много бил вкусен, всичко си изял. Май му е първото ядене на подобен деликатес.
Аз го закъсах след ваксината - подута, топла и боляща дясна ръка. Сега направих компрес с риванол, дано помине. И преди 10 г. беше така.

# 533
  • sofia
Здравейте всички! Чудно слънчице е изгряло...
При мен всичко е едно и също. Два дена си бях вкъщи и релаксирах. Сега тръгвам обратно към Бистрица.
По повод срещата в Банкя. С  две ръце съм за и мисля да присъствам. Дано да е всичко наред дотогава.

Поздрави

# 534
  • София
Фло,нма да идвам до Люлин,ще се кача на вашия автобус след нколко спирки,само трябва да ми кажете,че сте  в него.Пеша до Жана не може да се отиде.Или тя ще ни вземе или ще изчакаме Пипи.Къщата не може да я намерите сами.Няма адрес.

# 535
  • Варна
Ха, добър ден и от мен, една прясна-прясна младоженка от преди 56 години!  Nerd
Да ни е честита годишнината с ДС, да ни са живи-здрави децата, внуците и ние след тях!  Flowers Four Leaf Clover
Той, разбира се както винаги, не се сети за празника! Като го попитах какъв ден е днес се позамисли и каза:
Ааа... от сватбата или от годежа беше!!!  Делиорманска му работа! Иди чакай пожелания или цветя, или ГОРЧИВО!!!  Kiss  Друг път! Идва ми да го ..... с чукчето за пържоли!!!  Misc Hammer
ЗА  НАШЕ  ЗДРАВЕ, НАЗДРАВЕ!

Champagne  Cake  Cocktail  Custard  Ice Cream  Wine Glass  Beers  Tropical Drink  Microphone

И не на последно място една песен да си изпеем за здраве и настроение!  Musical Score

Момичета, благодаря за пожеланията! Дано се сбъднат на 100%!  Flowers Four Leaf Clover
Самонаправих си подарък за годишнината, но може и още!  Sparkling Heart
Снощи от много време си спах на леглото, не полулегнала на фотьойла, без силни болки... няма да се хваля, че да не дръпна дявола за опашката! След още една-две процедури ще си проличи ще има ли Златоград, или не!  Flowers Four Leaf Clover
Но, надежда има, времето и ръцете на кинезитерапевта ще покажат!  Nerd

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 11:50 от tanitatania

# 536

Танче, бъдете здрави и още много щастливи години заедно с деца, внуци и правнуци!

# 537
Танита, много се радвам за теб и постижението от една процедура! Браво!
Честита ви годишнина! Дълги години още любов и само виртуална употреба на чукчето за пържоли Wink
Днес моята внучка става на 7 годинки! Да ни е здрава, щастлива и на есен успешен първолак! Все така да ни обича Heart
Днес денят ни започна хубаво, нощес мама и татко спаха добре, без будеща болка от болежки. Кучето двата дни е при нан и взаимно си се радват. Сега опаковам подаръка за Дребосъчка, с една огромна лилава панделка. Довечера, като се върнат от почивката ще я очакваме с изненадата Simple Smile Heart
Предайте поздрави от мен на Жана, няма да мога да дойда. Сам човек все още не може да се оправи с грижите по майка и татко, но се надявам и това да стане скоро.

# 538

Горчиво! Като не се сеща ДС - ние!

Честито на  бъдещото първолаче, здраве,  успехи, весело детство!

# 539
  • някъде другаде
Танита , честита ви годишнина. В сговор и любов да живеете поне до100.
Тетка , здрава , щастлива и обичана да е принцесата. С лекота да сбъдва мечтите си.

Общи условия

Активация на акаунт