КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Танче,честита ви годишнина! Да сте живи и здрави да посрещате още много годишнини!Браво за резултата от процедурата.Ще те оправи рехабилитатора.Добре,че сте го открили.
    Тетке,честит рожден ден на вашата кукла! Още малко и ще си припомните заедно букварчето.Да е здрава,да ви радва с успехи. Много хубава новина за вашите родители.
    Аз решавам задачи за класно с големия внук.Дълго време не ме беше търсил,но майка му сега е разпоредила да се подготвяме заедно.Не знам дали целта е да му помагам или да си правя гимнастика на мозъка.Може и да е второто.Детето си се спраавя само.

# 541
  • София
Танита, да сте живи и здрави с твоя мъж! Хич не се впечатлявай, че не помни - мнозинството са така. Дълги години заедно и гледащи в една посока да сте!
Тетке, да е здрава и щастлива внучката ти! Една година по - малка е от моята. Знаеш ли кое училище са избрали родителите? Да не се окаже, че са заедно с моята внучка?
Фло питаше - до сряда сутринта съм тук.
Пожелавам ви прекрасен следобяд!

# 542
Е, ама знам кога да дойда тук, веднага си вземам от почерпката и от красивата торта Simple Smile

Танче, много се радвам, че има резултат от посещението при кинезитерапевта! Стискам палци да се видим в Златоград! 😘
Честита ви годишнина с ДС, да сте здрави, да отпразнувате още много годишнини все така в обич и разбирателство! Горчиво 🥂🍀🥰

Тетка, честит рожден ден на внучката ти! Да е здрава, щастлива и много радост и гордост да ви носи! 🥳🍀🥰

Аз до сега оправях прасарника. Наготвих само една супа от манголд и има разни неща за доизяждане. За довечера ще правя гръцка мусака с патладжан и тиквички. Вчера забравих да ви се похваля. Нали валя и беше студено, та чак парното пуснахме за малко и като ми дойде музата, та направих козунак. Без да се каня и специални подготовки. С каквото имаше, ей така на шега, а той все, че се получи. Хареса се и бързо се изяде, че малка доза бях забъркала, ей ги на, фук, фук 😂

# 543

Танче, живи и здрави да сте с ДС - в спокойствие и благополучие дълги години да сте заедно и да се радвате на всичко и всички около вас Heart От Борянка - тортата, а от мен кошница с цветя Flowers Hibiscus Горчиво Heart
Тетка, честита да е внучката ви - да расте здраво и щастливо дете, да успява и да ви носи много радост Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 544
Танче, честито! Здрави и все така подкрепящи един друг да сте! Много хубави и споделени моменти със семейството и внуците ви желая! Наздраве!
Тетка, ЧРД на внучката,  здраве и щастливо детство и желая, бъдете живи и здрави всички,  весел празник!
Хубав ден, момичета!

# 545

Тетка, честита де е малката принцеса! Здрава, красива, истинска и пряма да расте и в делата си да е голяма! Весел празник!

# 546
  • в сърцата на любимите ми хора
Тетка, честито на малката принцеса. Жива, здрава и много щастлива да е.
Танче, още дълги години заедно в здраве и разбирателство. ГОРЧИВО!
При мен нищо интересно. Проза и спокойствие.

# 547
Танче, честита годишнина?
В здраве и дълголетие!
Фло, купи ли тоалет?
За Банкя - дайте локация!
Как така няма адрес?
На всички слънчев ден!
Отивам на концерт, ще дам отзиви по-късно.

# 548
  • София
Напълно нормално е да няма адрес, ако живее във вилна зона, над градчето. Водят ги местност и № на имот.
Тетка, честит рожден ден на внучката с пожелания за здраве и весели игри!
Танита и ДС, горчиво!

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 16:47 от Aisha

# 549
Танита, да сте здрави с дядо Стефан и заедно още дълги години! Наздраве за ваше здраве!

Тетка,  вашата принцеса да е жива,здрава и любознателна! Много да ви радва!

И при мен е проза. Направих с приятелка и шпаньолката дълга предиобедна разходка, после баня и боядисване на косата, после мусака, после  пералнята и сега при вас да направя проверка коя какво е правила.

Приятен следобед!

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:29 от К.А.Г.

# 550
  • София
ТАНЧЕ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, ОБИЧ, СПОКОЙНИ ДНИ ЗАНАПРЕД, ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ВИ. ДА ДОЧАКАТЕ И СЛЕДВАЩАТА СМЯНА - ПРАВНУЧЕТАТА! НАЗДРАВЕ.

Булка, като ти знам костноставните проблеми, избрах за днешния ви танц една по-бавна песен. За сега ви пожелах по-спокойни дни, но да уточня - това се отнася само докато кинезитерапевта те приведе в "годна за експлоатация", а после...вие си знаете как и по колко -  щастие и рози и нови пози. Stuck Out Tongue Winking Eye И гор-чи-воооо! Изпълнявате до 56. Да не сбъркате при броенето, ей! Утре да се обадиш, а ако все още изпълнявате горчивото, може и вдругиден да се появиш на рапорт. Joy

МИЛА ТЕТКЕ, ЧЕСТИТА ДА Е ВАШАТА РОЖДЕНИЧКА , ПРЕКРАСНАТА БОРЯНА - ЗДРАВО, ПАЛАВО, ЛЮБОЗНАТЕЛНО  И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ДА РАСТЕ! ДА РАДВА ДНИТЕ ВИ!

Сега отивам да доведа крокодила Гена, за да поздрави рожденичката. Grinning

Хайде да танцуваме!

# 551
Фро, като си рекла да танцуваме ей, ти нещо за костно-ставно раздвижване без особено натоварване! Yum

А това за празнуващите годишнина Танчето и ДС !

Това за по-пъргавичките!

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 17:59 от Didia

# 552
Отдавна не съм надниквала, и какво да видя - любима песничка от миналото (на крокодила Гена). Попрочетох по диагонал последните няколко страници - поздравления на всички празнуващи, и най-вече - ЗДРАВЕ за малки и големи!!!
При мен - нищо особено. Реанимирахме след гостуването на голямата дъщеря и внуците. Добре, че времето беше хубаво, че малкият има енергия за трима. От време на време го прихваща и прави "кросове" -  обиколки с маратонско темпо. То хубаво, ама става дума за двустаен апартамент. Гони 1000 (ама уточнихме, че има предвид 100). Каката е супер доволна от 6-дневната екскурзия в БГ с немското българско училище. Обаче имаше драма - в последния хотел си беше забравила любимата бебешка играчка за приспиване /има още 3 абсолютно идентични в Германия, но тази била най-любимата/. Наистина го преживя трудно, опита се да го издири през хотела, туристическата фирма, шофьора на автобуса, но естествено никой не се беше погрижил за мечето.  Реакцията беше бурна, но за щастие - краткосрочна. Имайки предвид колко е разпиляна, бяхме изненадани, че само това липсваше от багажа.
Сега се подготвям за една несъстояла се преди 2 години почивка в Тунис. Тогава се наложи спешна и изненадваща операция на мъжа ми. Надявам се този път всичко да е ОК. Та "подготовката" ми се изразява в геройски опит да сваля трупнатите от лятото 3-4 килца, защото "Ол инклузив" е опасно преживяване за хора, които обичат да си похапват....от всичко.
Толкова от мен - колкото да не ме отпишете от групата и да се водя като надничащ гост.

# 553
  • София
Чудесна 37 страничка!  
ТАНИТКА, ти и ДС сте виновни, като сте спретнали преди 56 години това мероприятие - бракуването. То хората се делят на умни и на женени, ама като сте рекли, щом се харесват младите, да се вземат. Хайрлия да е! От нас получавате сърдечни поздрави и пожелания,  хумор и закачки,  вкусна тортичка,  зареждаща музика, а имате и неочаквана гостенка - ПИПЕЛОТ. Аз потанцувах щуро във ваша част. Ромео го паза, че слава Богу, сега кръстът му е добре, да не се повреди. За танца на любовта не го оставих на мира, докато не ми кандиса. Любима ми е тази песен.
Булка, я разкажи, къде го намери този левент или той те откри? Кой на кого смигна, кой на кого нишан направи, кой кого първи целуна...Е, спирам до тук. За повече подробности не питам. То и не е нужно  Stuck Out Tongue Winking Eye Другото го знаем - две прекрасни щерки, отбор внуци - всички здрави, умни, успешни. Сега чакаме продължението - правнуците. И това ще дойде! ПовЕрвай ми!
ПИПЕЛОТ, радвам се, че се появи. Добре да изкарате на екскурзията, а като се върнете, ще ни разказваш - тук или при Дядото, а може и в Китайския. И никакво отписване! Наша си! Grinning
ДИДИА изби рибата с музикалните поздрави. По нещо за всеки вкус ( и състояние на костноставния апарат и ходовата част) ДИДИ, прегръдки! Hug
КРАСИВА БЕЛЛА - ще се ориентираме по звездите или вземи компас. Stuck Out Tongue Winking Eye
КАССС, чудесни козуначета! Браво!
БОРЯНА какво да я хваля? Кой си го може, си го може. За всичко става - и торта да направи и стихове да спретне.
МЕРИАН, ами то време не остана. Още малко и ще си гушнеш внучетата и либето.
МАМСИ, мързелувай си днес. А кога си пак на фитнес?
ТОНИ, как беше разходката? Помисли ли и за мен, да направиш някоя и друга хилядарка крачки в повече? Stuck Out Tongue Winking Eye
Градско ЯЖКЕ, добре са твоите внуци с такава баба. Моите да му мислят. С математиката съм на Ви! Grinning
Кого коментирала, коментирала, за останалите изсипвам чувала с прегръдките и всички да си вземат - коя по колкото може да носи. Hug Hug Hug

# 554
  • Вила Великула
От сутринта не съм влизала в къщичката ни и вие сте се постарали да я напълните с хубави неща.
Танитка, да сте живи и здрави с ДС. Много да се слушате и уважавате.
Тетка, да е много здрава и да расте безгрижно малката чаровница.
Нами, радвам се, че отново си тук.
Пипелот, идвай по-често.
Белла, много къщи нямат адреси. Ние също на село нямаме административен адрес.
Ти с автомобил ли ще дойдеш , че ти трябва локация. Защо не тръгнеш с другите момичета. Яжка е обяснила за часовете на автобуса. Аз ще се разбера с нея къде и в колко да ви чакам, за да кача няколко момичета при мен за финалната права.
Ние бяхме на РД на 80 годишнина на нашия съсед на село. Празнува го в София в едно заведение и затова ще спим в апартамента и утре кой от къде е -ММ към Хамбург, а аз към офиса.
Кассс, чудесни са ти козунаците. Чак ми де прияде.
Днес се чух с Ян по телефона по повод организацията на транспорта. Милата и пуши главата от ангажименти, а на всичко отгоре като беше паднала  се е оказало  че е получила и като екстра сътресение на мозъка. Май така се казваше. Тези дни ще имаме яснота за транспорта и ще се разберем за час на тръгване. Ще видим дали им е удобно около автогарата.

Общи условия

Активация на акаунт