КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Доволна съм от днешния ден.
Гледах в МТ "Здравей, как си приятелю", хареса ми, много зареждащо.И слагам край на театралния сезон, на есен ...
Пипи, винаги искам да зная къде отивам, както и да не съм зависима
от транспорт.

# 556
  • Вила Великула
Белла  писах ти на лично съобщение.

# 557
Здравейте, момичета! Както винаги при вас е весело!
Честита годишнина на Танитка. Радвам се за положителните новини при теб! Желая ви да имате много поводи за танци с твоето момче!
Да е жива и здрава внучката на Тетка, минали са най-трудните години. Сега започва училището и всичко ще е по-лесно Grinning
Ние бяхме семейно в Сапарева баня за почивните дни. Много ми хареса. Мериан, прочетох, че и ти си там. Ние бяхме в една вила с басейн. Много ми хареса градчето. Времето също беше с нас. Успях да си нагушкам и внучето.
Аз няма да мога да дойда с вас в събота, но бали ще има и други срещи.
Аз също много трудно си купувам дрехи напоследък. Особено от мола. В Сапарева баня се учудих колко много магазини за дрехи има. Търсих си нещо ново за бала на моите ученици. Харесах си рокля и сако от DIKA. Доволна съм.
Приятна вечер и доскоро.

# 558
Пипи, благодаря!

# 559
  • някъде другаде
Много музика и танци при нас. Все така да е.
Лятото може вече да идва. Днес извадих , премерих и подредих всички летни дрехи.
Видях козунаци , мнооого вкусно изглеждат.
Гледам "Като две капки вода" Дали ще го догледам не знам , че утре ще се става рано. Започва работната седмица , а в събота ще сме на питка на Явор.

# 560
  • Вила Великула
Тони, блазе ти, че си намерила време за летните дрехи. Аз не знам кога ще ми се случи, на предпочитам в събота да отделя 2 часа и да се видя с вас, вместо да се ровя в гардероба. И без това повечето дрехи ми висят, днес се обляках с рокля от преди 10 години и по-скоро ще поровя в старите архиви.

# 561
  • някъде другаде
Пипи , и аз се рових в архивите. Свалих 17 килограма. Дънки и панталони ми бяха големи. Та рових в архивите и си открих доста. Блузите може и по-свободни да се носят , та от тях си избрах , които не са ми много широки.

# 562
Тетке, жива и здрава да е внучката ти!

Танита, честита годишнина!

За съжаление няма да мога да дойда в Банкя

# 563
  • Варна
МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА КЪМ МОЕТО СЕМЕЙСТВО!  Sparkling Heart
ДАЙ БОЖЕ, ДА СЕ СБЪДНАТ!  Flowers Four Leaf Clover
БОРЯНКА, БЛАГОДАРЯ ЗА КРАСИВАТА ТОРТА!  Kissing Heart
ДИДИЯ, ФЛО, БЛАГОДАРЯ, ЗА МУЗИКАЛНИТЕ КЛИПЧЕТА, ПОТАНЦУВАХ НА МЯСТО ПО ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ!  Musical Keyboard

ТЕТКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВНУЧКАТА ТИ! ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ!  Flowers Four Leaf Clover

Аз почти от обед ближа рани и пустосвам наред!  Misc Gun
До обед нищо ми нямаше, но след това от вчерашната терапия имам страшна мускулна треска!
Всичко ме боли, не мога да се изкашлям, защото ме боли корема, не мога да си мръдна главата, боли ме врата, не мога да се облегна, че ме боли целия гръб..... ужас!!! Където ме е пипнал руснака, все боли!
Говорих с щерката, че тя през м.Ноември беше при този терапевт, тя също на втория ден е имала такива болки, смее се и казва: Така е, ще ти мине!  Yum
Вчера, привечер направих упражненията препоръчани от терапевта, но днес не мога да се мръдна от болки!
ДС ми гледа гърба и каза, че нямам синини или зачервено, а аз едва дишам от болки! Май и тази вечер ще спя на фотьойла!
Да видим утре как ще съм!

Лека нощ, утре живот и здраве ще рапортувам, а сега гася ламБите!   Bulb

# 564
  • някъде другаде
Добро утро , банда!
Пак станах преди алармата (добре , че се оказа , че не съм я включила).
Танита , как си днес?
Започва работната седмица. Успешна да е за всички.

# 565
  • Вила Великула
Добро утро! Пия си кафето и след малко отивам в офиса.  Днес ще е натоварен ден, но и това ще мине.
Слънчево и усмихнато да ви е.

# 566

- Ей затова обичам спокойните хора - те не ме натоварват, не ме депресират, нито стресират. Те са като глътка въздух, като оазис в пустинята. Около тях винаги цари една такава хармония, едно такова тихо щастие, че за нула време те изправят на крака, колкото и отпаднал да си. Спокойните хора лекуват - имат я тази дарба. В действителност имат и още един талант - да вдъхновяват! Само когато си спокоен можеш да се наслаждаваш на живота. Всъщност, само когато си спокоен - живееш.
Рая Видинска

Добро утро Coffee

Работните момичета вече навлязоха в ритъм - останалите бавно и полекичка пристъпваме в новия ден Simple Smile
Цяла нощ духа силен вятър, сутринта е доста хладна - ще бъде лежерен ден ...
Пак извадих по-плътните дрехи - уж си казах, че каквото и да става ще трая Smirk

Усмихнат ден и успешна нова седмица на всички

# 567
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет и от мен!
МАКАВЕЛИ, много точно изказани размисли. И аз обичам спокойните хора. Дават ми от тяхното спокойствие и ми е добре.
ТАНЧЕ, така е ден-два след масаж. Миналата година бях на същото дередже - едва мърдах, но после се чувствах доста по-добре. Ще мине!
Аз още не съм гледала летните дрехи - преподреждането на
гардероба не ми е
любимо занимание и гледам да го отлагам до последно.
Стягам си багажа за фитнеса и ви оставям.
Хубав и спокоен да ви е денят - и на работещите, и на тези като мен 🤗

# 568
Тук е облачно на кюфтета, имаше такъв лаф. Или ще завали , или няма. Ще чакам да разбера.
 Мисля да пазарувам, първо хляб няма,  после и други неща. Нали дадоха пенсиите ,няма да стои да мухлясва.

# 569

Ехооо, къде сте всички днес - много тихо е тук?
Докато кротичко си почивах следобед изведнъж се сетих, че не съм подала годишните данъчни декларации - не че имаме нещо за плащане, но за протокола. Срока беше 30.04., аз реших да изчакам до последно. Да, ама ние веднага след Великден заминахме при децата и ...
Започвам да ги спрятам, а на вас желая хубав следобед

Общи условия

Активация на акаунт