КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добра вечер!
Потвърждавам бус от София до Златоград и до Гърция, моля!
Понеже миналия уикенд не се видях с внуците няма да дойда в Банкя с вас, за да наваксаме с внуците. Ще ме извините!
Касс, не ми говори нищо твоята диагноза. Дано не е сериозно и намериш лек!
Лека вечер!

# 586
Златоград с бусчето - да,  гърците ги пропускам.
Лека вечер!

# 587
С бусчето съм до Златоград и обратно.
Гърция - не.
Ще ми дойдат в повече километрите.

Спокойна нощ!

# 588
  • Вила Великула
Така, правя списъка за буса с маршрут София - Златоград - София
1. Пипилота
2. Фло
3. Ениса
4. Белла
5. Мериан
6. Тони
7. 8. Яжка +1
9. Снежа
10. Клечи
11. КАГ - от Пловдив
12. Нами
13. Тетка ?
14. Мая
15. Тану

Личен транспорт:
Янчето
Танчето
Дъщеря+Зет Янчето
Макавели - 4 човека
Кассс + 1
Мамси

Списък за маршрут Златоград - Ксанти
1, 2, 3, 4. Макавели
5. Тони
6. Белла
7. Мериан

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 22:38 от pipilota6

# 589
  • Кубрат/ Пишурка
Да кажа своето мнение за Гърция. Твърдо съм НЕ. В петък ще пристигнем след доста  дълго пътуване. Почивка и вечеря.В събота все пак трябва да отделим време за града. Кога ще стигнем и до Гърция?! Вечерта ще ни е официална. В неделя бяхме решили да отидем до Смолян и от там всеки по пътя си. Та пак да попитам- за кога планирате ходенето до Гърция? Да не стане само гъз път да види.

# 590
  • София
ПИПИ, и аз пропускам Ксанти.
БЕЛЛА, не забелязваш ли, че където има нещо все гледам да те набутам в поредния списък  и теб. Stuck Out Tongue Winking Eye Знаеш за какво говоря, а ето и сега. Извинявай, маце. Останала съм с впечатлението, че искаш да дойдеш в Банкя.
Лека нощ и приятни сънища.

# 591
  • Вила Великула
Аз също съм доста уморена за да пътувам допълнително, но има хора, които искат. Ето, че вече има 7 желаящи. Буса е за 8 човека. Ако има повече, може и втори бус.

# 592
Фло, знам, че ме обичаш и
ме слагаш в списък!
Ходи ми се при Снежи, но пътят....
Янче, то си е така г.з път да види,
а за Смолян? Може и да го пропуснем. Няма да има време.
Клечи може би ще иска Гърция.
Размислих се. Пътуването е доста.
Пипи, нека да помисля, забравих, че не сме със самолет!
Имам лични тревоги и не съм в час.
но и това ще мине ,,, сърцето да издържи

# 593
  • София
Бела,пътят до Жана е точно 15мин с автобус от метрото.От спирката тя ще ни вземе с колаата за 1 клм.Не знам кое те притеснява.
 За Гърция ни бройте и мен и Вики.Тя не е ходила до сега и много се радва.
 За цената трябва да знам точно какъв ще е маршрута в двете посоки,точния брой и къде ще се качат КАГ и ако има други.За да сметна по прецизно.
  За непускане на данъчна декларация има глоби.Преди години ме глобиха за една загубена и невключена сметка ,а тя беше за около 50лв.не помня каква беше глобата.От цяло тесте бележки,само една ми липсваше и отнесох глобата.
  Фло,защо не ми спомена,че в поземлената имаш работа?
  Хайде,да побликувам,че да не угасите лампите.

# 594
Пипи, аз няма да дойда в Златоград. Ще си нося тениската из София Simple Smile

# 595
  • някъде другаде
Добро утро , момичета!
Аз днес ще ходя на физиотерапевт , да ми каже ще правя ли физиотерапия на гласните струни , че още не мога да говоря хубаво.
При нас е облачно и студено. Още работят климатиците.
Чакам сега събота да видя внуците и после юни. Наситех с емоции ще е.
На 07.06 Ежегодната среща на училището , което съм завършила в Правец.
13.06. Дългоочакваният Златоград с вас.
21.06 ще ходим на празника на лавандулата в Карлово.
29.06 ни поканиха на екскурзия до Видин и Крайова.
Хубав да е денят ви!

# 596

Единственото сигурно е, че трябва да изживеем всеки миг, всяка секунда, да обичаме, да се усмихваме, да плачем, да мислим, да се осмеляваме и най-вече да мечтаем. - Алесия Лоренци

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Тони, супер ти е графика за юни - важното е да има движение и хубави емоции Heart
Пипи, все се каня да те попитам - може ли да ми поръчаш една тениска 2XL от мъжката номерация с логото на КГБ. Оказва се, че доста съм се надценила - тази ми е като нощница Simple Smile Ако не те затруднявам, разбира се.
Днес ММ занесе колата за обслужване в сервиз и ще си стоя у дома. Вчера от нищото си посуках лявата ръка в китката и много ме боли. Правих й масажи, мазах с какво ли не, пия аналгин - ще мине ама хич не е приятно.
Освен това съм намислила един Двойно шоколадов сладкиш - да видим как ще се справя

Хубав ден на всички

# 597
  • София
Привет, красавици!
Рапортувам - билетите за пътуването към Варна и обратно са осигурени. Натам със спален вагон, на обратно с Биомед.
Сега малко почивка и после - на тръстиката, та до следобед.
Браво, ТОНИ, страхотна програма! Заинтригува ме с тържествата в Карлово - мислех да водя внучките на розобер. Дали ще съвпадне с празника на лавандулата?
МАКАВЕЛИ, с всичко съм съгласна и най-вече с това - да мечтаем.
Градско ЯЖКЕ, минахме в Поземлената комисия без ходатайство. Stuck Out Tongue Winking Eye
БЕЛЛА, при една добра организация не се налага да пропуснем Смолян. Все пак това е планувано още в самото начало.
ПИПИ, супер си с организацията! Hug
Чудя се дали ЯЖКА трябва да си играе да изчислява километри, метри и сантиметри, за да платим пътя до Златоград. От София тръгваме 15,  та ето какво изчислих 1600 лева разделено на 15 е по 106.66 ( 107 лв.) Ако включим и КАГ -  1600 разделено на 16 е по 100 на човек, но във втория случай ще е ощетена КАГ. Аз толкова мога да смятам. Grinning кюта, пата, това е. Ако искате правете по-прецизни изчисления. Аз всякак съм съгласна.
Време ми е да се приготвям за излизане. Останете си със здраве. Hug

# 598
  • Кубрат/ Пишурка
Фло, розоберът не е ли сега през май?! Всъщност нека Мамси си каже тежката дума!
Тони, чак ти завиждам благородно за хубавата програма! Много обичам да пътувам, но на твоите години нямах тази възможност, а сега нямам тези сили. Стигат ми 1 - 2 на годината. Пътувай сега, щом имаш време и възможност! И още нещо : как се прави физиотерапия на гласни струни?! Може да ми се смеете, но не бях чувала за такова чудо! Ами то медицината върви напред, а ние не винаги можем да сме в крак. Но ми стана много интересно.
Аз пък в началото на юли ще си чакам "англичанката". Може да е за ден - два, но кой ти ги дава! Не, че не се виждаме през ден на месинжъра,, но друго си е да си я гушна, да усетя аромата й, да чуя гласа й до мен. Ех!

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 12:37 от Янче-то

# 599
После ще ви прегледам. Сега потвърждавам и за буса от София, и за Ксанти. Ще се присъединя близо до Пазарджишкия ШЕЛ, но няма проблем да ме броите от  София.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 19:19 от К.А.Г.

Общи условия

Активация на акаунт