Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 047
  • 376
  •   1
Отговори
# 210
Изправям косата си с преса и грижата е изключително важна. Точно ефектът на стъклена коса е това, което ме е впечатлило отдавна, но до момента не съм успяла да открия продукт, с който да го постигна. Това, което съм променила в рутината си е двойното измиване с шампоан, като втория път го оставям за 2 мин да подействат активните съставки. Иначе маската, термозащитата и подхранващите масла в краищата са задължителни. 🤗🌅

# 211
Напоследък изпитвам остра нужда от хидратиращи продукти и такива за улесняване на разресването.
Така че съм в процес на изпробване на всякакви такива продукти.

# 212
  • Sofia
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Харесват ми много новите маски и серуми за коса. Често използвам и ампули. От скоро ползвам хиауронов серум и съм много доволна.

# 213
Косата ми се омазнява и има нужда от хидратация.
Доста продукти от различни марки пробвам.

Simple Smile Гледам от жената и ми интересно всичко в тази сфера: ампули/ефекта на " стъклена коса"/ различни маски за коса/ ...

# 214
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Напоследък най-много ме впечатлява трендът за минималистична грижа за косата – използване на по-малко, но по-качествени продукти с фокус върху здравето на скалпа и естествената текстура на косата.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
Много ме впечатлиха продуктите със скалп серуми и пребиотици, които подпомагат микробиома на скалпа. Също така, термозащитните кремове с добавени възстановяващи съставки са иновация, която според мен е особено полезна.
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Да, започнах да прилагам метода на "скалп масаж" всеки ден, за да стимулирам растежа на косата и да подобря кръвообращението. Това се оказа лесна, но много ефективна промяна в рутината ми.

# 215
Аз съм на къдрава вълна - буквално 😄 След години изправяне с преса, сега тествам curly girl метод и съм изумена какви къдрици имам! Само с подходящ балсам и гел.

# 216
Спреят за стъклена коса е тотален хит навсякъде в интернет пространството. Нямаше как да не се изкуша да го опитам. Първите пъти явно не съм нанасяла достатъчно количество, тъй като ефектът не беше това, което очаквах, но когато започнах да разделям косата на кичури и да впръсквам щедро на всеки от тях определено след изсушаване косата става УАУ! Тъй като по принцип съм с къдрава коса използвам сметаната за коса на Milkshake, която влезе в рутината ми още преди години и не я заменям за нищо!

# 217
  • Пловдив
Най-много ме привлича трендът стъклена коса, но всъщност от тийнейджърските ми години винаги съм се стремяла към гладка, идеално права и блестяща коса. Косата ми е чуплива и фризи и това ми създава големи трудности, защото дори и минимална влага разваля постигнатия резултат.
Нови за мен продукти, които ме впечатлиха са бързо действащите маски за коса, с които буквално се престоява секунди, защото ми е досадно дългото стоене с маска, също coat и plex продуктите.
Другото ми откритие е масажна четка за скалп и в момента се опитвам да си изградя навик в ежедневното ѝ използване.

# 218
Вниманието ми е насочено към шампоани без сулфати, парабени, силикони, съдържащи повече естествени съставки.
Много бих искала да пробвам спрея за Стъклена коса

# 219
Това, което напоследък привлече вниманието ми е спреят за "стъклена коса". Обичам косата ми да има блясък и нямаше как не се впечатля от него.

# 220
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? - харесва ми ефектът на стъклена коса, колко лъскава изглежда косата, но предвид, че се използва преса за максимум визуален ефект, смятам, че по-скоро бих пропуснала пресата и бих използвала само съпътстващата козметика, и така косата ще е по-здрава, макар и не толкова блестяща.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? - по принцип съм от хората, които винаги са оптимистично настроени в пробване на нови продукти, но най-добре в последно време ми е действала кератиновата терапия, която не е толкова нова. Стремя се в последно време да променя навиците си за миене на коса, като нанасям шампоан само в скалпа, вместо по дължините, и смятам, че има ефект.

# 221
Задължително ползвам различни видове термозащита и за заглаждане на косата. Сега и аз имам интерес към "стъклената коса".

# 222
Трендът за детокс. Започнах с маска за метален детокс. Нов продукт ми е също черна маска за руса коса

# 223
  • Бургас
Не ми привличат вниманието никакви трендове. Но ще разгледам продуктите за къдрава коса в сайта.

# 224
  • In The Middle Of Nowhere
- Гладка като стъкло коса.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
- Инфрачервена преса за коса.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
- За момента не:)

Общи условия

Активация на акаунт