Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 041
  • 376
  •   1
Отговори
# 225
В момента много ми харесват медените руси нюанси и наскоро открих четката за сушене и оформяне на косата. Това, което ме впечатли е, че корените не ми се омазняват толкова много, а връхчетата не се накъсват и със спрей за термо защита става още по-добре.

# 226
Ботокс за коса – магията, която вашата коса заслужава!

Ако мечтаете за коса, която изглежда като от реклама – гладка, блестяща и без никакви накъсвания, ботоксът за коса е решението, което търсите! С помощта на иновативната формула на BE-BOTOX вашата коса получава дълбока възстановяваща терапия, която я изпълва с кератин, аминокиселини и хиалуронова киселина.
А резултатът? Интензивно възстановяване, невероятна мекота и блясък, който ще ви остави без думи!

Вижте цялата терапия ТУК.

# 227
Честно казано не вярвам много, много на рекламите. По-скоро се доверявам на приятелки, които са доволни от използвани продукти. Употребявам само натурални продукти и изпитани бабини рецепти. В това отношение съм демоде.

# 228
Харесвам пилинга на скалп тъй като почиства мъртвата кожа в дълбочина. Същото така харесвам новите трендове и иновации които излизат и опитвам постоянно докато открия най-подходящата грижа за косата ми в даденият момент.

# 229
Трендът, към който насочвам вниманието си е т.нар. стъклена коса. Опитвам се да използвам по - малко продукти  със сулфати и парабени. Често сменям балсамите и маските за коса.

# 230
Шампоани без сулфати, парабени, силикони...
Започнах да добавям и различни етерични масла. Ползвам серуми , стъклена коса ,реконструкция преди измиване.
Смених балсамите с маски за коса.

# 231
Много интерсни отговори има, за някои неща въобще не бях чувала, като например стъклена коса.
Иначе мен ме интересуват твърдите шампоани, също иновации при проблемен скалп.

# 232
Напоследък един от най-забележимите трендове в грижата за коса е „skinification of hair care“ – прилагането на принципи от грижата за кожата към косата и скалпа. Това включва използване на серуми, ексфолианти, хиалуронова киселина, ниацинамид и пробиотици върху скалпа. Някои иновации, които наистина впечатляват:
продуктите на K18, които използват биомиметични пептиди за възстановяване на косата отвътре.
 Лично вдъхновение: Техниката за двоен шампоан (измиване първо за почистване, след това за подхранване) и редовната употреба на маски преди шампоан (pre-wash treatments) промениха много начина, по който се грижа за косата – особено при фина, лесно омазняваща се коса.

# 233
  • София
Опитвам се да ползвам козметика за коса с максимално натурален състав,  без сулфати, парабени и силикони.. За мен е важно косата да е здрава и да е с блясък. Нещото, което промених е прием на добавки и витамини с цел заздравяване на косата и намаляване на косопада.

# 234
  • Там...
Харесва ми трендът, ориентиран към опазване на природата - чисти съставки, рециклируема опаковка. От година използвам твърди шампоани и балсами с естествени съставки. Хубава коса, минимален отпадък.

# 235
Харесвам glass hair тенденцията. Впечатли ме Be Teknic Frizz Blocker Spray.

# 236
- Използването на шампоани без сулфати, парабени и силикони.
 - Новост за мен е Ботокс за коса.
 - Опитвам се да използвам различни продукти за коса, за да открия най-подходящите за мен.

# 237
  • Mediterraneo
Не се влияя от трендове. Поддържам косата си здрава и чиста. Напоследък ползвам много масла за коса.

# 238
Тренд, който последвах и доведе до промяна в навиците ми е използването на масажна четка при измиването на косата. По-точно си масажирам скалпа, докато си разпенват шампоана, че на суха къдрава коса не се престраших да пробвам тази четка Joy

# 239
Не се влияя от трендове. Преди години се ориентирах към професионална боя за коса, а също и такива шампоани и балсами. От някои марки съм доволна, други ме разочароват, но без проба няма как да се разбере.
Последното като иновация, което ме впечатли, е ел.четка за коса, която освен че заглажда косата, и я подхранва. Бих я пробвала, даже обмислям покупка, но ми идва скъпичка.

Общи условия

Активация на акаунт