Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 064
  • 376
  •   1
Отговори
# 195
Имам изрусени кичури, които са по-сухи, заплитащи се и трудно се сресвам. Открих балсам за коса с арганово масло и ми се отразява много добре.
Иска ми се косата ми да стои по-гладка и да не се наелектризира.

# 196
Здрава и чиста коса е трендът, към който се придържм. По конституция съм с мазни корени но пък с руси кичури и търся продукти за тези два проблема. Започнах редовно да ползвам сух шампоан, за да разредя миенето, а за кичурите и крайчетата използвам мляко за коса, което нанасям на леко подсушена коса.

# 197
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
- Нов тренд - продукти за огледален блясък, но също така и продукти за детокс (дълбоко почисващи)

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? 
- Продукти без сулфати и такива, които
правят косата да изглежда жива.
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

- Използвам щадящи косата продукти, както и детоксикиращ шампоан. Избягвам да използвам често сешоар, преса и маша.

# 198
  • Някъде по Дунава
За мен е важна грижата за скалпа. Привличат ме бързо действащи маски, които вършат работа, т. нар 8 - сек.

# 199
  • някъде другаде
За мен е важна грижата за скалпа  и косата да е здрава и чиста. Използвам натурални шампоани и маска за коса.

# 200
  • Washington,USA
Нов тренд - продукти за огледален блясък

Косата ми е склонна към мазен пърхот и имам чувствителен скалп. Използвам продукти, свързани с това състояние. Ново откритие за мен е бамбуковия гребен, пилинга за скалп и етеричните масла за коса. Старая се да използвам мицеларни шампоани.

# 201
  • Сливен
➤ Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
За здрава силна и без късане коса.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
-Етеричните масла за коса.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Да. Гледам поне 20 минути косата ми да е "увита" в кърпа/хавлия за коса и така  ми отнема по-малко време, със сешоара да я изсуша.

# 202
  • София
Трендът за използване на дълбоко почистващи продукти - особено използването на продукти за скалп, което за мен е иновация, изцяло промени вида на косата ми.
Нов продукт, който открих случайно и ме впечатли е пилинг за скалп с AHA киселина - отразява се много добре на скалпа при мен.
Конкретна техника, която прилагам е използването на масажор за скалп и заглаждаща четка за коса.

# 203
В момента съм много впечатлена от тренда за минимализъм в грижата за косата. Вече се опитвам да използвам само няколко висококачествени продукта, които са наистина ефективни. Откакто преминах към по-малко, но по-концентрирани продукти, като масла и балсами с натурални съставки, косата ми стана много по-здрава и изглежда по-жива. Харесва ми, че не се налага да използвам стотици различни продукти, а резултатите са отлични.

# 204
Пробвах продукти за коса с хиалуронова киселина и останах впечатлена. Те не само хидратират, но и правят косата много по-сияйна и лесна за разресване. Изключително доволна съм!

# 205
  • София
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? - ботокс за коса
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? -термозащита
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? - продуктите без измиване

# 206
  • Бургас
В последно време това, коеро промених е, че използвам всяка седмица пилинг за скалп и това значително подобри видът му. Също маските с масла, които нанасям в корените и по дължините и преспивам с тях. Освен това реших да се върна към спрейовете за обем и стирилизация завдно с издухване със сешоар, от там и термозащита и подхванващи кремове и серуми в по-големи количества.

# 207
Напоследък ме привлекли минималистичните продукти за коса, използвам по-малко, но качествени, които не само че се грижат за косата, но и за здравето на скалпа.
Не мога да не спомена серумите с пребиотици за скалпа, те са новото ми откритие и наистина правят чудеса за косата. Обаче и термозащитните кремове с възстановяващи съставки също ме изненадват много приятно!
Промених навиците си, като започнах редовно да масажирам скалпа, което прави разлика не само за растежа на косата, но и за усещането на свежест.

# 208
Тренд, който привлича вниманието ми е този за стъклената коса.
Продукт, или по-скоро аксесоар, който открих и започнах да ползвам по-често е масажна четка за скалп. Опитвам се да обръщам повече внимание за грижата не само на скалпа, но и на самата коса.

# 209
Тренда, с който се завръщаме към естествена грижа на косата и съставки.

Общи условия

Активация на акаунт