Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 078
  • 376
  •   1
Отговори
# 255
Напоследък един от най-обсъжданите трендове в грижата за коса е “skinification” на косата – т.е. третирането на скалпа като кожата на лицето. Това включва използване на серуми, пилинги и тонери, които подхранват кожата на главата, насърчават растежа на косата и намаляват проблеми като пърхот или омазняване.

На мен трендът "стъклена коса" определено много ми допада също.

# 256
  • на дъното
Трендът, който ме заинтригува е Ботокс за косата.
Продуктите ,които използвам понякога са маски с натурални масла.
А маската за коса и термозащитния спрей са редовно в употреба.
Ще се радвам да използвам някой от предлаганите ви продукти ❤️💫

# 257
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Продуктите за почистване на скалпа е трендът, който ме интересува и изпробвах. Доволна съм от ефекта върху скалпа ми. Имах нужда от тази грижа.
Напоследък също използвам балсами за подхранване без отмиване. Косата ми е къдрава и й липсва естествен блясък.
Започнах да използвам по-натурална козметика и съм доволна.

# 258
  • Варна
Косата ми всеки ден е различна. Влияе се от климата, хормоните, стреса, храната. Когато съм щастлива е най-хубава. Блясъка й е трудно постижим, но ползвам неща предимно за скалпа. Купувам и за краищата олиа.

# 259
  • София
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

В последно време се грижа усилено за скалпа, както и гледам през месец поне да посещавам фризьор, за да запазя жизнеността на косата си.
Купувам продукти за защита преди използване на преса, маски, балсами. Старая се през определен период да сменям продуктите и по-късно да се връщам към тези, които работят за мен.

# 260
  • SF

Непрекъснато следя и внасям нова козметика в рутината си, за да поддържам косата си в здрав вид. Харесвам много филъра на Олиотета, ревитализиращия скалпа серум Eprouvage, шампоаните на brave  new hair и най-най-най-любимият ми WOW color spray за изправяне на косата!
Всичко това се поддържа на ежедневна база с един от най-добрите сешоари на Парлукс.

# 261
Определено не се водя по трендове. Не боядисвам, все още, също и не изправям косата си. Харесвам си я къдрава. По скоро полагам грижа за скалпа и често експериментирам с продуктите за оформяне на къдриците. Нещо ново, което ми е интересно е четката за масаж за скапл, която се ползва при миене, бих пробвала я пробвала.

# 262
  • София
Здравейте! Аз използвам професионална серия за коса, с всички продукти от марката. Разбира се, експериментирам с новия тренд - тройното измиване! Той включва три последователни измивания с различни продукти в рамките на едно и също измиване на косата. Първото измиване цели да премахне по-грубите замърсявания и остатъци от продукти, второто - да почисти по-дълбоко и да отвори кутикулите, а третото - да нанесе влага и подхранващи вещества. Пробвах също и естествено възстановяване на косата.

# 263
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? - Впечатлена съм от всички кремове за изглаждане и полиране на връхчетата на косата. За съжаление към момента все още не съм открила съвършения такъв продукт.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? - Имам стъкления спрей уплътнител на Be Tecnic и съм изключително доволна, прави точно това, което обещава, като междувременно косата след него изглежда подхранена и хидратирана. Притежавам също и целия комплект ботокс терапия, получавам лигава и напоена коса още в банята.

# 264
Напоследък най-много ме впечатлява тенденцията към skinification на косата. Грижата за скалпа по същия начин, по който се грижим за кожата на лицето.  Трябва да подобрим здравето на корена, а не само на дължините.

Също една иновация, която силно ме впечатли, е  с pre wash маслата и серумите за скалп, които се нанасят преди измиване. Особено при хора с чувствителна кожа или склонност към лющене. (Като при мен!).Това напълно промени рутината ми, сега гледам не просто да си измия косата, а да я подготвя и подхраня от корена.
Никога вече не пропускам термо защитата за коса, която също е част от рутината ми!🔥🔥🔥

# 265
В последно време за грижа за косата използвам продукти с марката Kérastase.
Правя различни маски на косата. Често вкарвам в употреба балсамите без отмиване.
Не използвам сешоар, преса за коса, също така не се боядисвам.

# 266
Харесват ми новите продукти против косопад и за сгъстяване на косата. Смея да твърдя, че след ползване на такъв ми израстна нова коса, което е страхотно.

# 267
  • София
Харесва ми тренда Glass hair. Тествам различни продукти, които се появяват на пазара и обещават такъв ефект. Грижата, която за мен е задължителна част от рутината ми, е термозащитата. Суша със сешоар и макар да се води щадящ, намирам голяма разлика с и без такъв продукт.

# 268
Спреят за стъклена коса определено е тренд, който бих опитала, тъй като съм във вечна борба с фриза.

# 269
Трендът да се предлагат продукти за повече видове коса (от къдрава и права, до суха, мазна, по-гъста и прочие)

Общи условия

Активация на акаунт