Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 071
  • 376
  •   1
Отговори
# 270
Харесва ми, че се обръща внимание на хидратацията на косата - повече масла, олиа и други продукти, които да я направят по-жива.
Нещото, към което аз се стремя, е да щадя косата си малко повече  откъм термична обработка, въпреки, че харесвам косата си права.

# 271
Основно моето внимание е насочено към състава на продуктите за коса. Да бъдат с чисти съставки, безсулфатни шампоани и изобщо доста чета етикетите на продуктите напоследък.

# 272
  • Благоевград
➤ Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?

Трендът да опознаем косата си и да използваме подходящите за нея продукти.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Напоследък открих няколко продукта на Олиосета, които се отразяват много добре на косата ми. Чувствам я хидратира, здрава и по мека.
Като цяло започнах да се интересувам повече от състава на продуктите, които ползвам. И за момента съм много доволна от резултатите.

# 273
  • Сливен
Стъклена коса привлича вниманието ми.

# 274
  • Хасково
Трендът да третирам косата си, както се грижа и за кожата си ми допада.Терапия със серуми и с масла са продуктите които въвеждам.

# 275
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Много ме привлича използването на масла за хидратиране на дължините, които също така изглаждат цъфтежите.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? Да, започнах да търся по-натурални съставки и да избягвам силикона в съставките, също и парфюми.

# 276
Със сигурност бих опитала спрея за стъклена коса. Описанието наистина ме впечатли.
Предпочитам и се стремя да използвам основно хидратиращи продукти. Задължително и предпазващи срещу термична обработка.

# 277
Ботоксът за коса и стъклената коса ми превлякоха вниманието и затова си ги поръчах от Арлен ,но все още не съм ги  изпробвала. Прочетох много добри отзиви за продуктите ,а и  с на промоция . Косата ми.е изрусена и ползвам доста маски,продукти за термична обработка.

# 278
  • София
Сухият шампоан е яко откритие - много помага за спешни случаи. Имам пърхут понякога и мисля да използвам скраб за скалп.

# 279
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Привлече ме спрея за стъклена коса.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?Използвам козметика с натурални съставки и избягвам SLS.

# 280

Може би е ефектът на "стъклената коса", но все още не съм пробвала.  Косата ми е суха, без блясък, с руси кичури. В момента редувам протеинови и хидратиращи професионални продукти.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?

Маски, шампоани, серуми и термозащита от по-висок клас.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Като цяло промених навиците, относно грижата за косата преди няколко години с помощта на дамите от темата за “Професионална грижа за коса ” тук в БГ Мамма.

# 281
Интересни са ми трендове като продукти, които са в същото време Термо защита и подхранващи и омекотяващи косата. Учудена съм също как са създали ексфолиант за скалп, което е голяма иновация според мен, въпреки че малко трудно го използвам поради факта, че съм с гъста коса..

# 282
Започнах да използвам термозащитен спрей преди използването на преса, също така нанасям и подхранващ лосион за краищата на косата.
Сухият шампоан също е доста използван от мен.

# 283
От скоро съм с балеаж и се опитвам да си изградя нова рутина за косата,защото загуби своя блясък и мекота. Започнах да гледам много клипчета как с различни мазила става лъскава и гладка. И сега съм в процес на избиране на подходящите продукти  за мен.

# 284
  • Once there was a Hushpuppy...
Ботокс за коса ме впечатлява.
Бих искала да опитам нещо подобно.

Ползвам балсами и маски за изтощена коса с кератин и арган. Това са нещата, които са със Али рутина,за да поддържам косата си хубава.

Общи условия

Активация на акаунт