Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 071
  • 376
  •   1
Отговори
# 285
Един от най-отчетливите и привличащи внимание ми трендове в грижата за коса напоследък е „skinification“ на косата – подход, при който грижата за скалпа и косата се третира със същата прецизност и внимание, както грижата за кожата на лицето. Това включва използване на:

Серуми за скалп, съдържащи ниацинамид, хиалуронова киселина или пептиди

Ексфолианти за скалп, подобни на тези за лице

Микробиом-балансиращи формули

Продукти с активни съставки, насочени към проблеми като изтъняване, косопад или чувствителен скалп

Този тренд се подхранва от потребителите, които търсят по-индивидуализирана и дълбока грижа, и е част от по-широкото движение към „wellness“ и холистично здраве.

# 286
  • Русе
Заинтригува ме трендът за стъклена коса и бих пробвала Be Teknic Frizz Blocker за постигането й.

# 287
Това, което промених от скоро, е използването на термо защита. Бих пробвала различни иновативни продукти

# 288
Перфектната формула за сияйна, обемна и гладка коса е вече открита! Продуктите от новата серия на Kérastase Gloss Absolu, обогатени с мощни киселини и масло от дива роза, осигуряват невероятен блясък и обем, като оставят косата копринено гладка. Поглезете косата си с истинско възстановяване и блясък!

Иновацията в най-новата серия на Kérastase е технологията Hydra Glazing, която запълва косъма, за да осигури интензивна хидратация. Тя изглажда плочките на косъма и осигурява гладка повърхност за ултра фин блясък за всеки тип коса.

Вижте цялата серия Kérastase Gloss Absolu ТУК.

# 289
Спрея за стъклена коса е тренда който преследвам.

# 290
Вниманието ми напоследък е насочено към шампоани с изчистен състав-без сулфати, парабени и силикони. Смених балсама за коса с маска за коса, добавих етерични подхранващи масла.

# 291
Имам къдрава коса, за която винаги на мода ми е грижата за нея, възстановяването и след изсушаване, хидратация и грижата изобщо.

Погледнах в сайта на Arlen.bg какви са новите продукти за коса и веснага ми привлече вниманието "Екстремно възстановяваща ботокс терапия с хиалуронова киселина и растителен кератин Be Xtreme Routine".
Много ми допадна, защото се оказва, че това е ламиниращ комплект с ботокс ефект за изключително хидратирана, мека, блестяща коса, с контрол над къдрене и с дълготраен ефект. Нещо, което аз търся и искам много за косата си.
 А има и иновативна комбинация от хиалуронова киселина и растителен кератин, с които още повече косата ми ще се чувства и изглежда уникално.

# 292
Много ме привлича ламинирането на коса. Все още съм в процес на проучване. Терапията с ботокс също е впечатляваща, но не съм я пробвала все още.
След две бременности и кърмене косата ми е съсипана, от красивите къдрици има само спомен, блясък и хидратация изобщо липсват. Това и търся - силно възстановяване на увредената ми коса.

# 293
В последно време вниманието ми е грабното от спрея за стъклена коса и бих искала да го пробвам,тъй като косата ми е суха, чуплива и хвърчаща🙂.Смятам,че е нов и полезен тренд.
С цел подобряване състоянието на косата ми спрях да използвам техники за изправяне с маши,сешоари и т.н.В същото време добавих етерични масла и се надявам да постигна желания ефект.

# 294
Ботокс терапията е стахотна! Получих я за подарък и съм впечатлена от резултатите. За косата се старая освен измиване да правя терапии и да използвам лийв ин кондиционер след сушене и по време на сушене

# 295
  • София
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Много ми е интересно тази "стъклена коса" която наблюдавам по всички реклами толкова ли лесно се постига и съответно поддържа.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
Аз не боядисвам косата си. Напследък започнах да ползвам къна за белите косъмчета и открих, че много добре действа на косата ми. Прави я по-хубава, по-лъскава, по-жива и вече не е нужно да я мия през ден. Доволна съм.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Почтни не използвам сешоар, освен в много наложителни случаи и гледам да използвам продукти, от които косата ми се чувства добре!

# 296
Много ми харесва трендът за "стъклена коса " ,както и използването на масажор за скалп .
Масажира +добавянето на  масла ,определено направиха косата ми по - лъскава и жива

# 297
Най-много ме привлича трендът с ламинирането на косата у дома – придава гладкост и блясък без фризьор.

2. Впечатлиха ме новите гланцови маски за коса, които действат за няколко минути и дават ефект като след салон.

3. Започнах да използвам термозащита дори когато не суша косата – това промени вида ѝ и стана по-здрава.

# 298
Нямам специална техника за косата. В търсене съм на качествени продукти. Спреят за стъклената коса ме заинтригува.

# 299
  • Пловдив
Красивата коса е здравата коса. Естествено има нужда от системна грижа и терапия, за да бъде тя жизнена и блестяща. Спреят за "стъклена коса" привлече вниманието ми.
Харесвам също така продукти, щадящи косата, понеже често използвам сешоар.

Общи условия

Активация на акаунт