Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 669
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Мартин ако уважава себе си и ако е наясно /а според мен е/, че има мнооооооого  голям шанс да спечели чека, би следвало да не е съвсем ок с това да влиза в подобни сценарии. Вероятно няма избор, защото е подписал договор, но поведението му е/беше такова не само към Ивайло. Преди това беше Владов. Преди него не помня, че имам и пропуски. От самото начало си личеше, че е човек с голямо его и самочувствие, който не може да приеме това, че може и да има по-добър от него и то в предаване, което е 99% режисирано.
Може реакциите му да са по сценарий, но има и голям % лични качества, които поне мен не могат да ме накарат да го харесам. Да не говорим, че от самото начало беше видно и очеизвидно, че той е представителя на мъжкото съсловие, който ще стигне до финала. Както беше и е с Тоби от жените.
Един предизвестен финал, в което няма лошо.
Вероятно и предизвестен победител като ви чета.
Но аз съм си за Тоби, чиста женска солидарност без да ми е била любимка. Blush

# 106
Мартин избухна и в началото на сезона. Не помня защо, но помня реакцията му, защото се сетих за лошия път, по който бил тръгнал. А и жена му спомена, че в кухнята на Ада е далеч по-сдържан, отколкото всъщност е.

# 107
Категорично, не мога да харесам Мартин. Може да е добър готвач, но държанието му е на бабанка. Просто. Избухлив и импулсивен, със самочувствие до небесата. Лика прилика с Едуард, само една нотка по умерен.

# 108
  • Другата България
Пропуснала съм това избухване, не съм гледала всички епизоди, но то потвърждава и затвърждава мнението ми за Мартин. Представям си и ако спечели носът му докъде ще се вдигне......

# 109
На мен ми е невъзможно да приема някой, който казва “картофити”, “гъбити”, “усновнити”, “правими”, “рибътъ”, “давайти” и така до безкрай,  да бъде поставен като кулинарен победител до доказани имена в бранша. Повече му отива да е шеф в някоя квартална кебапчийница. Дори да си оправи говора, мутренският характер ще си остане, а той пък му личи от километри. Когато жена му каза, че в предаването бил обран, останалите на масата се изненадаха, което означава, че явно не ни е показано нищо от сприхавия му и високомерен нрав. От толкова сценарийни небивалици, продукцията накрая да нагласи за победител най-обикновен провинциален батка - ще се изстрелят в миналото на ниво 90-те години.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:40 от Joy Ness

# 110
Излезе ми снимка на Станислав, който спечели по-миналия сезон и води подкаста с Тоби и Мартин. Дали не са били те на финала и да са направили подкаст с двамата финалисти?
Прави впечатление, че Виктория не се появява нито при Гала, нито при Станислав...

# 111
  • Пловдив
Оффф, ся разтегнат мускул Joy

# 112
  • София
Бу-то пак вее косища.. Другите вързани криво ляво, но за нея не важат правилата..
Сега ще ги гледаме всяка вечер тия хахавели.

# 113
  • Пловдив
То да е само т'ва...тя легендата ноктята си е скъсила зарад шефа 🤪
Отделно Златните навлечени, другите зъзнат без якета.

# 114
На мен ми е невъзможно да приема някой, който казва “картофити”, “гъбити”, “усновнити”, “правими”, “рибътъ”, “давайти” и така до безкрай,  да бъде поставен като кулинарен победител до доказани имена в бранша. Повече му отива да е шеф в някоя квартална кебапчийница. Дори да си оправи говора, мутренският характер ще си остане, а той пък му личи от километри. Когато жена му каза, че в предаването бил обран, останалите на масата се изненадаха, което означава, че явно не ни е показано нищо от сприхавия му и високомерен нрав. От толкова сценарийни небивалици, продукцията накрая да нагласи за победител най-обикновен провинциален батка - ще се изстрелят в миналото на ниво 90-те години.

Това е реалити формат, пък след това е готвярско шоу/за съжаление/. Така че батката направо си е достоен победител.

# 115
  • София
Пица с орехи и сини сливи..е не, мерси 🤣 Няма доматен пюре, само зеленища и странни добавки..

# 116
Мартин отново показва доста противен и невъздържан характер.

# 117
Ох, Буюклиева прекалява тази вечер.

# 118
Излязох от стаята, връщам се и шеф Ангелов стои на една маса в залата с Владов. Какво се случва?

# 119
  • София
Имал резервация, носи букет и пише писмо на Тоби... Тя пък иска да се скрие в склада 😄

Общи условия

Активация на акаунт