Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 631
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
  • Ню Йорк
Благодарна съм, че махнаха поне Виктория...

За съжаление Тонка няма май да си тръгне скоро.
За мен най-готиния и силен финал би бил Мартин срещу Ивайло.

# 91
И аз вече клоня повече за финал Мартин - Ивайло, а не Мартин - Тоби.

# 92
И аз да се присъединя към момичетата по-горе. Поразена съм от поведението на Мартин. Да те победят честно, многократно и от злоба и завист даже не можеш да поздравиш съперника.
И се определи сам като мъжкар.
Чак смешно, какво е мъжкото да не можеш и да налиташ на по-добрите.
Много съжалявам, той беше основният ми фаворит, защото не спираше да се учи, да поема отговорност, а всъщност е изключително слаб  и завистлив характер

# 93
  • София
Да не забравяме, че на екрана виждаме това което продуцентите искат да видим.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 12:32 от дядо хаджия

# 94
И това е така донякъде.  Иначе това ми е любимо оправдание. "Ох аз не съм такъв, ама тоя монтаж " Joy

# 95
Да не забравяме, че на екрана виждаме това което продуцентите искат да видим.

Определено е така и на много синхрони сигурно и ги насочват какво да говорят. Но подобен тип закани и думи от уж голям и достоен мъж... много грозно.

# 96
Дъщеря ми каза, че Владов е качил снимки от финала в ИГ и тя го е питала кой е спечелил и той отговорил, че не може да каже, но е този, който продукцията е бутала най-много и представяла като най-добрия готвач. Казал е, че целия експириънс е бил ужасен и никога не би се върнал там повече. И че не всички издънки на другите участници са показвани, а само на някои определени.

# 97
  • UK
Колко има още до края?

# 98
Симе, значи Мартин печели, така излиза по казаното от Владов. Поне аз така го разбирам, защото Мартин беше представен като човекът, one man show, който като един Атлас избутва резервациите на Сините.

Иначе напълно разбираемо Владов да е толкова разочарован, те се подиграха с него, но нека не забравяме, че той влиза в сезон 7. Имало е достатъчно бивши участници, които да попита за мненията им, а и ако е гледал предните сезони, логичното беше сам да стигне до тези изводи. Ето ние тук коментираме и виждаме, че всичко е сценарий и е нагласено. Всеки, който не е интересен и удобен за продукцията е сготвен по бързата процедура и е чао.

# 99
Симе, значи Мартин печели, така излиза по казаното от Владов. Поне аз така го разбирам, защото Мартин беше представен като човекът, one man show, който като един Атлас избутва резервациите на Сините.

Иначе напълно разбираемо Владов да е толкова разочарован, те се подиграха с него, но нека не забравяме, че той влиза в сезон 7. Имало е достатъчно бивши участници, които да попита за мненията им, а и ако е гледал предните сезони, логичното беше сам да стигне до тези изводи. Ето ние тук коментираме и виждаме, че всичко е сценарий и е нагласено. Всеки, който не е интересен и удобен за продукцията е сготвен по бързата процедура и е чао.
И ние с детето така усещаме, че Мартин имаше предвид. Плюс това говореше в мъжки род, така че не е Тоби със сигурност. Ивайло не мисля, че можем да кажем, че продукцията го бута. И остава само Мартин. На мен ми е неприятен, типична проста батка ми изглежда. И ИГ му така изглежда - чантичките през врата, бицарата... направо отврат

# 100
На Ивайло, също много му прощава шеф Ангелов, но да, Мартин определено му е галеник. Явно той ще да е.
Аз обаче мисля, че нещо не ни показаха когато Мартин се ядоса на Ивайло. Няма логика Мартин така да избеснее, щот Ивайло го е победил. Все си мисля, че може Ивайло да го е провокирал с нещо, с приказки ли, с жест ли...., незнам !

# 101
Мартин още на представянето се притесняваше, че може да избухне, ако бъде провокиран. Явно поне осъзнава, че това му е слабо място. Не го оправдавам. Истерични излияния + за капак пълна увереност, че това е "мъжкарско" поведение. Бях твърдо за него като победител, но вече не, мерси. Рибата, та рибата, само дайте риба Simple Smile. Поведението му спрямо Ивайло в ресторанта беше абсурдно.

# 102
Виктория може и да се е покрила, но Тоника явно още е с приятелката си. Видях някакво клипче.

Ивайло онзи ден отговаряше на въпроси от последователи в инстаграм. На единия отговори, че не харесва лицемерие и беше отбелязал Яница и Шкодров. На друг въпрос беше отговорил, че Марина е много добро момиче и че и тя, като всяка жена, заслужава уважение от човека до себе си. Сещайте се. 😄 на доста въпроси беше отговорил, но това помня като по - пикантно.  Останах с впечатление, че е в добри отношения с Тоби, Тоника, Мартин.

# 103
Все така от всички вътре нямам любимци този сезон, за разлика от миналия. Още в началото си харесах и стисках палци на Чоткин!
Определено от матряла вътре, само Ивайло става.

# 104
  • София
Ами вече не останаха участници с които да се правят риалити шоу. Любовните двойки (вкл. и „лезбийската“) отпаднаха поради напускане на участници и сега е време да се завъртят нови интриги, като например нещо с Мартин. А понеже ако продуцентите очакват нещо от Ивайло, то няма да се случи (защото видяхме, че опита за интрига с Тоника излезе неуспешен), затова решиха да го въведат в поредната интрига.

Общи условия

Активация на акаунт