Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 578
  • 769
  •   2
Отговори
# 15
Аз продължавам да съм за Марин. Всеки си има лоши дни.

# 16
Мартин прекали!!! И аз съм за Ивайло.

# 17
Много високомерие е натрупал Мартин, къде свърна това момче

Ивайло има отношение към детайла, харесва ми

# 18
Симона изглежда наистина щастлива, но малко грубо прозвуча, че е толкова щастлива, защото е без него.

# 19
До днес Мартин ми беше фаворит, но днес показа, че е просто готвача на мутрите, с мутренско поведение.
Искрено се надявам Ивайло (който разцъфна) да го бие.

# 20
  • София
Благодаря за новата тема. 😊

По-късно ще гледам епизода, но да си пренеса мислите от старата вече тема, че нали започнахме да си назоваваме личните фаворити.
Аз съм си твърдо за Мартин. Който спечели с много голяма преднина гласуването в предната анкета.
Но имам опасения, че гласят Тоби за победител. Не че не го заслужава де. Но ако ще е жена победителя, най-вероятно ще е тя.
По принцип имаме четирима много силни претенденти, които заслужават победата. Мартин, Ивайло, Тоби и Тоника.
Тоника на последно място. Но и тя има силни козове. Ако ще е жена ще е Тоби, ако ще е мъж ще е Мартин. Но по-вероятно да е Тоби. Но аз съм си за Марто до последно. Много солиден образ.
Златните не ме вълнуват особено, но там е ясно от ден първи, че ще е или Златка или Мегз. Първоначално Златка ми беше фаворитката, после Мегз, но напоследък Мегз не блести, а Златка взе два имунитета. Не знам, 55 на 45 за кака Златка, но утре мога да си сменя мнението. Дънди ще е голямата изненада и ще отпадне на полуфинала, а другата полуфиналистка ще е Буюклиева.

Вижте резултатите от една анкета в основната фенгрупа във Фейсбук
Само да кажа, че не се виждат гласовете, а само процентите. 712 гласа за Мартин и 203 за Тоби. 😮😎

# 21
Това, че публиката го харесва не му гарантира победата. Въпреки просташките му изцепки от днес, Мартин остава мой фаворит.

# 22
Грозев е нетърпим Grinning

# 23
Да гонят Гроздев, не се търпи.

# 24
Мани, искам да го фрасна, добре, че не съм там хехехе

# 25
  • София
Грозев не е наясно в кой свят живее.

# 26
ясно е, старите ще бият явно

# 27
Обичайно като дават някой с много синхрони и камерата често е върху него, то той си отива. Мисля, че това днес ще е академикът.

# 28
Тотално разочарование от Мартин, жалко. Егати неадекватното поведение.

# 29
Май няма да гони никой. Жалко

Общи условия

Активация на акаунт