Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 578
  • 769
  •   2
Отговори
# 45
  • Пловдив
Тъкмо да напиша Вики си отива и Grin
Грозев е следващия пътник...само дет се пери толкоз.

# 46
  • UK
Гледам на запис и няма да чета, кажете, моля това момиче Симона  фейса ли е сменила. Нали тя беше в някаква любовна история с момчето което спечели?

# 47
Гледам на запис и няма да чета, кажете, моля това момиче Симона  фейса ли е сменила. Нали тя беше в някаква любовна история с момчето което спечели?
Оперира си носа.
Не с който спечели (Чоткин), а с Димитър.
Камелия е с Чоткин.

# 48
  • Пловдив
Гледам на запис и няма да чета, кажете, моля това момиче Симона  фейса ли е сменила. Нали тя беше в някаква любовна история с момчето което спечели?
не, не в тя. Друга е, Камелия. Правила си е нещо, 100%.

# 49
Мони Бонбони си е оперирала носа, затова не прилича на себе си. Но мисля, че е доста по-добре визуално от миналата година.

# 50
  • UK
Не беше ли с този Чоткин?

# 51
Не, с Чотник е Камелия, която е и до ден днешен с него. Те се целунаха дори в края на резервацията.
Симона беше във връзка с Димитър, но през цялото време на предаването се виждаше, че той си пада по нея, а тя 5 пари не дава за него. После Ангелов направи цялата простотия с пръстените и явно са решили да останат заедно и след предаването, но по-скоро само са си загубили времето заедно, което беше напълно очаквано.

# 52
  • UK
Благодаря, гугълнах я точно това момиче което си мислех че е, с дебелите вежди. Направо е неузнаваема с този нов нос, добре изглежда.

# 53
Децата се стреснаха от Мони. Според мен е направо грозна, с неестествено лице. Много зле изглежда. Според дъщеря ми прилича на зловеща кукла.
Мартин на вечерята пак се държа тъпо, да не говорим как ядеше като батка

# 54
Не знам дали е добра идея да им покажеш Симона преди операцията, тогава сигурно ще ги стреснеш. Тук я оприличавахме на пиле от Енгри бърдс.

# 55
Добре е Симона след операцията.
Не се е окепазила прекалено много като някои чалга певици (Преслава например).

# 56
  • UK
Не е зле,  просто е друг човек. И веждите сега не са толкова тъмни.

# 57
И устните са смалени 😂

# 58
Не знам дали е добра идея да им покажеш Симона преди операцията, тогава сигурно ще ги стреснеш. Тук я оприличавахме на пиле от Енгри бърдс.

Е те се сетиха в един момент Joy не, не е никак добре момичето, може би в сравнение с миналата година е по-приемлива.

Ъъъ, Тоби била бясна? Хах, въобще не й личеше, мяу-мяу си е тя. Тоника ще я схруска.

# 59
  • Буркина Фасо
Децата се стреснаха от Мони. Според мен е направо грозна, с неестествено лице. Много зле изглежда. Според дъщеря ми прилича на зловеща кукла.
тя никога не е била красавица. сега поне веждите ѝ не стърчат нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт