Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 613
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Тоби трябваше да има по-категорично мнение от самото начало. Тя едва вчера заяви, че е направила нещо от комплимента, за да не си препише Тоника заслугите.
Любопитно ми е какво се е случило с Виктория и Ивайло, след като е излязла от предаването, дали още са заедно?

# 61
Кои Виктория и Ивайло ??

# 62
  • UK
Май, Ивайло се казваше приятелят на Виктория. И аз в първия момент помислих за Ивайло от предаването Simple Smile

# 63
  • София
Ти да видиш, Ивайло с втори имунитет, че и на трона седна. Очертава се като изненадващия топ фаворит на финалната права. Победи ги на мастър класа с десерта и сега с рибата като протеин и седна на адския трон. Той и при жените нямаше големи издънки, всъщност почти никакви. И като цяло шефа винаги го е хвалел и за това Тоби и Тоника все го конфронтираха и беше като черната овца в отбора.
А сега пък и Мартин го захапа. Мартин има страшно голямо самочувствие, което все още не е подплатено, защото е само с черна куртка, като останалите. Да, готви силно и разнообразно, добър лидер е на паса, но е рано за подобни демонстрации и само предизвиква съдбата, отделно, че е грозно и не е мъжко. Но поне си е откровен и не е лицемер. И сам пое вината за амюз буша, не като някои други, които се чудят как да се оправдаят. Дори не посочи Ивайло и Тоби, а те тримата участваха в комплимента.
За съжаление не ми хареса как се държа с Ивайло, а последния нищо не му е направил или казал. Не го разбирам. Първа сериозна черна точка.
Освен ако не е сценарий и да прави шоу. Но защо му е? По този начин олеква. Няма как да знае.м...

Чоткин отново изора кухнята. Няма друг толкова луд като него, този човек е на някаква непрестанна дрога, която кипи във вените му. Луд умора няма.
Изобщо не съм изненадан, че победиха. Миналата година сезон 5 водени от Станислав също победиха. Догодина отбор 7 водени от ...??? ще победят черните куртки от сезон 8 и така. Хем трябва да се валидират предните шампиони, а настоящите имат още време да блеснат, хем и ако гледаме реално, те вече готвят само за кеф, няма го напрежението, няма ги мръсните подмолни игрички и т.н. Много по-лесно е.
Станислав много ми хареса, както и Царина.
Мони Бонбони едвам я познах с тази корекция на носа. И веждите не са същите. Спокойно може да се кандидатира за някой хорър филм, да играе женското Чъки или нещо подобно. 😀

Мартин ми хареса как водеше паса, следеше всичко, но имаше откровени опити ако стане и мине номера да му намажат ските. Естествено, че не мина. Ама защо да не пробваме? Нямаше паника, имаше ред и организация, но имаше и две големи издънки - Грозев и Виктория. И двамата бяха за гонене. Не знам как така решиха да номинират Тоника. Според мен идеята е била да отстранят общия дразнител - Грозев. И за това сложиха Тоника до Мартин и така Грозев беше пътник, ама шеф Ангелов се усети. Грозев не го харесват всички, които са в момента в Нови Хан. Не мина номера и шефа изгони хоби готвача, който явно си гарантира черното с креватните изпълнения с Тоника. Жалко за Марина! Тя беше най-прецаканата.
Грозев е следващия пътник и остава тежката артилерия: Мартин и Ивайло срещу Тоби и Тоника. Много силна четворка. Но аз продължавам да съм за Мартин. Може да е батка, но този сезон за мен е най-комплексния играч. И готви и различни умения има и е лидер и удари поема. Няма за какво да се хванат. На всички точки отговаря.

# 64
  • Ню Йорк
Все по-симпатичен ми е Ивайло, а Тонка ми е все по-противна.

# 65
За Виктория и годеникът й Ивайло ми беше питанката.

# 66
Имам съмнения ,че няма да има подкаст с Виктория.. До сега щом не е качено нищо... Не знам дали ги задължават по договор или по желание е участието им в подкаста. Виктория май няма и тя социални мрежи.

# 67
Мартин като изключим емоциите, които го налегнаха напоследък е показал до тук, че играе в отбор, винаги готов да помогне, пръв да спаси резервация, не бяга от отговорност, с израстването в готвенето си е готов победител.

И признанието, което получава от Ангелов, финала е близо и вярва и му идва да изкрещи, разбирам го
Но трябва да е идея по-прикрит в поласканото си его, тепърва ще искат да му сложат прът отбора.
Видя се, че десертите го смущават

Ивайло готви добре, но лидерство му липсва и при жените доста зацикляше под напрежение в отборно готвене

# 68
Виктория има социални мрежи. Беше отбелязана в инстяграма не хелса на публикациите с нейно участие и оттам съм й гледала профила. Наскоро реших пак да хвърля един поглед, от клюкарщина. Ами не можах да я намеря отбелязана никъде в профила на хелса. Явно си е махнала таговете или профила, което ме навежда на мисълта, че не е много горда от представянето си. Иначе аз я виждах като добър готвач. Даже по - впечатлена съм била от нейни чинии отколкото от тези на Тоника. Но цялата история с двете остави уменията й на заден план.

Мартин много ми олекна. Подобни агресивни закани и поведение ме отвращават адски много. Ще кажеш някой/Ивайло/ го прецакал. Ми не, сам се прецака. Хвърлих един поглед във фейса. Всички, които иначе го харесват, се възмущават от поведението му.

Като гледам от цялото предаване май най ще спечелят Цветомир, Радо и Ивайло. Е, и разбира се човека, който докопа парите. Но тук визирам симпатиите на публиката.

# 69
Виктория сама се изложи пред цяла България с Тонка. С това ще се запомни тя. Да се мляска с жена и да изложи вече сигурно бившия си приятел.

# 70
Да, Радо е харесван. Вчера беше на финала на едно спортно шоу и хората му се радваха. Децата се снимаха с него.

# 71
Имам съмнения ,че няма да има подкаст с Виктория.. До сега щом не е качено нищо... Не знам дали ги задължават по договор или по желание е участието им в подкаста. Виктория май няма и тя социални мрежи.
В Биг Брадър също нямаше подкаст с всички участници и стана ясно, че снимат само определен брой подкасти, затова са дали трибуна на по-скандалните герои. В случая мисля, че Виктория трябваше да бъде в подкаста заради всичко, което се случи по време на предаването с нейно участие. Да видим поне в “На кафе” със сигурност ще се включи, пък било то и на онлайн връзка. Може Гала да я поразпита.

# 72
Вики няма ли да гостува при Гала?
Да разкаже там какво се случва

# 73
Малко се разочароваха вчера от Мартин...
Не ми хареса отношението му към Ивайло, дори и след като И. го избра да сподели наградата. Много е самовлюбен, иначе е почти без грешки в готвенето, добър лидер, но не трябва така да се излага.
Номинацията на Тонка си в обяснявам, че тя самата се е самопредложила за да спаси Виктория.

# 74
Много ми хареса това, което им поднесе шеф Светла. Жалко, че не съм в София, за да посетя ресторанта. Харесвам я още от нейния сезон и мисля, че беше чудесна, мила, позитивна и много готина е.

Страхотен е ресторантът на шеф Светла😊Както и този на шеф Никола, нямат грешка и двете местенца.

Мартин не спря да дудне като свекърва на тая вечеря, човек ще каже, че на заколение са го пратили, а не на вечеря😁Още го харесвам аз,   ако беше добричък едва ли щеше да стигне дотук, дори и да е добър готвач.

Общи условия

Активация на акаунт