Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 072
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Хареса ми,  и двамата златни показаха и старание и напредък.

# 541
Златка щеше да получи удар, ако не беше спечелила. Не мога да разбера това доказване в кухнята на живот и смърт. Вместо да се доказват в някаква професия, наука, артистизъм, зор да си пръв в кухнята. В Черешката е същото натягане

# 542
  • София
Много изкуствено ми беше това треперене, пък и само едната й ръка трепереше, което е смешно...  Другата си беше спокойна Laughing Циркът свърши, с две думи..

# 543
Аз се радвам, че Петя Бу не попя.

# 544
През целия сезон Златка ми беше по-антипатична и от Мегз и Петя Бу.
Злобна натегачка, да се докаже и покаже, някакъв странен спортен хъс и злоба, абе… адски отблъскващо. Много ми опротивя откакто дадоха кадри как се кара с Бачорски, че им носи цветя. Тъп финал.

# 545
  • у нас
Стори ми се, че не се радваха много на победата на Златка.

# 546
Не се радваха, защото всички в залата бяха за Дънди. Когато той представяше чиниите си всички пляскаха и се чуваше “Браво, Дънди!”, а за Златка нищо.
Предполагам, че самите участници се напрегнаха от Златка през сезона. Дори такива като Джугани, без умения в кухнята и амбици, изглежда бяха с по-добро впечатление за Дънди и се надяваха той да спечели. Човекът ръсеше майтапи през целия сезон, не обиди никого, правеше каквото може, подаваше това и онова цял сезон, с нищо не напрягаше.

# 547
  • у нас
Да, Петя я даваха да вика за Дънди. То и аз исках той да се окичи с наградата. Ще ми липсват шегите ми. Много му се кефих.

# 548
По едно време дадоха физиономията на Златка, докато хвалеха менюто на Дънди. Направо беше позеленяла

# 549
Златка ми е бъдеща П. Буюклиева като манталитет и поведение. Различни, но подобни като себеусещане и поведение спрямо околните Simple Smile.

# 550
МарЧин пак ли сьомга ще готви и на финала, ужас? ГолЕм готвач, ама едно си знае и това готви.

# 551
  • у нас
Златка ми е бъдеща П. Буюклиева като манталитет и поведение. Различни, но подобни като себеусещане и поведение спрямо околните Simple Smile.
Тя затова й се дразнеше вероятно. И ще стане "присмял се хърбел на щербел".

# 552
Много разочароващ финал...смисъл знаех че Злати ще спечели,но Дънди се представи супер и тайничко се надявах той да е победител,но явно уговорката си е уговорено
Довечера също съм сигурна кой ще е финалист,но се надявам на изненада
Този Мартин,селски каиш не мисля че заслужава наградата,нито може да говори правилно,нито има излъчване на нормален интелигентен човек,нито пък е толкова добър готвач. Надявам се Ивайло да е победител,умно момче и ще се развие повече от Мартин според мен!

# 553
И аз искам Ивайло да победи!

# 554
Беше ясно, че Златка ще победи, със сигурност има повече умения от Дънди в кухнята, но само поради факта, че си свали обувките без после да си измие ръцете, тичаше боса из кухнята и вместо "Ризото" говореше за "Ризо" трябваше да я оставят на второ място.

Омръзна ми от нестабилни, лабилни и емоционални хора да се развяват по риалити формати, Дънди може да не е кулинарен гуру, ама не ги приемаше нещата на живот и смърт, забавляваше, готвеше тук-там нещо и винаги с усмивка.

Златка все вкисната, все мрънкаща, все на косъм да припада, ако не й се получат чиниите. Някой вече отбеляза как вчера й се озлоби физиономията, когато шефовете похвалиха десерта на Дънди.
Неслучайно се усещаше и през екрана, че гостите не я подкрепят.

Хареса ми, че не мълчеше на Мегз и Петя, на не ми харесва че се прави на скромна и добра, а все намира начин да се изтъкне, уж проявявайки принципност.

Дано този плакет я държи далеч от телевизията за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт