Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 028
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Леко жалка ми беше победата на Златка, никой не я прегърна, дори Дънди седеше като паметник. Станаха едни такива тъжни кадри, успялата е сама на върха. Чак на финалните думи и надписи се здрависваха.

Очаквам днес Мартин да е победител, защото някак си му личи самодоволната физиономия още в последните епизоди. Иначе съм за Ивайло, скромен е и с много възможности и му личеше като говореше гадории, че ги говори леко насила.

# 556
  • Пловдив
Кой и е толкоз любимия човек на който десерта беше посветен??? Как и трперешв джуката Grinning  аха да ревне...

# 557
  • у нас
Кой и е толкоз любимия човек на който десерта беше посветен??? Как и трперешв джуката Grinning  аха да ревне...
Първоначално си помислих детето й, но каза, че  вкуса е от миналото или нещо от сорта, та за приятелят й ще става дума мейби. Нали е с някакъв адвокат.

# 558

А, си, и аз това си мислех и очаквах да поканят роднини/приятели на финалистите.

Мисля, че имаше колеги, и вероятно близки приятели на Дънди, но за Златка никой, много мъчни кадри с нея сама, докато другите обикалят и се радват на Дънди.

# 559
Аз пък се изкефих, че Златка победи. Хем можеше да готви що годе добре, хем се опълчи на онази лудата Петя.

# 560
Този трофей беше толкова жалък, някакъв малък, грозен, само  някакво стъкло с ХК. Тоя на черешката на тортата е по-впечатляващ даже. Наистина беше много тъжен финал, всички бяха неадекватни.

# 561
  • София
Този трофей беше толкова жалък, някакъв малък, грозен, само  някакво стъкло с ХК. Тоя на черешката на тортата е по-впечатляващ даже. Наистина беше много тъжен финал, всички бяха неадекватни.
За сметка на това хонорарите са им достачно предполагам.

# 562
  • София
Един от любимите ми моменти е когато Никола и Светла саботират кандидат финалистите. 😁
Според мен и тримата се справиха добре, но очевидно Тоби допусна най-много грешки, а и тя е прекалено добричка и явно не става за лидер в кухнята. Там трябва да си цербер. Последната жена, която спечели формата беше именно такава, за това и дадоха и чека.
Не знам как тъй стана, че Мартин от всеобщ любимец се превърна във всеобщ враг, но аз му останах верен фен от ден първи и той е моят победител! И да, моето мнение е, че Мартин би бил един от най-силните, заслужили и тежащи си на мястото победители в цялата история на Хелс Кичън България. 🙂
Ивайло е достоен финалист, но не ми стои като победител. И не толкова, че беше резерва, а защото в огромна част от сезона беше в миманса или тъпкан и той не се заявяваше по никакъв начин. Също е човек, който трудно ще е лидер на разнородни характери в кухнята. Докато Мартин е роден за лидер. И силно изразен алфа мъжкар.
И двамата готвят. И двамата готвят много добре и шеф Ангелов много пъти го е казвал. Но единия е лидер, другия не е. Снощи също се видя. Мартин с лекота се движеше в кухнята, Ивайло търчеше като побъркан. Напомни ми на Чоткин, но Чоткин е по-различен, защото хиперактивността е постоянна.
Според мен Мартин и Ивайло заслужено са на финал и Мартин е абсолютен фаворит.
Тоби остана на почетното 3 място. Заслужено. Знаех си, че няма да дадат победата на провалил се МШ кадър, ама се бях подвел по собствената си преценка, че е крайно време отново жена да спечели и за това си бях втълпил, че ще е тя и така от ден първи. Но Мартин винаги ми е изпъквал като истинския готов победител. Буквално като нарисуван. Инстинкт.

Ако можеше този сезон без златен плакет за златния победител. Може би Златка спечели, защото беше най-малко слабата от всички или някакъв компромисен събирателен образ на победител.
Като цяло златния финал между Дънди и Златка не ми хареса. Разочарова. Но Златка все пак заслужени спечели.
Очевидно от златния отбор всички бяха за Дънди, може би без Светла, но това е готварско шоу все пак и няма гласуване и съвети, където чисто социално, Дънди сигурно щеше да е любимец.

# 563
  • Другата България
Аз минавам да ви пожелая приятно гледане довечера, аз целенасочено ще пропусна, а и нагласени истории не ми се гледат. Изтърпях ги отчасти три месеца, накрая най-нагласения и предвидим момент мисля да пропусна, нито харесвам Мартин, нито съм го харесвала през сезона, с изключение на един кратък момент, когато се опълчваше на ГрозДев /когато онзи прекаляваше, твърде вероятно по сценарий, разбира се/.
Съвсем различна дефиниция имам аз, като жена, що е то алфа мъжкар. МарЧин е всичко друго, но не и това.
Толкова его, самочувствие, завист и на моменти откровена злоба излъчва този човек, когато има комплименти за някой друг, че чак страх ме събира. Това да си лидер не означава да викаш и да обиждаш подчинените си, особено когато са ти конкуренция - нещо, което снощи МарЧин правеше с Ивайло. Той и затова изпусна ...Светла ли, Никола ли беше, защото се беше вторачил само в Ивайло и викаше по него като обезумял. Разбира се, допускам и сценарий, но манталитетът не можеш да го скриеш. И пак се сещам за думите на жена му - че вътре в предаването е доста по-обран, отколкото е навън. Не искам да си представям навън как е....
Единственото, на което се надявам е довечера да не се гаврят много с Ивайло. Това момче не го заслужава.

# 564
Вече върви реклама за довечера в която Мартин вика: Трябва да смачкам Ивайло, няма да му дам да диша"
Еми твърде е агресивен.  Това дори не е спортна злоба

# 565
Бях за Дънди да спечели. Нещо ме отблъсква в Златка. Може би искаше да спечели на всяка цена. Иначе показа, че.се е променила, но в кухнята.беше много вкисната. И да, събу си обувките, и очаквах да си измие ръцете. Но не го направи. Много лошо впечатление относно хигиената й и работи с храна. Когато готвя нещо, си мия ръцете толкова.често.  Също така лошо впечатление ми направи като отказа розата от Бачорски и му вдигна скандал.
Дънди показа голям.напредък в готвенето. Научи много. А шегите му ме убиваха от смях. Също тези на Бачорски.
Може би съм за Мартин да спечели. Ивайло ми е антипатичен. Но бях за Тоби. Разочарована бях, че.отпадна.

# 566
Не виждам с какво Ивайло не се е заявил през сезона. Включването в панаири и крясъци не е заявяване, а простотия. Смятам, че Цветомир беше изгонен на толкова ранен етап именно, защото не влизаше в никакви разправии.

# 567
  • Пловдив
А тоя финал що не е на живо??? Уж реалити, нам кво си, а сичко е режисирано Confused Поне края да е в реално време...

# 568
Ивайло.ми стана противен с приписването, че е направил някои ястия, когато беше в отбора при жените. Искаше да се изтъкне пред шеф Ангелов.

# 569
Много е сладък Ивайло, истински талантлив и няма никаква злоба в него. Всичко противоположно на Мартин, който само знае да готви сьомга и сега пак ще готви същото!

Общи условия

Активация на акаунт