Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 006
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Мартинча пак рибка Joy
Ивайло го травмира до живот Sunglasses

# 571
  • у нас
На Ивайло "много хубава" визитка му спретнаха. Как го обиждат. Накланят везната.
Мартин много хейт срещу Ивайло.

# 572
Значи, моментите в ХК на МарЧин само силни, похвали, кои му били приятели, яко надъхване, победни кадри и овации. Моментите на Ивайло - как се кара с кокошарника и тъпотиите там. Много справедливо. Евалата. Не се личи въобще кой е нагласен. Също като пернишкия сладкар. Аман.

# 573
Че даже се заяжда с Ивайло- защо не е взел и той риба, та да му покажел...

# 574
  • у нас
Много красиви чинии...

# 575
Тъкмо идвах да питам дали само на мен ми се сториха тенденциозно направени видеата с пътят им в шоуто

# 576
  • София
Айде, Марто, покажи кой е най-добрия! 😈

Визитката на Мартин приличаше много на тази на Юлиян от сезон 1 на Игри на волята. Онази финалната за финала. Култовата.

# 577
Много тъпо, че тази неможачка Яница е в отбора на Ивайло, дето през цялото време го тероризираше...ще го прецака със сигурност.

# 578
  • София
Здравейте и от мен за последен път този сезон. Дали ще има друг? Сигурно. Но не е сигурно дали ще си го причиня отново. Голяма е вероятността само да чета тук и да не гледам.
За първи път гледам финала ей така, колкото да има нещо на телевизора. Вчера дори и не гледах. Все ми е тая кой спечели снощи, кой ще спечели сега. Нямам симпатии нито към Мартин, нито към Ивайло. Слабо, много слабо. Дори и презентациите ми бяха безлични. Какво толкова извънземно видя шеф Ангелов в
някои от тях,  не разбрах, но пък аз съм средностатистическа пенсионерка с интерес към кулинарията. Напълно вероятно е да не разбирам.
Та ще догледам днес, ще ви чета тук и ще съжалявам че ще чета смислените ви и весели коментари чак на следващия сезон.

А, да една идея по-неприятен ми е Мартин - не харесвам агресивни, граничещи с злоба  хора, които в името на собственото си его мразят всеки, който не се покрива с неговото мнение за тях.

# 579
  • у нас
Еее, уж всичко беше перфектно в чинията на Ивайло, а след рекламата сто кусура намери Шеф и даде предимство на Мартин

# 580
  • София
Аз първа щях да си избера Тоби, след това Тоника и Владов..

# 581
Скандален избор от Мартин...
Как така беше кръвно обиден на Шкодров, а избра пръв него, при наличието на Тоби и Тоника, които са хем много по-добри, хем бяха много по-коректни с него през сезона.

# 582
Па и Яница се обидила, че последна била, защо ли?
Плю по Ивайло, сега - защо не я избрал по- рано...

# 583
Ивайло също ме изненада с избора си, защото Тоника и Виктория бяха хора, с които той цял сезон се караше. Макар че ако и той е на мнението на Тоника, работата си е работа и в случая личните взаимоотношения и предпочитания са на заден план.

# 584
  • София
Мартин е доста нагъл:" Победата ми е в кърпа вързана". Жалко, че ще му я дадат тази победа.

Общи условия

Активация на акаунт