Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 070
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Ама то вярно, че трябва да вдигнат мизата Simple Smile
Аз се чудя също как се отваря ресторант с тия пари?

# 616
Да, съвсем изключих, че той спечели. Реално не знам защо го набутаха при Гала, предвид, че Виолета беше много по-адекватна от него. Така или иначе гледам, че тези, които не спечелиха, останаха по-разпознаваеми и запомнящи се персонажи. В случая не мисля, че някой от този сезон ще остане запомнен.

# 617
Ай ся, човекът не е случил на принцеса Simple Smile
Виж как Чоткин си е отворил спретнато заведенийце в София, па и кинти са му останали!

# 618
  • София
Виолета също е на екран...по канал 1 води рубрика в "Бързо, лесно, вкусно"..

# 619
Много по емоционални са семейството на Мартин.
Светла и Никола дори не помня от кой сезон бяха и кой ги победи.

# 620
Чоткин и Камелия ми харесаха, когато снимаха епизода в техния ресторант, но ако трябва да съм обективна, заведението им прилича на заведение за бързо хранене отвън и отвътре. Видях снимки в интернет, представят се като италиански ресторант, но нито интериора, нито екстериора печелят с нещо. Може би храната им е чудесна, но що се отнася до самото заведение, далеч е от представата ми за италиански ресторант.

# 621
  • София
Е, това беше. Хубава вечер и до нови срещи! Благодаря за компанията!

# 622
Аджи, чистита ви МарЧин сьоНгата.

То с Витомир редактор, беше ясно отдавна кой ще спечели!

# 623
Мартин пусна лека реклама на кастинга, явно ще има следващ сезон.

Разбира се, че ще има нов сезон. След Капките и Игрите, това е третото най-гледано предаване в ефира ни.

# 624
  • у нас
Колко хубаво жената на Ивайло го подкрепи. Какви мили думи му каза. Едва ли това щеше да чуе Мартин, ако не беше спечелил.

# 625
Да, съвсем изключих, че той спечели. Реално не знам защо го набутаха при Гала, предвид, че Виолета беше много по-адекватна от него. Така или иначе гледам, че тези, които не спечелиха, останаха по-разпознаваеми и запомнящи се персонажи. В случая не мисля, че някой от този сезон ще остане запомнен.
Симона и Цвети например са разпознаваеми и запомнящи се.

# 626
Очаквано. Това е първият финал, в който аз лично не видях ясно изразен победител. Досега винаги някак съм имала чувството, че единият участник е натискал, а другият се е предавал психически още преди края на резервацията. Тук ми бяха равни и според мен Ивайло имаше реален шанс да спечели.

# 627
  • Другата България
Нямаше.
МарЧин го представят като най-успешен, кадърен, можещ, талантлив и т.н. още от самото начало на формата.
Нямаше кой да го бутне.
Тупаревска работа.

# 628
  • София
Много нагласено, много мрънкахме, но ще ми липсва..
Ами да му е честита победата на Мартин..и той има качества и се представяше много стабилно, но от човешка гледна точка, по-симпатичен ми беше Ивайло..Все пак двамата се поздравиха, което беше добър завършек на сезона..

# 629
Нямаше.
МарЧин го представят като най-успешен, кадърен, можещ, талантлив и т.н. още от самото начало на формата.
Нямаше кой да го бутне.
Тупаревска работа.

Тъй,де. Ако не беше нагласено имах предвид. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт