Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 42 567
  • 752
  •   1
Отговори
# 630

Синхроните за сезона.

# 631
  • у нас
Ще ми липсват усмивките на Ивайло. Честито на Мартин и той много израстна.

# 632
Аз изобщо не гледах финала и ми е все тая, че Мартин спечели, а уж ми беше топ фаворита. Загубиха ме като зрител, някъде там в последните епизоди. Благодаря на всички за хубавата тема. Бъдете здрави и до нови срещи ❤

# 633
  • Другата България
Мартин ще е по моя прогноза поредният победител, за който никой няма да си спомня.
Някой да споменава Чилева, Реджи /когото харесвах/, Валентина?
От победителите се помни Дани Спартак, и то защото все още е в екипа на Ангелов.
Станислав, защото води някаквите под и над храсти. Ако не се изявяваше там, и за него никой нямаше да си спомня.
Помнят се хора като Светла, като Никола, като Виолета и т.н. участници, които по някакъв начин съумяват да задържат вниманието на драгия зрител върху себе си по някаква причина. Като Гичка например, дори Нина, като Цвети, като Мони Бонбони, като Виктория и Мариела от 4ти сезон, Атанас Балкански, сега и Шкодров и Марина ще се запомнят повече, отколкото големият победител.
Победителят взима чека и дим да го няма, този “договор в ресторанта на Ангелов“ е такава глупост, никой не остава да работи за него, а и той работници си има.
С какво да се запомни МарЧин? С агресията си и поведението на “батка“, лошият поглед и бруталния диалект?
Готвел.....добре. Да си готви, много бързо ще бъде забравен, надявам се.
Та един Патрицио ще го помнят повече, не само заради Цвети, а защото беше и е доста колоритен образ....

# 634
Бруталния диалект! Цвети дето всички ще я помнят,говореше книжовно? Марина и Шкодров? Марина милата,то там от три думи,четири не се разбираха,все едно слушаш Мегз,без да се смее.

# 635
Очаквана и заслужена победа на Мартин. Да му е честита! Не ми е любимец (този сезон такъв нямам), но се вписа перфектно в профила "победител в ХК" - звяр в кухнята, звяр на паса. Не го харесвам, но му признавам качествата. Ивайло може да е много добър готвач, може да е много добър човек, но това не стига за победа в това шоу. Цял сезон го нямаше никакъв на лидерската позиция. Сети се да се прави на такъв накрая. Не особено убедително.
Успех и на двамата!

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 00:28 от Bilyana14.

# 636
  • София
По традиция никога в ХК не печели моят фаворит /с едно изключение - Валентина/, въпреки че тази година нямах особено изразен такъв. Мартин готвеше, да, справяше се много добре и с воденето на кухнята, но като характер и поведение беше отблъскващ. Да му е честита победата и дано не навири още повече арогантния си нос!
Тъпото е, че още в началото на епизода дадоха уинър едита на Мартин, а  и Виктор през цялото време показваше кой е фаворитът му за победата. Особено грозно беше това с иронизирането на патешкото магре на Ивайло, при положение, че Мартин също повтори сьомгата. Иначе аз лично останах с впечатление, че болшинството от гостите бяха за Ивайло. Все тая де, Виктор избира в крайна сметка.
И мрънках много цял сезон, но сега като свърши, си признавам, че ще ми липсва. А още повече ще ми липсва компанията ви и това, че няма да има какво да коментираме чак до есента.

# 637
Е не каква "изненада",знаех че е той но до последно се надявах да не е ...някой беше споменал че жена му прилича на Анелия и така беше облечена супер нелепо
А приятелката на Тоника много бързо прощава забежките на любимата си. Много странно изглежда прилича ми малко на мъж

# 638
Абигейл много секси мацка.
Добре, че Яница ни информира, че Вики си носи още пръстена.

Чак пък секси, голяма превъзнасяне на Ангелов по нея, за мен е абсолютно нормално изглеждаща жена, не бих я загледала изобщо, ако я видя някъде.

Не знам на колко години е, но в близък план изглеждаше състарена или беше прекалила с грима.

Сценаристите не пропуснаха да изстискат максимално от тази драма - топ монтаж с хвалбите на Ангелов и после кадър върху Виктория 😂😂

# 639
И аз нищо чак толкова не виждам , освен че ми прилича на мъж

# 640
  • у нас
Тъпото е, че още в началото на епизода дадоха уинър едита на Мартин, а  и Виктор през цялото време показваше кой е фаворитът му за победата...

Помислих, че съм в другата тема... При ергените...
Е, приятелката на Тоника е готина, с такова хубаво тяло. Тя е жената, а Тоника - мъжът. Поне това се разбра от думите й.

# 641
  • София
Няма да коментирам "победителя", няма смисъл.
Аз искам да питам кое е заведението на Чоткин и Камелия? Пропуснала съм, а ми е любопитно.

# 642
Тъпото е, че още в началото на епизода дадоха уинър едита на Мартин, а  и Виктор през цялото време показваше кой е фаворитът му за победата...

Помислих, че съм в другата тема... При ергените...
Е, приятелката на Тоника е готина, с такова хубаво тяло. Тя е жената, а Тоника - мъжът. Поне това се разбра от думите й.
И аз помислих че съм объркала темата че съм в спойлерите Mask

# 643
И аз нищо чак толкова не виждам , освен че ми прилича на мъж

мда, в лицето не е добре.
не гледах финала, очаквано разочарование беше.

# 644
Чоткин italian food се казва ресторанта на Чоткин и Камелия. Видях снимки на ресторанта отвън и отвътре, прилича повече на заведение за бързо хранене. Което не означава, че храната не е на топ ниво.
Но действително със 100 бона вече не може да се купи жилище, а какво остава да се отвори ресторант. Върти ми се в главата, че Мартин коментираше нещо за негово заведение, но съм скептична.

Общи условия

Активация на акаунт