Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 42 496
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Някъде бях чела че започвал бизнес различен от ресторантьорството. Може да отвори някое студио на жена си

# 646
Тя жена му прилича точно на такава, която освен с нокти, коса и подобни процедури, не може да се занимава с друго. Тяхна си работа все пак.

Целият интернет е залят с негативни коментари за това, че Мартин спечели.

# 647
Някъде бях чела че започвал бизнес различен от ресторантьорството. Може да отвори някое студио на жена си

Очаквано! Тази мутра няма да стои зад котлоните и да се поти, стоя в предаването защото знаеше, че ще му дадат парите. Задкулисие.

# 648
  • София
Супер, много съм доволен!
Отдавна не е имало толкова убедителен и заслужен шампион в което и да е риалити. Да мачка от първия до последния ден. Константно и без издънки. Да е номер 1 в готвенето и номер 1 като лидер.
Браво, Марто! Simple Smile

Браво и на Ивайло. Повече от достоен финалист. Щеше да победи всеки друг, но не и Мартин! С финала Мартин за трети пореден път победи Ивайло в директен спор.

Много важно беше и кой ще спечели 60 минутното готвене преди финала, това за шефа също е от голямо значение и там сьомгата на Мартин победи патицата на Ивайло. И на мен на визия ми хареса повече чинията на Мартин. И по текстури го разби. На вкус няма как, трябва да се доверяваме на шеф Ангелов. Или да не се...

Не ме изненада разпределението на останалите по кухните. Само при Грозев имах дилема в коя кухня ще готви, но повече гравитирах за Мартин.

Хареса ми феърплея между Мартин и Ивайло. Мъжката се поздравиха преди финала, като бяха сами в стаичката. После Мартин откровено си каза, че се радва, че точно Ивайло му е съперник. Там пред Шефа.
Самата финална резервация беше най-оспорваната откакто аз гледам ХК. В миналите години винаги единия от двамата имаше превес и везната се накланяше, а тук пълно равенство. Мартин в началото, до към средата беше лидер по бързина на издаване (макар тук да е важно и качеството и най-важното е да си издадеш всичко за времето с което разполагаш), после Ивайло го задмина и даже Ивайло първи финишира! Но и Мартин се побра във времето. Според мен Грозев доста забави Мартин.

Харесаха ми и другите участници от сезона, във всички имаше заряд и всички се раздадоха според възможностите си. Грозев и Яница нямаше да са те, ако не объркат нещо... Тези пусти равиоли, хаха. Яница пък от добрина за малко да съсипе Ивайло. Но всичко беше 'окей'

След финала също имаше феърплей и сърдечен поздрав между достойните финалисти.

В подкаста на Стратимир, Мартин каза, че с парите мечтае да отвори малко капанче точно на брега на морето и в него да има само рибно меню, любимото му.
Мартин каза много хубави и силни неща за Ивайло. Явно се уважават и таят добри чувства, останало е било просто шоу...

# 649
Тя жена му прилича точно на такава, която освен с нокти, коса и подобни процедури, не може да се занимава с друго. Тяхна си работа все пак.

Целият интернет е залят с негативни коментари за това, че Мартин спечели.
Жена му ми прилича на един меркантилен б*клук, който не би се поколебал да напусне Мартин, ако не беше спечелил парите.

# 650
Никога нямаше да позная, че рибно меню му е любимо Scream

# 651
Гледам да не пиша, да не давам мнения на подобни реалита, просто защото не съм кулинар и не разбирам толкова. Но вчерашният епизод наистина имаше меко казано нечестно отношение от шеф. Ангелов.

Но, нещо на което най-много се дразня в този тип шоута е това велико "плейтване" . Кой по дяволите решава кое е красиво/велико и кое не?
Вчерашното Креп Сюзет, великата палачинка, беше едно от най-смешните плейтвания, които съм виждала.
Това беше някакво навито цветенце, пльоснато в сос и поставено в  остра чиния за супа... В първият момент си помислих, че Шеф А. ще му се изсмее в лицето, а той му казва, че "Това е най-красивото представяне на Креп Сюзет, което съм виждал"

Това беше смешно цветенце и отвратителен избор за чиния ... Върнах няколко пъти, кадъра и го паузнах, за да го видя отново ... Още повече ще ми готвиш палачинки за финала ...

# 652
Ами, те цял сезон това готвеха - палачинка, омлет, яйца по панагюрски .. смешна история.

# 653
Изчетох ви. Не съм гледала финалния епизод, може и да не го гледам.

Оставям ви нещо забавно, пуснато от Владов, който все повече ми се струва, че не е дървото, които изглеждаше.

Скрит текст:

# 654
Мартин и мутра? Този селски пръч само да се прави на бабаит в някоя дискотека или кръчмичла за друго не мисля че става. Към победителя в игри на волята имаше същият хейт,всичко вече е нагласено и предаванията които трябва да ни разсейват от ежедневието

# 655
Готви ли пича? Готви!
Имаше ли по-добър от него? Ми не, нямаше!
Подля ли вода на някой цял сезон? Не
Скри ли се на някоя резервация? Не
Отказа ли помощ на някой? Не

Ама бил як, ама имал диалект, ама жена му била такава, майка му онакава... Хайде, по-сериозно, моля. Спечели си заслужено момчето и му пожелавам да се наслади на наградата, както му харесва.. Точка!
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 656
Готви ли пича? Готви!
Имаше ли по-добър от него? Ми не, нямаше!
Подля ли вода на някой цял сезон? Не
Скри ли се на някоя резервация? Не
Отказа ли помощ на някой? Не

Ама бил як, ама имал диалект, ама жена му била такава, майка му онакава... Хайде, по-сериозно, моля. Спечели си заслужено момчето и му пожелавам да се наслади на наградата, както му харесва.. Точка!
Stuck Out Tongue Winking Eye
Имаше и по-добри готвачи, но ги изгониха рано и не им дадоха шанс да блеснат с кулинарни умения, защото сметнаха, че за зрителите ще бъде по-интересно да ни показват как Тоника и Виктория се натискат под завивките.

# 657
Мартин беше на лайв в тикток. Не гледах много, че имах работа.  Ще правят състезание с Ивайло по готвене на риба Joy

# 658
  • София
Нова - Марчин, БТВ - Марчин. По всички телевизии само Марчин слушам. Grinning

Не харесвах Ивайло, но на финалната резервация, неговото меню повече ми хареса.

# 659
Добре направих, че спрях рано-рано да гледам сезона и само отгоре -отгоре поглеждах докато жената го слушаше за приспиване (то и тя с телефона го гледа, до такава степен вътре нямаше готвене).

Финалът - пълен смях. Нямах фаворит естествено, но не е сериозно да спечелиш финал с основно сьоНга (цял сезон не разбра МарЧин как му се казва любимата риба) и десерт - най-базовият креп сюзет навита на рулце като при баба 95та. Сосчето може би беше вкусно, но пак да натъртя - твърде елементарно за финал. Сьомгата и дете може да я сготви, толкова простичка риба е. Вкусна да - но елементарна за готвене. Салатата на Ивайло беше много по-идейна, особено с бухтите, магарето си е висша кулинария, а десертът изглеждаше с много текстури и вариации на шоколада (единствен минус - изглеждаше много голям като грамаж).

На победителя - честито все пак. Успех и на Ивайло, когото цял сезон подценяваха.

Общи условия

Активация на акаунт