Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 42 487
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Мартин, чрез монтажа, го изкараха, че готви. Менюто му беше в голямата си част взаимствано от това на Ангелов. Съмнявам се, че показаните чинии по време на предаването, са правени само от него. Всичко е илюзия. Ако искаха магаре да спечели, пак щеше да им се получи с похватите на монтажа.

# 661
  • София
Десертът на Мартин креп Сюзет на мен ми заприлича точно на попара- нарязани на руло палачинки, плуващи в сос, пък шефа се счупи да го хвали какво съвършенство било...Шоколадовият десерт на Ивайло с различни шоко вариации беше съвършеният..

# 662
Браво на Ивайло. Представи се добре.
Поздравления за победителя Мартин. Исках той да.спечели. Само да не ме.разочарова и да се възгордее много.
И двамата бяха победители.
Хахахха Тоника веднага си е намерила приятелка гадже. Виктория май ревнуваше. Правилно отбеляза това Яница.

# 663
  • София
Имам дежа вю с таз годишните Игри на Волята… Определено догодина ще чета само темите и ще ги пускам за пълнеж.

# 664
  • Другата България
Във формат на Тупарев, дори и да има някой, който е спечелил ....нещо честно и без измама, или някаква предварително коментирана игра/сюжет/готвене/носене/влачене/теглене/прескачане и т.н., няма как масовият зрител да му повярва.
И се радвам, че мнението на повечето от същите зрители, мислещи хора, е същото.
След първи сезон на ИВ няма сила, която да ме накара да повярвам, че в ШООЛ, чиито продуценти са Тупарев, Тушев и/или Витомир, има нещо 100% честно.
Реплики могат да се говорят или казват по сценарий, готвене/неготвене също може да се имитира с подходящи хора и монтаж, поведение пред и зад камера също.
Точка. Blush

Знаех си, че има защо да харесвам Владов.

# 665
Вчера пуснах  накрая да видя кой е победителя.И о какъв шок,много се "изненадах ".Както и да е,да му е честито на победителя и да си сбъдне мечтата за ресторант. Направи ми много добро впечатление как искрено и усмихнато Ивайло го поздрави,хареса ми и че Мартин поздрави и жената на Ивайло.Но все си мисля,че ако беше обратно Мартин нямаше да поздрави противника толкова сърдечно,не веднъж го показа.
Сутринта го гледах при Гала и заедно със Светла и Станислав готвиха,като тя приготви предястието му от снощи.В мен остана впечатление,че тя го е измислила,толкова подробно обясняваше и само тя го приготвяше,а той сякаш само наблюдаваше и почти нищо не каза,сякаш не знаеше въобще какво приготвя Светла.
Много безучастен ми се стори,чак подозрително. А Станислав приготви патешко,сякаш да опровергае мрънкането на Виктор към Ивайло.
Може и да ми се е сторило.

# 666
И на мен ми направи впечатление ,че изобщо не се включи активно да готви!

# 667
  • Ню Йорк
Чудесен и оспорван финал. И двамата са страхотни готвачи.

# 668
  • у нас
Bring me, споделям мнението ти. Гледах гостуването му при Гала на запис и се зачудих, че явно съм пропуснала как той обяснява. Чувах само Светла.

# 669
  • София
Изгледах и Ивайло в подкаста на Хелса при Станислав.
Оказа се, че е бил голям стратег. Много подготовка. Гледал е всички сезони, гледал е дори американските предавания с Рамзи. Имал е няколко сценария за действие според ситуацията, бил е много подготвен тактически и т.н. Нарочно не показвал характер в началото, за да го подценяват и по-лесно да минел между капките, а вече да разгърне пълния си потенциал в края. На заготовките си подготвял няколко варианта, имал си е резерви, за да реагира по-добре при проблем от шеф Ангелов. Наизустявал всички менюта и т.н. и т.н.
Уважава Мартин и щом е победил, значи е заслужено. Интересното е, че бил подценил Мартин. Мартин много бързо попивал и непрекъснато надграждал.

Общо взето от всичко чуто от Ивайло, Мартин, а и всички останали (въпреки че повечето са фенове на Мартин) излиза, че Ивайло е много по-опитния и способния в готвенето от двамата, само че не го показа когато трябваше.
Ивайло отчита за своя грешка и минус, че твърде дълго е бил в миманса, а пред шефа трябва да се заявиш като уверен лидер на кухнята.

Абе като цяло доста интересен подкаст.

# 670
Ивайло в подкаста при Станислав ми направи много добро впечатление. Изключително амбициозен, възпитан и трудолюбив млад човек, желая му само успехи.

В подкаста си Мартин бързаше първо да оплюе Шкодров и неуспешно да оправдае дребнавия си характер. Слушах с половин ухо, но чух Станислав да казва, че Мартин е лежал в затвора. Въобще не ме изненада новината.

Жалко за Ивайло, но съм сигурна, че тепърва го очакват хубави неща.

# 671
Точно същото мисля, на финал да ми правиш палачинка, ясно е че избрал този десерт, за да се подмаже на шефа.
Да не говорим, че хич не ми се връзва с останалите неща, които приготви.
Десертът на Ивайло беше изкуство, сладкарство е много сложна, прецизна и пипкава работа, а той там е във вихъра си.
Ама, нали Сюзет-а е "запазена марка" на шоуто и вече голямо прехласване.
Как пък за толкова сезони не я смени Ангелов? Смятам, че всеки сезон трябва да има и нещо актуално, кулинарията е като модата, има си трендове, ние защо трябва да гледаме едно и също всеки път?
Риторични въпроси, знам.

P.S. мастър класовете, като изключим този с десерта, също бяха покъртителни - ако някъде ми сервират такива бълвочи, ги връщам на момента.
А аз очаквах от шеф гостите някакви космически неща, а то - рибно бульонче,супичка с кости, изгоряла сарма, знам-знам, виж пилотаж в готвенето ще кажете... Ми, не мерси, ще си остана на една сочна принцеса 😂

Гледам да не пиша, да не давам мнения на подобни реалита, просто защото не съм кулинар и не разбирам толкова. Но вчерашният епизод наистина имаше меко казано нечестно отношение от шеф. Ангелов.

Но, нещо на което най-много се дразня в този тип шоута е това велико "плейтване" . Кой по дяволите решава кое е красиво/велико и кое не?
Вчерашното Креп Сюзет, великата палачинка, беше едно от най-смешните плейтвания, които съм виждала.
Това беше някакво навито цветенце, пльоснато в сос и поставено в  остра чиния за супа... В първият момент си помислих, че Шеф А. ще му се изсмее в лицето, а той му казва, че "Това е най-красивото представяне на Креп Сюзет, което съм виждал"

Това беше смешно цветенце и отвратителен избор за чиния ... Върнах няколко пъти, кадъра и го паузнах, за да го видя отново ... Още повече ще ми готвиш палачинки за финала ...

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 08:56 от Electric Papaya

# 672
  • София
За какво ли е лежал Мартин в затвора?

# 673
Като го гледам какъв е агресивен - я за побой, я за дребни кражби.

# 674
И аз бях много, много разочарована от мастър класовете този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт