Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 41 963
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Тоз Станислав няма ли да го махат от подкастовете.. заради него нито един не съм гледала. Толкоз пък да не става. Да сложат Яница на негово място. 🤣

# 691
Поне ще и се разбира какво говори

# 692
След падението със Станислав, на който нищо не му се разбира? може за следващия сезон да вземат Мартин, за да е още по-неразбираемо.

# 693
След падението със Станислав, на който нищо не му се разбира? може за следващия сезон да вземат Мартин, за да е още по-неразбираемо.
И Марина за ководеща Joy

# 694
Толкова предизвестен победител, че даже не гледах финалния епизод.
Браво на Ивайло, много ми се издигна в очите в последните епизоди и абсолютно заслужаваше наградата, но...след отпадането на Тоби, беше ясно, че няма той да е победител. Тъпо. Смятам, че финал между него и Тоби, щеше да е в пъти по- интересен , интригуващ и поне чувството за нагласен победител, щеше да е далеч по- бледо. Лично за мен, щеше да е все едно кой би взел наградата. Искаше ми се да гледам такъв финал - като в трети сезон, когато финалисти бяха Реджеп и Наско. ...Но уви...

# 695
  • у нас
И Марина за ководеща Joy
Еее, а Шкодров къде го оставихте? 🤣

# 696
И Марина за ководеща Joy
Еее, а Шкодров къде го оставихте? 🤣
В Търново.При тъста да готви в кръчмата🤣

# 697
  • у нас
Е, как, бе? Той трябва да е плътно до Марина 😛

# 698
  • София
Hell's Kitchen - парад на посредствеността
(М.Геренова в уебкафето още на 15 май)
Има нещо гнило в последния Hell's Kitchen.
То не е сред продуктовото позициониране от стоки на конкретни марки, без което наистина няма как да се мине. Не е и в излишно напудрените чинии, обикалящи пред очите ни, пълни с еспума, дантела от пармезан и пяна от бананово кули.
А е в усещането, че този път предаването беше претупано и скалъпено, колкото да пълни ефира. Съшито с някакви бели конци, които и преди сме виждали, но този път брутално бодат очите и вгорчават гледането.

https://webcafe.bg/mediacafe/hell-s-kitchen-parad-na-posredstvenostta.html

# 699
Тоби и Мартин гости в подкаста на Керан и Симона. Не съм го изгледала, но Владов коментирал: "На Тоби Глупостите край нямат ....."

# 700
Джулиана Гани, Симона и Цвети от "Хелс Китчън" от понеделник ще участват в "Муха в супата"

Видео анонс

# 701
Това предаване с шеф Манчев и Аръков става ли за гледане и какъв му е замисълът?

# 702
Аз не възлагам големи надежди, но да видим.
В темата на предаването пуснах сега 2 видеа, в които Манчев и Аръков обясняват какъв е замисълът.
Не искам да ги публикувам тук (да не разводнявам тази тема).

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 00:30 от diziler

# 703
Намесата на Аръков малко ме отблъсква,но ще гледам! Харесвам Манчев

# 704
Обаче няма спасение от него. Ако не е черешка ще са кошмари в кухнята . Сега и това Joy

Общи условия

Активация на акаунт