Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 43 761
  • 772
  •   4
Отговори
# 150
Петя КУКУлиева и класа - Несъвместимо 😆😆

Предричам финал златни Дънди - Кукулиева

# 151
  • София
Аз се чудя на това което каза Грозев, че от малък слуша песните на Петя Бу. Те не са ли набори? Много се смях с двамата кукумицини.

# 152
Петя Бу в Уики ми излиза, че е на 65, което изобщо възможно ли е? Мислех, че гони 80. А Грозев пак там е посочен за 54.

# 153
  • София
Не ми изглеждат като хора, които не се понасят.
Впрочем след като били на гости в ресторанта на Светла, да примем ли че записването на сезона е приключил.

# 154
Петя Бу в Уики ми излиза, че е на 65, което изобщо възможно ли е? Мислех, че гони 80. А Грозев пак там е посочен за 54.
Буюклиева доколкото помня стана известна 80-те години. Не е от поколението на Лили Иванова, Йорданка Христова и т.н., които пеят от 60-те години.

# 155
Скрит текст:
Не ми изглеждат като хора, които не се понасят.
Впрочем след като били на гости в ресторанта на Светла, да примем ли че записването на сезона е приключил.

Ивайло спечели награда да отиде с някого в ресторанта на шеф Светла и той избра Мартин, така че тази снимка е оттогава.
Въпреки това е вярно, че заснемането на сезона е приключило.

# 156
  • София
Сега четох, че имало избягали от лудницата в Карлуково, ама спокойно, открити са в Хелс Кичън! В някакъв златен отбор се внедрили, а имало и някакъв снажен викинг от Норвегия и той полудял нещо...

Това е епизода в две изречения. И ни сервират това малко преди финалната седмица?! 😌

На тичането на голф игрището ми направи впечатление как Златка грубо изблъска Тоби на земята. Много гадна постъпка. Дънди пък тичаше като госпожичка. Голяма излагация за мъж. Тоника започна 10, 15 метра зад него и го изпревари като крайпътен знак.

Владо, Владов, защо се излагаш така бе човек? 😐
Няма шанс момчето с Тоби. На нея и стана неприятно. На мен също като зрител. Неудобно от цялата сцена. А и за двамата ми е кофти. Симпатични са ми.

Грозев пак започна с издънките, ама шефа този път сериозно не му беше до това. Не искаше да се излага пред националите по биатлон и великия Васил Найденов.
Добре, че черните си издадоха всички поръчки, за да могат да нахранят и златния ВИП.
Браво на всички без Грозев. Но сякаш най-много се отличи Тоби. Шефа поне най-много я хвалеше. Но пък от друга страна моят фаворит Мартин беше на най-тежката станция, така че браво и на него за пореден път този сезон.

Златните тотал щета. Мегз се провали с гръм и трясък като лидер. А и какъв лидер, то не и се разбира понякога какво говори. И не смее да каже нещо на Петя, която си прави каквото си поиска.
Шефа се изложи много като не я изгони, а го отнесе Гани, която е за пример вътре в кухнята и си гони целите.
Надявам се да не гласят Буюклиева за финалист. Ще е голям срам за Хелскичън.

# 157
Не разбирам защо толкова я четкат Петя. Тя е абсолютно неадекватна. Тя трябваше да си тръгне,не Джугани, макар че и нея не харесвам. Изобщо, Златните са абсолютни карикатури.
   Мартин ми беше фаворит за наградата , но с тади агресия и огромно его,не ми харсева. Неудобно се получи с Владов, ама и той къде се бута пред камери.
   Изобщо смях гоям снощи, прав е Дяволо в коментара си.

# 158
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен Мартин вече твърдо не ми е фаворит от няколко епизода насам. Още от началото имаше някакви дребни прояви, които ме смущаваха в него и ми пречеха да го харесам напълно, въпреки че без никакво съмнение е един от най-добрите в кухнята този сезон.
Но страшно грозно поведение показва от известно време. Много агресивен и глупав човек с прекалено високо его.
Страшно се изложи още когато най-сериозно се нацупи на Шкодров, защото посочи Владов за най-можещия готвач. А за отношението му към Ивайло в предния епизод и към съотборниците му в снощния направо съм без думи. Че и даже се разсърди на Ивайло, че Виктор му похвали рибата. Не искал да говори с него, не искал да ходи на ресторант... WTF?!
Дори целият етюд да е бил по сценарий, думите са си лично негови. И точно те го показват като злобен и отмъстителен човек. Не го искам вече за победител.
Владов пък и той... От всичко показано досега, не изглеждаше като човек, който би се излагал по този начин. Толкова да не може да изчака още 3 дни, за да си даде цветята на Тоби и да я покани да излязат.

Мегз много сериозно си беше повярвала, че може да се справи, та хубаво стана така, да види, че не е толкова лесно. Изобщо не знаеше къде се намира на вчерашната резервация.

Петя не ми се коментира, тя много отдавна е трябвало да бъде освидетелствана.

46,не 400 Smile Представяш ли си 400,фатални баби?
Даже не 400, а 500 каза. 46 са само в албума, който подари на Грозев. Иначе като се караха и Златка каза, че имала само една песен, Петя се засегна и обясни, че били над 500.
Аз лично обаче не зная нито една друга нейна песен, освен "Бабата".

# 159
Според мен на финал ще бъдат Мартин и Тоби, а от златните  Златка и Мегз.
За победители залагам на Мартин и Златка.
Владов как се е съгласил да се излага по сценарии, много неловко за всички беше...
Петя е  ужасна, не знам как я изтрайват...

# 160
  • София
От фейсбук - едно описание на Петя Бу, което е право в десетката.

# 161
Точно, защото Владов не дава вид на човек, който би се излагал така и изглеждаше като човек, който не ще и да чуе повече за ХЛ, мисля, че това вчера е било направено само и единствено заради някакви договорни отношения.

# 162
  • Другата България
Толкова му личеше на Владов, че е по принуда там, че дори не ми се коментира.
Чак ми е мъчно за него, сигурна съм, че съжалява за договора, който е подписал с формата и който /вероятно/ го задължава да играе по свирката на продуцентите, които смятат, че подобни нелепици са безкрайно интересни на отегчения зрител.
Още по-тъжно ми стана и за Ангелов, който също по сценарий трябваше да изрече тази хвалебствена реч за една застаряла и смешна жена, наричаща се звезда. Описанието по-горе на госпожа Петя е топ, в десятката.
Изобщо, целия епизод беше пародиен от-до.
Да идва финала и да се свършва тази мъка, че и Мартин се превърна в нещо, което е нелицеприятно за гледане.
Да им имам победителя, ако той вземе чека....

# 163
На мен това ми е първия сезон на предаването, който следя. И май ще е последния.

Ивайло не сме го виждали да води кухнята. Интересно ще ми е дали би се справил.

Финала нали е другата седмица?

# 164
Интересно какви са неустойките и заслужават ли си снощното унижение на Владов. В един от сезоните участваха мъж и жена, Ангелов изгони жената доста грозно и мъжът й си тръгна с нея. После на финала само тях двамата ги нямаше, явно не ги пречупиха неустойките.

Общи условия

Активация на акаунт