Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 44 113
  • 781
  •   3
Отговори
# 210
Харесвах Мартин, но той все повече заприличва на батка-комплексар. Затова, вече не съм за Мартин. А, защо не и тоз път да спечели жена, за разнообразие.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 11:08 от red soul

# 211
Нормално е да остарее и повехне...
Сега тренира бокс и явно химията я "освежава"

# 212
  • София
Ивайло не , само Тоби.

# 213
Възникна въпрос у мен. Как така повечето Златни си "знаят" менюто-основни, гарнитури и пр., а Петя само врещи като коза къде е това, ама как се приготвя това, ама как се нарязва и пр. Тя над нещата ли е (над всички останали), че не е прочела и един ред от менюто?Даже Ганито знаеше какво да прави.

Ако ти се гледа, Иво Аръков коментира за 10-15 минути участието си в ХЛ при Тото в началото на подкаста. Каза, че не е искал да влиза и това предаване не е неговото, но му звъннали и заради това, че Дънди ще е там, се съгласил да участва. Обясни, че нямал никакво време да чете менюто и се изумявал как Мегз има по 5 часа 6 дни в седмицата за подготовка и всичко това за 1 ден снимки.

# 214
А на Петя какво й пречи да го прочете и запомни?
Аръков има ангажименти, няма време.
А Петето какви ангажименти има, че не й стига времето?

# 215
ЕГН-то.

# 216
ЕГН-то.
Да, бе, ама съгласил си се да участваш в такова реалити, положи малко усилия, напъни се малко...

# 217
ЕГН-то.
Да, бе, ама съгласил си се да участваш в такова реалити, положи малко усилия, напъни се малко...

И защо да го прави ?!
Пак ще я дават по тАлавизора и ще си вземе хонорарчето, а и ще напомни на организаторите, колко е актуална. Мда а да започнат пак да я канят из страната да е "баба ми е тра ла ла ла ла..", ето лятното турне на Кока кола е зад ъгъла, току виж запяла и там

# 218
  • София
Отива му 😆

# 219
Владов ще е много по-перспективен ерген, в сравнение със сегашните - на прилични години, има професия, вероятно добра кариера, спокоен, дава вид на интелигентен мъж. Кво им трябва? Е, бръмчалките няма да проявят интерес, ама….Stuck Out Tongue Winking Eye

# 220
  • София
😂🤣

Владов ще е ТОП-а като Ерген.
С вид на сериен убиец и неутразимо небце ще респектира дамите.

# 221
На Петя Бу не й дреме за менюто, тя е убедена, че това е шоу, в което идеята е гостите да се забавляват, а не да ядат. Тя си вярва, че забавлява хората от векове, пардон, десетилетия и самото й присъствие е достатъчно шоуто да върви.
Като тегля чертата от това, което ни показаха през сезона, то на мен Петя Бу, абсурдното й поведение и комуникацията й с другите участници беше по-интересно от любовните отношения на Марина и Шкодров, лесбийската сага на Виктория и Тоника + предложението на брак на Ивайло, скалъпеното недоразумение между Тоби и Владов, неразбираемия език на Мартин, Марина, Едуард и безнадеждно влюбената Яница в шеф Никола.

# 222
Мартин наистина има ужасен диалект.
Не понасям хора, които говорят на чуйек (вместо човек), ко туй нйещо .. и подобни. Дори и да са интелигентни и образовани ми излъчват селяния. Марина и тя с едни говорни дефекти беше, че трудно я разбирах. Едуард и той мякаше.

# 223
То няма как човек да промени говора си. За какво ти е , освен ако не кандидастваш в натфиз. Всякаш софианци не са същите, те пък на шопски ми говорят. Във всяка точка на България говорят на диалекти.

# 224
  • Другата България
Снощи не гледах, днес няма да има....но ви изчетох.
Логичното се е случило, просто нямаше кой друг да си тръгне сега, освен академика.
До последно ще държат Ивайло /така смятам/, следващата е Тоника.
Май за първи път има толкова предизвестен финал, от самото начало Тоби и Мартин са най-много хвалените и най-малко критикуваните готвачи.

Общи условия

Активация на акаунт