Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 44 081
  • 781
  •   2
Отговори
# 225
  • Ню Йорк
Не гледам много предаването. Но какво е станало със Златка изглежда някак остаряла и повяхнала?

Прекалява с тестостерона. Виж, че челюстта и е като на бат Арни вече и от всяко нещо я избива на агресия.

# 226
То няма как човек да промени говора си. За какво ти е , освен ако не кандидастваш в натфиз. Всякаш софианци не са същите, те пък на шопски ми говорят. Във всяка точка на България говорят на диалекти.

Абсолютно не е вярно това. В интерес на истината не познавам образован човек, който да не е работил върху говора си. ММ е от Варна - нито той, нито семейството му мйекат изобщо.

# 227
Това е до човек. Имам близки роднини и приятели които имат диалект и не ми пречи и са образовани. Всеки решава дали иска да избегне да говори на диалект.

# 228
Днес мярнах Грозев при Гала. Виктория така и не се появи никъде...

# 229
С тази нейна изцепка и със сигурност Гала ще пита за това и евентуално с Тонка , едва ли ще присъства при нея. Най-много да я глобят.

# 230
За подкаста може и да е както беше в ББ и да са се уговорили предварително да снимат само с по-интересните участници, но при Гала мисля, че са длъжни да отидат заради договора.

# 231
Да, но Виктория спада към интересните участници предвид любовните драми. Владов също беше интересен.

Често ми излизат клипчета. Яница, Едуард, Радо.. голяма част от тях явно са снимани в деня на финала. Видя се Владов в синята си куртка. Виктория също я имаше в едното клипче, тъй че явно и двамата ще са на финала. А Владов го мернах два клипа/на единия готви с Едуард и Грозев/. Вярно че са някакви супер кратки, но ми се видя много по - различен. Имаше емоция и живец някак си. 🤣

Мен ми е интересно кой ще е втория финалист. Мартин е ясен, но другия дали ще е Тоби или ще е Ивайло.. Тоника я изключвам.

# 232

Синхроните и след тази седмица.

# 233
Мисля, че Владов наистина си харесва Тоби, просто е много притеснителен. Сам каза, че са си говорили до късно и палачинки, това онова. Нищо му няма на човека, с чудесна професия, работлив, Тоби да си отваря очите и да забрави за футболистите.

# 234
Тоби си пада надувка по принцип. Не е от един калибър с Владов, който дава вид на темерут и непукист.

# 235
Може би Тоби не иска мъж тип мечо като Владов, а да има подържан мъж Grinning

# 236
На Тоби някой отракан мъжкар като Мартин ще й пасне според мен.

# 237
Може би Тоби не иска мъж тип мечо като Владов, а да има подържан мъж Grinning
Че какво ни е на нас мечовците???

# 238
С тази печална физиономия и черния костюм е точно като погребален агент  Joy

# 239
Владов ще излезе с чувство за хумор 😂

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт