Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 44 191
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
Най-отвратителният участник тази година е Златка! Категорично! Егати недоклатеното лелче е станала.
Дори в Петя Бу има повече живец, усмивка и забавление.

# 286
  • у нас
Дънди много ме размива. "Златка може да чака бързо" Joy

# 287
Не можеше ли да смесят отборите и на отворкото Мартин, да му се падне Петето Joy
Да го видим тогава как раздава команди
Точно това си представих и аз Simple Smile
 Отвратително поведение към Ивайло. от Мартин
Хилих се с коментарите на Дънди.

# 288
Мартин се държи много пренебрежително към Ивайло, който всъщност се справя много добре в кухнята. Мисля, че дори с Мартин са на едно ниво, просто Мартин беше на фокус и показваха как се раздава на всички станции по време на рецервациите.

# 289
Мартин се държи много пренебрежително към Ивайло, който всъщност се справя много добре в кухнята. Мисля, че дори с Мартин са на едно ниво, просто Мартин беше на фокус и показваха как се раздава на всички станции по време на рецервациите.

Завижда му и гледа да го принизи.

# 290
Мегс🤑 когато и да я гледам някъде.

# 291
  • София
Не съм гледала редовно HK. Миналата година много ми хареса Царина, ама и Никол (май така се казваше). Обаче имам спомен за по-интересни мастър класове.
Мен този сезон си ми хареса Владов и това е. Аз съм супер припряна и емоционална и паника Grinning и само като го гледам и “Оммм”. Като супер герой ми беше, а и готвеше.
Тоника най-в началото ми хареса, после с Виктория… продуцентите прекалиха… А бе ставаше. Тоби го играеше ангелче, Мартин… алфата. Ивайло ме изненада. В началото ми беше някакъв никакъв,  ама готви пък.
Ноо Владов Heart
Благодаря, че пишете Simple Smile че последните седмици не държа да гледам каква глупост ще им измисли.

# 292
  • София
Бобъра много преиграва, то рев, то чудо, все едно всичко е на живот и смърт.. Розовата пантера писала песен за нея и пращала молитви..и двете ги бие сачмата и са непоносими...

# 293
Златка наистина е най-неприятният участник този сезон. Дори Петя Бу и Мегз са по-приятни от нея, а очаквах, че ще е точно обратното.

# 294
Бобъра много преиграва, то рев, то чудо, все едно всичко е на живот и смърт.. Розовата пантера писала песен за нея и пращала молитви..и двете ги бие сачмата и са непоносими...

Доста фалшив рев Joy
Мартин става дразнещ вече

# 295
  • Другата България
Мега противен е Мартин.
Излъчването му е противно и арогантно, отношението му към Ивайло комплексарско.
Да им имам евентуалния победител на Тупарев&Ко.

# 296
  • София
Очаквам изгонените да бъдат Тоника и Бу-то, като за втората ще почерпя..

# 297
  • у нас
Мартин много се е променил. Вярно, че идва финала, ама странно егоистичен ми се струва.

# 298
Коментарите на Дънди са огън! Joy
Защо го криха досега? Искам рубрика!

# 299
Мартин много се е променил. Вярно, че идва финала, ама странно егоистичен ми се струва.

Или просто сега ни показват това от него, а преди това ни е спестено.

Общи условия

Активация на акаунт