Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема пета

• 48 812
  • 822
  •   1
Отговори
# 495
Не се заяждам, дано имате усет за хумор, ама кога видяхте готвене в този сезон?

Много си права даже. Аз реших да гледам, за да науча нещо ново в готвенето и да обогатя кулинарните се знания/предни сезони не съм гледала/. За съжаление маю обърках предаването. Почти съм сигурна, че 8ми сезон няма да гледам.

# 496
  • Другата България
Не се заяждам, дано имате усет за хумор, ама кога видяхте готвене в този сезон?
Няма/ше/ готвене.
Аз също не съм видяла /а целенасочено гледах/ някой да готви.
Тичат, бутат, бъркат, гледат се един друг, крещят, носят ПРАЗНИ чинии наляво - надясно, някакви тигани и тенджери врят, и накрая цоп-троп - готова чиния се визуализира. Откъде -
За мен Светла и Никола готвят.

Затова и това превъзнасяне, че МарЧин бил най-добрия, щото видиш ли, все давал най-добрите чинии....ми не, не вярвам. Всеки в това ШООЛ може да дава “най-добрите“ чинии, особено когато някой друг ги е приготвил.

# 497
Някой беше написал в един от предните сезони, че негов познат е участвал в Хелс Китчън. Казал е, че всички са горе долу на едно ниво, задържат се по-интересните персонажи, тия около които има някаква интрига. На мен в този сезон Марина ми беше малко странна, въпреки че ми беше един от най-симпатичните участници. Предполага се, че със Шкодров се познават горе долу месец, тя непрекъснато говореше за сватба. Струва ми се много кратко познанството, за да си правиш планове за цял живот и то, пред цялата телевизионна аудитория. И там ми се струва, че историята е доста режисирана.

# 498
  • IC 1101,Abell 2029
Е как няма да готвят?!Всички сме чували думите на шефа "Имате 45 минути".Да не би да трябва да се показва целият 45 минутен процес на готвене,за да се разбере че се готви.Дори хипотетично да си представим че не се било готвило,за толкова време щеше да изтече информация и да се разбере кое,как и защо.Относно това че всеки си заслужил бил времето на изгонване,аз не мисля точно така.От тези които влязоха в шоуто по-късно според мен имаше достойни дори и за черни куртки,но бяха безинтересни персонажи и бързо,бързо им биха шута.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 22:32 от alex_bg

# 499
  • Другата България
Чували сме какво ли не, не само : “Имате 45 минути.“
Нищо не означават тези думи, и не само те.
На нищо не вярвам вече в този формат.

Което не означава, че участниците не могат да готвят, разбира се.

# 500
Е как няма да готвят?!Всички сме чували думите на шефа "Имате 45 минути".Да не би да трябва да се показва целият 45 минутен процес на готвене,за да се разбере че се готви.Дори хипотетично да си представим че не се било готвило,за толкова време щеше да изтече информация и да се разбере кое,как и защо.Относно това че всеки си заслужил бил времето на изгонване,аз не мисля точно така.От тези които влязоха в шоуто по-късно според мен имаше достойни дори и за черни куртки,но бяха безинтересни персонажи и бързо,бързо им биха шута.
Какво като казва "Имате 45 минути"? Имате ли представа как се манипулира в телевизията? Със сглобяване на кадри, монтиране на реплики и т.н. Още миналата година имаше слухове, че шеф Светла и шеф Никола готвят чиниите на някои участници.

# 501
  • IC 1101,Abell 2029
Със сглобявяне на кадри и монтиране на реплики да се покаже какво,че не се готви ли?Че какъв е смисълът?Там е пълно с професионални готвачи,работили дълги години в професионални кухни.За какво им да лъжат че готвят,след като те и без това си го правят.Иначе слухове много и за какво ли не.А вярно че на шефа на думите много не трябва да се вярва.Прекрасно си спомням че веднъж каза за Шкодров че бил отличен готвач,а когато го гони каза че е тотално неможещ.

# 502
  • Буркина Фасо
Със сглобявяне на кадри и монтиране на реплики да се покаже какво,че не се готви ли?Че какъв е смисълът?
смисълът е да се направи някакво предаване, в което да има реклами и да се печели от тях.

# 503
Янка какво е говорила против Ивайло?
Той беше един от малкото вътре,който е заставал зад нея,помагал и е със съвети за готвенето,че тя все се проваляше и все нещо не знаеше и в общежитието не я нападал поне каквото гледах.И с Тоника и Виктория се спречкваше,когато все я слагаха на пангара.
Голяма интригантка и клюкарка е Янчето,много ме напрягаше.
Аз бях за Владов,много ме кефеше какъв непукист и непоклатим беше.Сега ще стискам палци на Ивайло или Тоби.

# 504
  • у нас
Днес ще има ли епизод?

# 505
Не, утре ще има и в сряда е финала.
Домът на мечтите ще гледаме тази вечер.

# 506
“Домът на мечтите” така и не то пуснах, днес няма да направя изключение.

Явно Мартин ще спИчели…

# 507
За съжаление по доста медии и статии вече има информация кой печели... И да искам да си затворя очите, все от някъде изскача кой бил трети, кой втори....

# 508
  • у нас
Още не им бях запомнила имената, когато писаха кой ще спечели. Но не ми пречи да гледам и да се вълнувам.

# 509
Рядко има участник, който да не бутат от ден едно в полезрението на хората и той да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт