А за слънцезащита, миналата година, докато още бях бременна, купих един стик от Бебо. Идеално се нанася, лесно, нито е твърде мазен, нито е твърде сух. Попива добре. Днес и тримата ги омазах с него 😂😂 на паркинга на морска гара, ги наредих като аптекарски шишета и ги мазах по ред, и мъжът ми се маза с него 😎

За кръщенетата, аз съм кръстена 4 дни след първият ми рожден ден, брат ми едновременно с мен.
За Верена обаче, към момента изобщо не мислим да я кръщаваме. Ние дори и кръстник твърдо не сме избрали.
Като поотрасне малко, тогава. Този път така, даже още от преди да се роди, така си мислехме да направим.
В сайтовете, които преди няколко дни написах отново, има страхотни балони, топери, покривки, дори персонализирани етикети, посуда и т.н, могат да направят.
От магазин Tedi, купувам бутилки с хелий, а електрическата ни помпа за надуване на балони е от емаг.
Опитвахме с ръчна, но се отказахме, голяма играчка е.
От десетина години черпя страхотни идеи от Pinterest, за много неща - за тортите и разни идеи за украса, почти винаги използвам поне 1-2 идеи, като най-често съчетавам от няколко, нещо мое.

Акумулаторна кола търсим, ама много конкретна е харесал мъжа ми и затова на конкретни места гледам.