💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Каката, 2г8м, току що ми каза: “Мамо, ти си като онова голямото прасе” 😂😂😂
Добре че още нося на майтап…

# 286
След раждането на Верена, малкият ми син, също ме питаше, дали пак съм бременна. 🤪 гадничко е. Припомням, че той стана на 3г., 6 дни след раждането й. ☺️

# 287
Леле хора, днес реших да дам от онези бисквитки на DM оранжевите да ги гризе беба. Обаче, тя реши да я лапне цялата като бонбон. И не отваря устата, стиска я. Направо изтръпнах от ужас. Вече само натрошени в млякото и да ми е мирна главата. 🫡

Моето дете изплюва, ако нещо ѝ е над възможностите. Даже гледам да не се панирам, ако видя че нещо е мн голямо когато вече и е в устата да не почне да реве и да стане по-зле. Но винаги изтръпвам

# 288

Момичета, така изглежда почти 4 годишно дете в седящото корито. Като имате предвид, че той върви едричък и често питат " как така е на 3?! 😳"
Така, че не се спирайте, купете си, голяма занимавка е и до късно се ползва! Вече повече от час е вътре и само ходим да доливаме топла вода. Чуват се песни, сценарии някакви, възклицания, кани батко си с водните пистолети. 😁
Този път не съм съгласна да се използват пистолетите. Ще отиде още поне час 😃
Иначе да мокрят, ще изсъхне. А и това е тяхната баня. 🤣

# 289
Кремона, тази седяща вана същото нещо като shnuggle вана ли е? Че ние имаме такава снугъл вана, ама нещо напоследък бебчо вез да пищи от къпането и се чудим дали да не сменим ваната.

# 290
  • София
Готина изглежда ваната 😊

Иначе като хапне нещо по-голямо, му запушвам носа и на секундата изплюва. 😆

# 291
Кремона, тази седяща вана същото нещо като shnuggle вана ли е? Че ние имаме такава снугъл вана, ама нещо напоследък бебчо вез да пищи от къпането и се чудим дали да не сменим ваната.
Аз сега проверих какви са тези shnuggle вани, очевидно още има какво да уча 😂
Това нашето е корито за сядане, ето от произволен сайт.  Нашето е от Айко от преди около 7 години:
https://visvitalis.bg/product/ok-baby-vana-za-bebe-opla-sin-15-a … =65661&rlv_rpos=1

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 15:37 от КремонаЛиза

# 292
Кой да се сети да запуши носа...
Последните 2 дни беба ляга по-късно. Тя сама си задава графика, аз вдигнах ръце от консултанти по сън и т.н. Възможно е да е временно явление. На мен не ми харесва особено, вчера заспа към 21:40. Малко късно ми се вижда, уж искам да ляга макс в 21. Днес може други планове да има, не я знам. 😅 Порева малко към 24-1, не знам дали от зъбите, възможно е.

# 293
Момичета, дайте ми идея какво да и давам да яде с ръце сама. Не за основно, а за 5ми ути да ме остави на спокойствие 😂
Бисквити не ще, хляба само го прави на трохи, с ябълка се дави…

# 294
Аз й давам краставичка и ако съм прежалила дрехите -черешки, като снощи. Обаче после чистя повечко 🤪
Докато няма зъби, все ще се позадавя. Моята бебка има 6 зъбчета, и тя предимно "дъвче" и млящи с венците на бъдещете си кътници. Веренина му работа 😂

# 295
Момичета, дайте ми идея какво да и давам да яде с ръце сама. Не за основно, а за 5ми ути да ме остави на спокойствие 😂
Бисквити не ще, хляба само го прави на трохи, с ябълка се дави…

Сирене, кашкавал, цяло яйце, яйчен мъфин (яйца, рендосан кашкавал и каквито искаш зеленчуци и подправки).

# 296
Тези, които хранят децата си НЕ по ЗБВ - колко време трае едно хранене при вас? При нас ми се струва, че е прекалено дълго(ок. 30мин.)да видя има ли и други така?

# 297
5 минути и и писва 😂 Още няколко лъжици пробутвам с играчки на столчето.

# 298
Тези, които хранят децата си НЕ по ЗБВ - колко време трае едно хранене при вас? При нас ми се струва, че е прекалено дълго(ок. 30мин.)да видя има ли и други така?
Ако е редичко, отива повече, но не чак толкова - примерно 5-6-7 минути. Аз и от десерта давам. Става дума на кухнята. Аз за да сгъстя супата, ако нямаме сухари, вече 2 пъти сложих пшеничка каша на слънчо. Просто забравих да купя, а то няма изяждане като е "вода" 🫣
Ако сваря зеленчучета да добавя, за да сгъстя, пак трябва да се пасира, не всичко става с вилица, иначе ако има парчоци в супата, се дави, то с какво да ги дъвче. Няма да си мъча детето. Като има зъби, ще дъвче и ще яде едро нарязано.

# 299
Дълго си е и с пюретата и при нас. На ЗВБ храненията е по бърз- хапва малко, нафърля останалото и е готов 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт