💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И при нас е еднакво понеже правихме цялостен ремонт. Ако правехме стая и по стая и нямаше вариант за еднакви, не бих сменяла навсякъде, а по-скоро бих търсила възможно най-близки варианти, за да не е натрапчива разликата. То като не са едно до друго няма да си личи толкова. 😊

# 316
Преди 11 години правихме всичко наново и абсолютно нарочно избрах сив ламинат и бяло обзавеждане за коридора. Всекидневната е с ламинат топъл сивкав дъб, мебели дъб, бяло и черно. Усещането за коридора е студено и стерилно, а всекидневната е топла. В спалните пък реновирахме стар паркет и нямаше как навсякъде да е еднакво. Все още ми харесва супер много. Ако ще те дразни може да избереш ламинат имитиращи плочка, по този начин ще избегнеш два различни дървесни декори един до друг. Нямахме едно време нито пари, нито време за гранитогрес в коридора, но скоро ще започна да проектирам нов апартамент и там ще заложа на гранитогрес. Тъй като ще е с 3 спални, едва ли ще ги съчетая да са с еднакви настилки с всекидневната.

# 317
Според мен е напълно приемливо в различни помещения да е различна настилката. Аз съм от хората, които не сменят нещо, което работи. Тоест, ако настилката не е стара/захабена или да държи студено примерно, не бих я пипала.

# 318
Според мен е напълно приемливо в различни помещения да е различна настилката. Аз съм от хората, които не сменят нещо, което работи. Тоест, ако настилката не е стара/захабена или да държи студено примерно, не бих я пипала.

Абсолютно съгласна.
Честно казано никога не се бях замисляла дори за подовата настилка вкъщи. Само в спалнята и хола е еднаква (тъмен паркет). В детската е светъл паркет. В коридор, баня, кухня все различни плочки. Изглежда си супер, изобщо не разбирам защо трябва да е еднакво навсякъде?

# 319
И при нас във всяка стая е различно. Никога не съм обръщала внимание Blush като гледам, ни пълзящо бебе, ни котараците забелязват.

# 320
И при нас навсякъде е различно. В коридора и кухнята едни плочки, в банята други, ламината из всички стаи също ни е различен… изобщо не ми пречи. Grinning

# 321
Златни сте ❤️
В детската го сменихме скоро и е светъл.
Харесвам сивата гама. Коридора ни е дълъг и прави завой, спалнята е все още на паркет от старите, там също планувам сивичко.
Ще видя какво мога да направя, за да стане за смяна и в хола 😂 децата ще са виновни.
Скоро ще трябва да разделим момчетата и каката. Кухнята и хола са подходящи за преустройство.

# 322
Момичета, предложете ми сайт за еднакво облекло за майка и бебе с разумни цени на дрехите. Искам да взема по една рокля за рождения ден на бебка.

# 323
Аз пак се вкарвам в някакви филми. Малката от 2 дни ми се вижда странна. Преди се задържане права с упора по-дълго, сега крачетата й кашкавалени сякаш. Става от сън и след час и половина търка очите и се прозява. По-спокойно играе, разглежда/къса😁/книжки. Температура няма. Мисля като й пускам изследванията на годинка да й пусна и за Б12, може би и желязо. Друго има ли, което да мога да пусна?
Иначе утре би трябвало да ми дойде кухнята, дано я яде.

# 324
Според мен се филмираш.
И аз днес поръчах кухня, сега ще видим дали ще я яде. Пробвах я с Ян Бибиян (София), но не я хареса. Тази от Фантастико. Сега съм поръчала от Хер бебе.

# 325
Аз пак се вкарвам в някакви филми. Малката от 2 дни ми се вижда странна. Преди се задържане права с упора по-дълго, сега крачетата й кашкавалени сякаш. Става от сън и след час и половина търка очите и се прозява. По-спокойно играе, разглежда/къса😁/книжки. Температура няма. Мисля като й пускам изследванията на годинка да й пусна и за Б12, може би и желязо. Друго има ли, което да мога да пусна?
Иначе утре би трябвало да ми дойде кухнята, дано я яде.

Желязото се пуска с феритин и ЖСК. Може да пуснеш и за вит.Д.

Аз подкрепям майчината интуиция, бих наблюдавала още ден-два и вероятно бих звъннала на педиатъра. По,- добре да е излишно.

# 326
Дано се оправи, защото така не виждам как ще проходи. До преди 2 дни беше много стабилна, сега въобще не е. Не вярвам зъбоникненето да има общо.

А като сменяте кухнята отново ли се ходи за нова служебна бележка или вече щом е било детето записано на кухня не е необходимо?

# 327
Днес взех Фуристо зелен ( демек био), че пътуваме. Яде си го, но пил супа доста редичка ми се видя.

Петя, това са частни кухни - искаш - поръчваш си. Няма кой да те спре или да ти иска бележка. За държавната само има такива изисквания.

# 328
Днес взех Фуристо зелен ( демек био), че пътуваме. Яде си го, но пил супа доста редичка ми се видя.

Петя, това са частни кухни - искаш - поръчваш си. Няма кой да те спре или да ти иска бележка. За държавната само има такива изисквания.

Хмм, странно и аз на частна записах, но в сайта им пишеше, че ми трябва бележка. Като се обадих по телефона жената с която говорих също каза, ако нямам да си взема.
На мен в моя град менюто на държавната не ми допадна.

# 329
Има ли бебета, които ходят на Киндиру Варна, централния?

Общи условия

Активация на акаунт