💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
И аз ще трябва да променя моя режим. Преди лягах след 1 часа, за да имам време за себе си. Съответно искам да спим сутринта повече, обаче наистина ако става в 7, ще ни е топ режима.
Иначе ставане в 17.30 е много късно също. Преди ставаше в 17.00 и идваше много. Сега в 16.30 пак е много. И ще понамалям с 10/15 минути докато нагласим новия режим. 5 часа будуване вечер й е идеално да заспи от раз 🤣 Обаче много мрънкане накрая. Ох, не знам. Големи сметки, голямо чудо 🤣

Иначе аз не се шляя по цял ден и ми е ок така. Като спи си почивам и аз.

# 496
Знам, че е късно да спи до 17:30, но понякога първата й дрямка е много кратка и наваксва с втората. Също и 21:00 часа е още светло навън, затова гледам към 22:00 да я сложа да спи. Иначе означава лятото към 19:30 всички да сме се прибрали и да се приготвяме за сън 😃 Някак не ми се иска 😀

# 497
И аз все искам да ставаме по-рано обаче не мога да се събера да стана аз да ги събудя 😂 Стават малката 7:30, голямата 08:00. Вечер 22:00 ако заспят е празник. Голямата откарва до 22:30-23:00 😭
Кремона, много ти е яка количката 😍 И аз бих си я поддържала и пазила.
Моята старата взе да сдава багажа и взех една лятна бюджетна. Старата остава за в багажника на колата при нужда.

# 498
Знам, че е късно да спи до 17:30, но понякога първата й дрямка е много кратка и наваксва с втората. Също и 21:00 часа е още светло навън, затова гледам към 22:00 да я сложа да спи. Иначе означава лятото към 19:30 всички да сме се прибрали и да се приготвяме за сън 😃 Някак не ми се иска 😀

Ами ние пак се прибираме рано, защото я къпем/мия дупе преди да яде. А, тя яде в 20:00. Не е готино така лятото, но няма как с малко дете да сме айляк, както преди. А и да заспива рано и да си почина и аз 🤣 Хич, не ме интересува кога се стъмва. Макс до 21:00 искам да е заспала 🤣 И по-рано искам, ама за сега не става 🤣

# 499
за рд поръчахме тази торта. Всички деца ядоха и оцеляха Grinning

Торта "Сен Тропе" е съчетание от пухкави пандишпанови блатове с орехи, френски млечен крем и пресни плодове ягоди и боровинки, глазура бял шоколад и декорация от пресни плодове ягоди, малини и боровинки, а за завършек хрупкаво бронзово криспи по борда.

Момичета, довечера съм на банкет. Стискайте палци да не ме призоват обратно набързо Joy

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 18:11 от caprice

# 500
Нашият график в общи линии е следният: става между 08:00 и 08:30 ч. Първият интервал на будуване е 2:30 ч. и го издържа много трудно. Ако зависи от нея, ще легне час след като се е събудила. Да кажем, че ляга към 10:30 - 11:00 ч. и спи час и половина с доприспиване, защото на около 40та мин. се събужда. И така става към 12:30 - 13:00 ч. Втората дрямка ѝ се пада към 15:00 - 16:00 ч. и е макс 1 час. И след това може да издържи будна до 23 ч. Expressionless Преди вечерния сън има АМ, обличане на пижама и чувал, разглеждане на книжки - уж нещо, с което да я успокоя. Ама невинаги се получава и това. Нощем задължително поне 1 път става да яде, а от началото на месеца става към 06:00 - 07:00, сяда в леглото, взимам я в моето легло и тя си доспива поне още час и половина. Днес, например, едва я събудих в 09:00 ч. Знам, че е късно, обаче то и аз е мога да стана, след като тя е заспала в 23 ч. И заради смяна на памперс изпуснах часа за втора дряма и реално легна преди 20 мин. за нея. Знам, че е късно, ама не знам какво да направя. И как.
В началото на месеца заради херпангина пък спа по 3 пъти на ден, после лягаше в 21:30 и ставаше в 06:00 ч. Впоследствие се върна на обичайното си време - много късно заспиване с късно събуждане.

# 501
А, ето още някой, чието бебе се буди около 40мин. Понякога пропуска, но в повечето пъти се буди. Уж около 5тия месец свързвали интервалите на сън.....
Нашият режим е следния
Събуждане между 6:30 и 7ч
8:30ч сън около 1ч
11ч пак започва пак да и се спи, ако сме вкъщи кякто в понеделник заспива към 12ч-12:30ч
Иначе заспива между 13:30ч и 14:30 спи час и ако я доприспя спи още макс 1 час, но в мен.
Заспива за вечерен сън около 20ч - 20:30ч
Буди се много пъти да яде, общо взето на 2,5 ч макс 3ч яде.
Почивните дни целия режим отива по дяволите и от понеделник пак отначало Joy

Ще ми е интересно Люси да сподели техния режим, защото бяхме с еднакъв термин, но моята е родена 3 седмици по-рано, а тя преноси

# 502
И на мен ми се иска да усетим, че е лято ( не че по нещо си личи от темп на вън, че в неделя тръгваме за море) и да седим по-до късно… но не виждам как ще стане тая работа. Освен да вечеря по градинките и после бърз душ и в леглото. Ще видим…🧐

# 503
То па едно лято 🤣🤣🤣
Аз съм се примирила, че и това лято ще хикс, но не ми пречи. Само да заспива навреме и да не се буди. Другото ми е все тая.

# 504
Егати лятото, в Банско като бяхме стана 5 градуса, студ на кутийки, дъжд и зверски вятър. Децата пак са болни. 😂
Аз след 9 не се прибирам, че каляската дтава тиква 😂

# 505
А, ето още някой, чието бебе се буди около 40мин. Понякога пропуска, но в повечето пъти се буди. Уж около 5тия месец свързвали интервалите на сън.....
Нашият режим е следния
Събуждане между 6:30 и 7ч
8:30ч сън около 1ч
11ч пак започва пак да и се спи, ако сме вкъщи кякто в понеделник заспива към 12ч-12:30ч
Иначе заспива между 13:30ч и 14:30 спи час и ако я доприспя спи още макс 1 час, но в мен.
Заспива за вечерен сън около 20ч - 20:30ч
Буди се много пъти да яде, общо взето на 2,5 ч макс 3ч яде.
Почивните дни целия режим отива по дяволите и от понеделник пак отначало Joy

Ще ми е интересно Люси да сподели техния режим, защото бяхме с еднакъв термин, но моята е родена 3 седмици по-рано, а тя преноси
Лягаме 21.30, става в 8-8.30. Като не заспи веднага, може и до 9 да откара. Спи 2 пъти през деня от 11-11.30 до 13.00- 13.30 и после от 17 до 18-18.30. Винаги спим заедно, съответно често си се доприспива с гърда. Предполагам, че ако спеше сам, нямаше да спи толкова. Интересно е, че може да заспи само с люшкане и с друг човек, но ако ме няма и се разбуди, няма да продължи да спи.

# 506
По грешка съм поръчала 2 менюта от фуристо днес. Мислите ли, че мога да ги замразя? Или нещо такова?

# 507
Според мен да. По-скоро супата. Иначе може утре да ги дадеш, ако не си поръчала и за утре. Доставката е 3 лв за всеки ден ли? Това честно казано ме отказва от Фуристо.

# 508
Аз поръчвам до пункт близко до вкъщи и май е 1лв. Няма за утре те в петък дават и за събота. Ама тя не успява да им ги изяде и все и остава и за следв ден

# 509
  • София
И аз си мислех за Фуристо тия дни, докато чакам за държавна (още не съм записала - педиатърката ни даде документа онзи ден). От къде купихте бурканчета? Може ли да снимате как изглеждат, че грам не съм наясно. Иии още един въпрос - бързо ли става записването в институцията, много ли ще се бавя там

Общи условия

Активация на акаунт