💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 380
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Хладничка, но има деца във водата. Ние аи носим малко басейнче и там се стопля бързо.

Няма хора, спокойно е. Така хубаво може да се чува само нашето дете🤣

# 586
Имате ли препоръки за подложки против изпотяване за количка? Има доста видове и не намирам отзиви кои са ефективни и дали изобщо могат да предотвратят изпотяване на гръбчето.

# 587
Аз взех Aeromoov. Вчера излезнахме в най-голямата жега и т.к. ми беше странно още да я пусна с къс ръкав, а и тя е на сянка и не се движи като мен, беше с дълъг и не беше изпотена. Не знам дали е от подложката. Днес вече ще й сложа къс.

# 588
Момичета, що се отнася до темата с купички, буркани, кутийки за детски кухня, онзи ден си спомних, че бях гледала метални, за малкият батко. Той обаче не обичаше кухнята изобщо, искаше да яде от нашата храна. И не се и занимавах да избирам и купувам. Опитите да му хареса, бяха неуспешни. 😁
https://greeny.bg/product/burkan-za-supa-420/
Поръчах си ги. Няма шанс да купя стъкло и да ми се чупи, като ще тежи, поне да е метал. Неръждаема стомана. Въпреки че няма неръждаема стомата, а буквално по-малко ръждясваща. Как е на английски --> stainLESS. Т.е. по-малко ръждясваща, не е nonstain. 😉 🫡
Тези ще използвам сега.
Стъклените са ми се чупили и са ми правили невероятни мизерии. От яд съм мятала цялата чантичка не еднократно. Коричката от долу е става леш. В колата където са стояли.... Не искам да се сещам. 🫣

# 589
Подложка аз взех за столчето за кола на AirCuddle. Не виждам никакъв ефект, постоянно е изпотена главата й.

# 590
  • София
аз си мислех, че бурканите, които искат от детската кухня, се оставят в администрацията с все всички документи. Ако е така, защо си купувате други - за да си ги пресипвате ли? Наистина не разбирам, не се заяждам.

# 591
В София изискват определен вид буркани, а в другите градове (явно) не е така.

# 592
  • София
aaa, ясно - има различни изисквания. На мен ми се струва по-добре да си ходиш с твои съдчета.

# 593
То така, ама… изисквания. Според мен са заради грамажа. Като всички бурканчета са еднакви, е лесно, ама като всеки съд е различен и трябва да теглят ли? Или да броят черпаци 🤣 А и предполагам, че като отиваш да взимаш кухнята, всичко е разсипано по бурканчетата и директно ти дават, а не чакаш да ти налеят. Може би в другите градове не е чак такъв наплив за кухня и имат време на всеки да налеят и претеглят в собствен съд. Тук виж, че в София се чака по 2-3 месеца за кухня. Значи капацитета им е на макс. Няма кой да губи време да тегли и налива. Всичко е готово да взимане. За това и бурканчетата трябва да са стандарт.

# 594
При нас в Пловдив сипват с мерителни канчета. В каквото си занесеш, нямат претенции.
Подложки имам на Аеромуув. С нашата жега няма нищо, което да свърши работа. Всички са потни 😂
Лятото дойде изведнъж. На климатици сме денонощно, иначе не се диша. Следобед вече не става за излизане. Купона започна 😂

# 595
И при нас стана жега от раз, минахме на летен режим по къси ръкави и гащи или само по боди. В стаите на горния етаж е някакъв ад. Миналата година бяхме постоянно на климатици, явно и сега ще е така. Това, че е отворена вратата дори вечер изобщо не разхлаждаше.
Подложка взех на Kikkaboo, че като цвят ми хареса и ми отива на цвета на количката. Уж е против изпотяване, но детето се поти.

Моят син все по - упорито се пуска сам да ходи, скоро става на 11 месеца. Не съм му взела буйки и ходи само вкъщи, но трябва да взема. Вие какви буйки сте купили и трябва ли да са от тези за прохождане или може и друг тип обувчици? Доволни ли сте от тези, който сте купили, за Колев и Колев се рових и не прочетох много добри отзиви.

# 596
При нас не се дават бурканчета за администрация (Варна). Всеки си отива с каквите бурканчета иска. Не теглят храната. Сипват с черпака на място, на око 😀 Понякога е повече, понякога по-малко. Почти всеки ден има  опашка за нашия пункт, но долу горе се минава бързо.

# 597
И в София буквално за два дни стана адска жега. Много бързо ми дойде тази температурна разлика 🤣

Аз противно на съветите на ортопеда, не взех обувки като гума. Просто много си криви плавника и стъпва върху пръстите. Започнах с Geox 19 номер, но са й малки вече и сега чакам от Бест Сикретс 20-ти номер пак на същата марка. Има добри оферти по 40/50 лв. Има и по-скъпи. Имах код за 10% и ме е яд, че не взех и 21-ви номер. Мисля, че бързо ще израсне 20-ти. Ако не - есента все ще ги носи. Боса не иска много да стъпва, но с обувки е по-добре, за това реших да взема нормални обувки. Не знам дали е много правилно.

# 598
В зара кидс има боси обувки, не малко. Взех от там, има и още едни не-боси на кларкс. Нз с кои е по-ок, но трябват сандали вече.
Виждам как ще станем класици рЕзко  - сандал с чорап 🤣

# 599
Ходих сега в Рая за нова чантичка на "бурканите" за кухнята и видях подлажка на cybex, портив изпотяване. 99лв беше. Ама цвета ми се стори кофти. Има ли някоя, която я има такава и е доволна? Примерно, че наистина не спарва?

Тук във Варна, сипват "на око". Няма изискване за определени буркани. Добре е, да са с широко гърло, за да не  ти се зацат при сипването, но там дават салфетки. Мерителният ориентир за тях, е черпака и до къде да е пълен. И да, често сипват повече, особено към 12:15-20.

Общи условия

Активация на акаунт