АПРИЛ идва, време е вече, приготви се да те гушна, мъничко човече!

• 18 499
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте дами. Как сте? Нас днес ни пуснаха защото аз  полудях и щях да бия една акушерка.
Сега да се похваля Вики и Алек съм ги чула до сега един път да плачат от както сме си в къщи Гоги явно си е поплакъл и за тях.    

# 196
maq_22_, San_ya,  welcome! Добре дошли отново сред нас Hug! Дано са ви все така послушни бебчетата smile3522!
Stra4i, не мога да ти се начудя за цвеклото  Laughing.! Аз и цяло шише балсамов оцет да му сипя, пак ми мирише на кал и земя  Confounded! Явно е въпрос на вкус  Peace
Момичета, да ви питам, че не помня дали във форума го бях чела това: днес се теглих и колкото и странно да изглежда на фона на добиващия страхови размери мой корем, аз съм свалила 1.5 кг и сега съм +7.5 Sunglasses това от една страна ласкае суетата ми, но се мъча да се сетя кой ми беше казал, че тегло се губи непосредствено преди раждането  newsm78. Питах лекарката от ЖК, тя само се засмя. Вие чувалили ли сте такова нещо?

# 197
  • Пловдив
Ей, добре дошли и на двете  Hug Hug
Саня, като влезеш в албумчето на бебоците от първата страничка - там е и паролата. Най-горе в ляво кликваш на логото за да се логнеш
после от горе избираш "my site", влизаш в снимки и избираш албумчето- под него - add photos
Изчакваш да се зареди прозорчето и можеш направо да маркираш снимките от твоя комп и да ги издърпаш в полето
Те една по една ще се качат
Дано а съм обяснила като хората

# 198
  • Пловдив
San_ya, maq_22, Добре дошли!   Hug bouquet Hug
Колко миличко ми стана като си ви представих вкъщи с бебчетата! Hug
И с нетърпение чакам снимките...

# 199
  • Пловдив
Аз си купих на Джордани-Компакт и много ми харесва-по-лека е от другите и има много екстри-290лв.Но зависи каква количка търсиш....Например Маг Ингланд е по-широка...
[/quote]
А на този модел коша може ли да се обърне с лице към майката? Ако не може малко това ме притеснява, че няма да гледа с лице към мен...Тук в Пловдив на Джордани има жалост само в един магазин- Пинокио и точно този модел не мога да го видя на живо кака изглежда. Иначе много ми харесвам като го гледам в сайта, както и другия модел G4 Giordani.

# 200
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ДейзиГ майчинството на каква база се изчислява, колко месеца назад, защото аз от октомври съм болничен и от старт 518 лв сега вземам болнични 209 лв  Confused да обезумееш е малко...

Болничния ти сигурно е за общо заболяване и е 80% от среднодневния осигурителния доход, но не повече от среднодневното нетното възнаграждение 6 месеца назад. След като си в болничен от м. октомври базата ти е м. април-м.септември 2006 г.

# 201
Zdraveyte maycheta!Ostanaha ni samo 16 dni do termina. :roll:manichko me e strah ,zashtoto tova shte mi bade parvo rajdane.Stiskam palci na vsichki mami za po leko rajdane i gushkane na zdravi ,sladki bebcheta.

# 202
 Grinningздравейте от мен за днес май първа се разписвам но не ми се спи.
да докладвам за вчера бях на доки защото от 3 дена вдигам високо кръвно по -принцип съм 90/60 а сега 158/110,направо се излагаМ. А и бебо неще май да излиза на термин и ако не родя до понеделник ще  ми предизвикат раждане ,но - мем ми е притеснено доста .
Е това е от мен за днес , и дано като вляза послев да чета да има ме поне едно ново попълнение в клуба  newsm78 я да видем коя мама ще се разпише.
целувки

# 203
Добре дошли на Саня и Маг.Страхотно е ,че вече сте си вкъщи.Саня като идвахме на посещение на Светла ми беше неудобно да те притеснявам и затова не те извикахме,но имах инфо от нея как сте.
еми_ка аз съм си тук, Laughing обаче нямам много време за писане и само чета.
Пловдивчанки ще се ходи ли на лекция на 02. и срещата остава ли в 09.00 на старото място?Естествено за тези, които не са се обебили до тогава Laughing

# 204
Днес в 8.30 часа Smooth роди момченце - 3 600 гр!

Да й е жив и здрав големия юнак! Нека има безгрижно детство! Мама и тати много да го слушат!

# 205
  • Пловдив
Добро утро!   bouquet
Тази нощ отново спах като къпана - без никакви позиви за предстоящо раждане...  Sad
За срещата в Пловдив - ще дойда!  Peace Някой има ли идея каква ще е темата?

# 206
  • Пловдив
Честито на Smooth!
  bouquet    bouquet   bouquet
Да и е жив и здрав юнакът, а тя бързо да се възстановява!

# 207
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА МАМА SMOOTH!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Филка, този път ти ми взе думите Simple Smile
Днес ми е трмнина, а спах като ... небременна даже. Та като гледам май ще се видим на лекцията. Ама аз бях толкова убедена, че вече ще съм родила, даже и на картончето съм записала, че ще посещавам лекциите след април Blush
В сайто може да пише каква е темата

# 208
Здравейте,момичета! Честито на всички, които са си гушнали малките човечета!
Аз вчера бях на преглед и си имам насрочена дата - 05.04. Раждането ще трябва да е секцио, защото съм имала луксация като бебе. На 04.04 ме викат в Шейново, за да ме приемат и на 05.04. сутринта трябва да е операцията.
Мелодия, можеш когато имаш възможност да добавиш на първата страничка датата за секцио.
Ако има някоя от вас, която ще ражда около тая дата в Шейново ще се радвам да се запознаеме.

# 209
Корема ми е доста ниско паднал вече а и тази сутрин като се качих на кантара с 1 кило по-малко от преди два дена, нали товз са симптоми предвещаващи раждането.  #Crazy
 Sunglasses

newsm78 Я, това не го знаех, че пада някой и друг килограм преди раждането. Иначе и мойто коремче е паднало. Мъжът ми забеляза и доки от клиниката потвърди. Аз виждам все същата топка в огледалото  Crazy

pepa k, споко, мъничко остана. И мен на работа преди да ме пуснат се опитаха да ми дадат за година напред да свърша работата  Joy, но то си е невъзможно

Честити бебчета на новите мами   bouquet   bouquet   bouquet  Много обич и радост!

Общи условия

Активация на акаунт