АПРИЛ идва, време е вече, приготви се да те гушна, мъничко човече!

• 18 498
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Честито на мама smooth,бързо възстановяване и много радост.Онзи ден бях на преглед-няма изгледи за раждане в скоро време,плацентата е свежа и водите са много.Обаче вчера като си легнах на обяд имах няколко болезнени контракции,това не ми се беше случвало с предишното раждане,появиха ми се болки чак като започнах да раждам.Появиха ми се и гъбички,та сега съм 6 нощи с вагинални таблетки.А иначе задължително ставам по няколко пъти на нощ и в комбинация с хапчетата е ужасно.Страше н мързел ме е подгонил,а имам толкова много за чистене,готвене,пране и т.н.Но няма начин,днес ще се отдам на тези вълнуващи занимания и ще поглеждам тук за още бебешки новини.чао чао

# 211
  • на североизток
Честит син на мама Smooth!Да расте жив и здрав и много усмихнат!На мама -бързо възстановяване!
Аз днес следобяд съм на ЖК и ще видим как са нещата при нас.Нямам някакви признаци за раждане-но пък ще видим и док какво ще каже :lol.Аз и предния път така бях,дори сутринта преди да родя ме гледаха двама лекари в болницата/ бях там, защото преносвах/ и ми казаха, че има още време-плацентата била незряла, нямала съм разкритие......Аз обаче си родих през нощта Joy
Лек и приятен ден от мен и дано имаме още бебешки новини!

# 212
  • гр.Варна
Честито на мама Smooth!
Да й е жив и здрав и много да слушка мама и татко!Бързо възстановяване и на мама:)  bouquet
Ето,че вече имаме и първото варненско бебчче!Урааааааааа Joy
Ние сме много добре и подканям варненки довечера за лекцията в 17:00ч. в ОБ:)До скоро

# 213
  • Пловдив
Момичета, да си споделя терзанията.
Много си мисля за предизвикано раждане... В смисъл, почти съм сигурна, че ако отида на преглед в Селена ще ми предложат този вариант - да си избера датичка и да заминавам Simple Smile
Обаче, колкото и да съм си изчерпала търпението... все нещо ме дърпа назад. Някак ми се струва, че ще е вмешателство в съдбата  Blush Много ми се иска всичко да си стане естествено, а в същото време не искам да чакам още и всеки ден да съм в напрежение скоро ли ще е. От друга страна... какво му е естественото на начина на раждане, който съм избрала - е епидурал, под контрол, с епизотомия евентуално... Незнам... сигурно ви досадих, ама от вчера го мисля и ... до никъде не стигам.

Искам и да помоля нещо.
Ако някой си е купил (или си му е с количката) кошница за кола на Чиполино и е запазил инструкциите за монтиране в колата.... Ако може да ми ги щракне по някакъв начин...  Blush

# 214
Честит син на мама Smooth!!!   bouquet

pepa_k, за свалянето на килца е вярно. Този вторник бях с 1,5 кг по-лека Peace
След като имам определена дата за секцио, ме е страх бебче да не реши да излиза самичка преди 5-ти. И всяка вечер си лягам притеснена да не ме изненада Praynig Praynig
Вчера следобяд кръвното ми рязко падна. По принцип си е ниско, но този път се срина до 90/60. Надявам се, че това не е предвестник на скорошно раждане.

Бенитка, аз вече претръпнах за секциото, дори го предпочитам пред естествено раждане, предизвикано насила. Единственото, което ме вълнува е с дребното да сме здрави и да сме добре, другото няма значение.

# 215
добро утро коремчета

честито на мама Smooth пожелавам и бързо възтановяване и много радост с малкия момък.

аз пак съм с проблем пералнята се оправи но ютията ми върти номера и този път няма да мина без майстор. сега съм взела документите и почвам да търся гаранцията. ще обясня какво става и ако на мякоя мама и се е случвало нека ми каже. докато гладя от каналчетата за пара излиза кафеникава течност и цапа дрешките има аромат на карамел (гостенката ми го потвърди) Sad

# 216
Честито на мама SMOOTH!!!Жив и  здрав,много щастлив и  игрив,за радост на мама и тате!!!   

# 217

. ще обясня какво става и ако на мякоя мама и се е случвало нека ми каже. докато гладя от каналчетата за пара излиза кафеникава течност и цапа дрешките има аромат на карамел (гостенката ми го потвърди) Sad
Веси,опитай да я пуснеш на самопочистване,явно са и се запушили каналчетата от варовик и затова ти тече мръсна вода.На мен понякога и парченца варовик ми и излизат от каналчетата и това ме подсеща да я почистя.

# 218
  • на североизток
Бенита, прочетох лостинга и искам да ти кажа, че прекрасно те разбирам.Аз бях в твоята ситуация с предишната ми бременност.Никак не е приятно признавам.И аз само си мислех как да родя.През главата ми минаваха какви ли не варианти Crazy.Имаше моменти, когато ми се искаше да беше седалищно и да бях раждала секцио.
Дните си минаваха, а аз нямах никакви признаци за раждане.На 10-тия ден ме прибраха в болницата и ми казаха, че ще изчакаме още 3 дена и на 4-тия ще предизвикаме раждане.Аз се успокоих като чух това.Така след никакви признаци отново в края на 3-тия ден /спомням си, че много си беше преяла рибка и помолих мъжа ми да ми донесе/ започнаха контракциите.Имах си много хубави контракции Laughing на 3 минути още от началото и така.......След определено време се роди сина ми.Не знам дали от рибката, която изядох или от успокоението, че на другата сутрин вече щяхме да предизвикваме раждането Joy
Така, че съветвам те да се успокоиш, ако можеш.Знам, че не лесно.Още повече, че търпението ти вече се изчерпва.Но щом бебка ке чувства добре в теб не изтървай тези последни моменти,когато ще сте 2 в 1.Предполагам, че малката ще ви изненада, когато най-малко очаквате!Прегръщам те и ти желая търпение и леко раждане!
Чакам новини и днес за нови бебоци!

# 219
Честито на мама SMOOTH! Малкият-голям мъж да расте здрав и много послушен!
Това със спадането на близо килограм и аз съм го чувала, но до колко е вярно newsm78....
Добре дошли отново сред нас на мамите с бебчета! Hug Бързо възстановяване!  bouquet
San_ya, благодаря за обясненията, дано наистина мине след раждането това изтръпване,макар че свикнах и не ми прави впечатление Mr. Green.
veselina miteva, а тече ли течност, когато си я спряла?Аз верно почупих две-три ютии докато си взех тази,ама да мирише на карамел,не ми се беше случвало newsm78.Е,поне не мирише на лошо Laughing Но по-добре я занеси на ремонт! Peace
benitta, изчакай колкото е възможно и позволяват докторите. По принцип не съм чувала за неродено бебе, така че и твоето ще излезе Mr. Green.Даже си мисля, че ако спреш да мислиш за това, бебка ще те изненада много приятно! baby_neutral

# 220
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МАМА SMOOTH   bouquet

И НА НАС ЧЕСТИТО ПЪРВО ВАРНЕНСКО БЕБЕ!

НЕКА ТОЗИ ТАКА ЧАКАН МОМЪК ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ И ДА ИМ ДОНЕСЕ МНОГО РАДОСТ!

Хриси, аз за лекцията съм там, ама то дали ще има!? Да взема да отскоча дотам си мисля да попитам предварително?

# 221
Здравейте,

Честито на мама SMOOTH! Нека малкият-голям мъж да расте здрав и много послушен!

Вчера бях на очен лекар и не съм вдигнала диоптъра за което много се радвам.
Чух се с Боби Ко, добре е , днес ще се видим в Майчин Дом, няма да ражда секцио, но понеже и бил близо термина искат да стои при тях.

Това е засега , чао и лек ден   bouquet

# 222
Честито на мама Smooth, бързо възстановяване, здраво и послушно бебче!  bouquet
Момичета, купихте ли си сутиени за кърмене newsm78, казват че след раждане гърдите наедряват доста, и се чудя как да си взема сутиен, като после може да се окаже малък  Rolling Eyes? И къде има такива, аз видях само с Щтъркел?

# 223
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА SMOOTH, да й е живо и здраво бебето и много да я радва!   bouquet

Бенитка, успокойсе, както ти казаха по-опитните мами, това може да помогне.  Иначе не виждам нищо лошо, че ти се иска вече бебо да излиза, още повече, че и термина ти е днес.  А за предизвиканото раждане... ами докторите си знаят.
Ние си взехме кошница з акола на Чиполино, но е в свекърва ми и инструкцията не мога да я снимам сега и да ти помогна, много съжалявам.  Confused

И да се оплача - аз от два ден асе чувствам много тежко, тъжно ми е, постоянно мрънкам, че искам бебо да излиза, че чак по някое време чувствам угризения. Но вече толкова съм качила, корема ми се нацепи, краката ми са така отекли...  Embarassed Rolling Eyes Мрън-мрън-мрън  Rolling Eyes

Хубав ден, мами, и да видим коя е следвщата обебена  Laughing

# 224
  • София ж.к. Надежда 1
честито на мама Smooth  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт