АПРИЛ идва, време е вече, приготви се да те гушна, мъничко човече!

• 18 486
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Честито на Смуут   bouquet Много здраве и само хубави емоции от тук натаък!!!!

Ох момичета, да се пазите, че мен като ме тръшна някакъв вирус ли какво, една висока температура.. #Crazy. Така се стресирах, но вече съм подобре. Ходих по-рано на консултация, че не усещах бебо. Сега вече имам сигрурна дата - 05.04 Simple Smile.  Ако се наложи (понеже още имам лека температуа) може и по рано.

Айде лек ден на всички!! И да се пазите  Hug Hug Hug

# 226
аз сега като изкарах гаранцията прочерох за това почистване  Embarassed нотя юията ми е нова само един панталон бях гладила с него и сега съм я извадила пак като почнах за бебето. то верно че за 2-3 седмици 7 перални е изгладила и може да иска почистване вече. сега съм  я сложила за 4 часа в оцет и после пише да се включи и на самопочистване и дано да стане ако ли не на ремонт а ще искам от комшииката да си доизгладя дрехите че то няма време за ремонт и после гладене бебето със сигурност ще се е появило вече

# 227
За свалянето на килограми в края на бременността е вярно-преди няколко дни като бях на ЖК акушерката ми каза,че съм отслабнала с 1 кг. и това означава скоро раждане.
Бенита,знам,че вече ти е припряно и искаш вече бременността ти да е минало , и най- вече да си гушкаш бебчето,но ако питаш мен-не бързай.Както казват старите баби-бебето не е сложено с ръка,че да знаем кога ще излезе.Щом няма причини за предизвикване на раждане,не насилвай нещата.Като раждах сина ми преди 9 години,млада и зелена и нищо не чувала за раждане,си мислех,че просто по-трудно и продължително е протекло раждането.Сега обаче като съм наясно с нещата ,осъзнавам,че си е било точно предизвикано раждане.Родих един ден след термин,бяха ме приели вече в болницата с контракции,но с 2 см. разкритие само.И  понеже няколко часа нещата не се промениха,ми спукаха първо водите , а след това ми включиха и система и родих .Всичко продължи близо 14 часа.Все си мисля,че ако не бяха избързвали толкова,раждането щеше да протече по-леко.
Тери,честита дата и на теб.Близо до моя термин си-къде ще раждаш,да не се засечем ,без да се познаем?

# 228
  • Beyond the Frontiers
Честито бебче на майката!

За мрънкането и аз не спирам. Чак сама на себе си ставам досадна! А за нетърпението, остават ми ЦЕЛИ 2 седмици и вече се побърквам, пък майките с по 2-3 дена до термин просто не мога да си представя как са  Mr. Green #Crazy #Crazy

Иначе и аз доста се чудих за сутиена за кърмачки и не съм много сигурна, дали ако купя въобще ще го ползвам. Гледах в немските магазини ТСМ спортните сутиени, като че ли повече ми допадат /има ги и поръчка онлайн/. Другият вариант е потниче-бюстие пак от типа на спортното бельо. То така или инчае в началото няма да се юрна да кърмя навън за да ми е нужен сутиен за кърмачки, пък ако се справяме по нататъкаможе и да вземем.

Айде лек ден, възползвайте се от пробиващото слънчице и nature016: sun sun

Идей за великденска декорация ?????  easter easter easter

# 229
за сутиените на мен ми ги донесоха от варна изглеждат доста смешни и бабешки, но като си го сложих е доста удобен, материята е много приятна и мека и не стоят чак толкова лошо  Wink а цената 3.5 си е супер

# 230
За свалянето на килограми в края на бременността е вярно-преди няколко дни като бях на ЖК акушерката ми каза,че съм отслабнала с 1 кг. и това означава скоро раждане.
Бенита,знам,че вече ти е припряно и искаш вече бременността ти да е минало , и най- вече да си гушкаш бебчето,но ако питаш мен-не бързай.Както казват старите баби-бебето не е сложено с ръка,че да знаем кога ще излезе.Щом няма причини за предизвикване на раждане,не насилвай нещата.Като раждах сина ми преди 9 години,млада и зелена и нищо не чувала за раждане,си мислех,че просто по-трудно и продължително е протекло раждането.Сега обаче като съм наясно с нещата ,осъзнавам,че си е било точно предизвикано раждане.Родих един ден след термин,бяха ме приели вече в болницата с контракции,но с 2 см. разкритие само.И  понеже няколко часа нещата не се промениха,ми спукаха първо водите , а след това ми включиха и система и родих .Всичко продължи близо 14 часа.Все си мисля,че ако не бяха избързвали толкова,раждането щеше да протече по-леко.
Тери,честита дата и на теб.Близо до моя термин си-къде ще раждаш,да не се засечем ,без да се познаем?

Ларсен - ще раждам в АГ-то, но за престоя този път ще съм вероятно на вип етажа, че като бях в патологията от леглата там направо гърбът ми беше син. А като съм и с операция не ми се иска да рискувам. Малко е скъпичко, но съм решила вече за здравето си, а и най - вече на бебо, няма да се стискам. Ще се радвам много да се засечем, че аз така и не успях да дойда на нито една  сбирка. Ама пусто от Нова година не ми дават да се разхождам. НО като родим нищо не пречои да се виждаме , да бутаме количките дружно   bouquet

# 231
  • Beyond the Frontiers
Веси, хвърли поглед на немските, без банели са и са на цена от 6 до 12 лв. доста добре изглеждат.

# 232
А на този модел коша може ли да се обърне с лице към майката? Ако не може малко това ме притеснява, че няма да гледа с лице към мен...Тук в Пловдив на Джордани има жалост само в един магазин- Пинокио и точно този модел не мога да го видя на живо кака изглежда. Иначе много ми харесвам като го гледам в сайта, както и другия модел G4 Giordani.

[/quote]
Хриси, за съжаление не може бебето да гледа към теб,дръжката не се обръща.Има прозорче на коша,през който можеш да си го гледаш.  Прежалих го тоя каприз, за сметка на теглото на самата количка,защото ще трябва да я мъкна на ръка до асансьора.
Иначе попитай в Пинокио за каталог на Джордани и ако искаш,мисля,че могат да ти я поръчат.

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 11:45 от mariah

# 233
  • Пловдив
Веси, хвърли поглед на немските, без банели са и са на цена от 6 до 12 лв. доста добре изглеждат.
Може ли да дадеш някакъв линк за онлайн поръчка или поне да разгледам, че в Пловдив не съм видяла никъде сутиени за кърмачки.

# 234
  • Beyond the Frontiers
tcm.dir.bg
www.atrakcion.com
в разделите за бельо

# 235
  • Beyond the Frontiers
Това не са специални сутиени за кърмачки, а спортни модели без банел. До колкото разбрах това е важно за да не убива и притиска гърдите.

# 236
Тери,оздравявай по-бързо и леко раждане.Със сигурност  няма да се засечем при раждането,аз ще съм в Окръжна болница,но за разходки с бебетата -става. Peace

# 237
Честит син на мама Smooth! Да е много добричък, да са мнооого щастливи и мноооого да се обичат!

# 238
elku_elena, кой от от всички сутиени в раздела за бельо е на tcm? Можеш ли да пуснеш линкче от него?! Мерси  Hug
benitta, чудесно те разбирам... Сигурно вече ти е много тежко и много ти се ражда. Аз самата съм така, макар че имам почти месец до термина Rolling Eyes. Но все пак си мисля, че е хубаво да потърпиш още мъничко. Първо, знаеш, че не винаги терминът е точно изчислен - това прословуто кръгло календарче според мен няма как да е валидно за всички жени на земята, които са толкова различни. Може би бебчето още не е готово да излезе. Второ, може да ме сметнеш за лудичка  Crazy, но съм убедена, че всеки човек идва на този свят със съдбата си в точно определен ден и час. Затова предизвикването на раждане и секциото ми се виждат като намеса в съдбата на малкото човече  newsm78... разбира се ако има медицински показания, дума не може да става ти да се противиш. Все пак, ако приемеш съвет от една мама без грам опит в раждането и преносването Wink, по-добре прояви още мъничко търпение. Настрой се на друга вълна. Идват красиви празници - Цветница, Великден. мисли за тях, за цветята и яйцата, за украсата. като се успокоиш и спреш да се ослушваш за контракции, може и да родиш по-лесно  Hug  Hug  Hug

# 239
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ЮНАК НА МАМА СМУУТ    bouquet[/center]

Може ли да дадеш някакъв линк за онлайн поръчка или поне да разгледам, че в Пловдив не съм видяла никъде сутиени за кърмачки.

В Данет също има сутиени за кърмачки. Аз си купих миналия път за 12 лв. Има разлика с тези от 40 лв., но все пак става.

Общи условия

Активация на акаунт