Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 234 639
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Е, той директно си каза, че е в къщата на инфлуенсърите. Нещо от рода ,че Йоана уж не искала да става известна, пък сега е в къщата на инфлуенсърите.
Изгледах надкаст с Мартин и той спомена, че Йоана ще се снима в реалити или в момента снима реалити нещо от сорта. Възможно ли е да е къщата на инфлуенсърите или по- скоро е есенният ерген? Някой има ли информация?

# 226
  • София / Пловдив
Е, той директно си каза, че е в къщата на инфлуенсърите. Нещо от рода ,че Йоана уж не искала да става известна, пък сега е в къщата на инфлуенсърите.
Изгледах надкаст с Мартин и той спомена, че Йоана ще се снима в реалити или в момента снима реалити нещо от сорта. Възможно ли е да е къщата на инфлуенсърите или по- скоро е есенният ерген? Някой има ли информация?

По спомен каза "друго риалити", без да уточнява кое. Аз понеже Къщата не гледам, там как излизат/отпадат?

# 227
  • Телиш/Плевен
Аз понеже Къщата не гледам, там как излизат/отпадат?
Разделени са на два отбора, играят игри и участниците от загубилия отбор се номинират. Който събере най-много гласове от номинациите, отпада.

# 228
Тя и в Островът на стоте гривни е кандидатствала, та Мартин си е прав, че търси и тя известност.

# 229
Е кой вътре не търси?

# 230
Тази година ще правят ли "Островът на 100-те гривни? Какви реалитита предстои да снимат?

# 231
Има тема за Островът, там се написа, че тази година няма да има. БТВ ще снимат Фермата.
За догодина не се знае.

# 232
  • България
Маги от сезон 3 на ергенът къде заснема и какво?
Да не е водещ на Диви и красиви.

# 233
  • София / Пловдив
Маги от сезон 3 на ергенът къде заснема и какво?
Да не е водещ на Диви и красиви.

Аз предполагам, че е с ергените и момите, все пак там е Радо Тушев и е продукция на бТВ.
Я, редактор или подкаст, защото водеща няма да е.

# 234
Ивка Бейбе обяви в подкаст, че няма да е водещ на Диви и красиви, но и предстояло нещо голямо. Някой да е чул какво ще води или кой се очаква да е новият водещ на ДиК?

# 235
А снима ли се това "Диви и красиви" изобщо или тотално приключи?
Някъде прочетох или чух, че се премества в телевизията. Лично не вярвам да е истина и според мен се бърка с предстоят сезон на Ергенът.

# 236
Истина е и не се бърка. Продуцентът Мишо се беше свързал с Diavolo, за да даде инфо.

# 237
Да, бе, вярно ли? Тази аматьорска работа по телевизията 😆. Падам 🙈🙉🙊🤦

# 238
  • София
Коментирахме го и в темата, всички сме в потрес.

# 239
О, не знам темите на предаванията вече не ги четя и следя. Нямам време, а и те вече прекалено много. А имаше и едни досадни километрични анкети, които ...... ми докарваха нервни кризи 😆
Та сега изпадам в лек шок от информацията 😆😆😆. Е щом ще е вече по телевизията,  предполагам, че ще е направено като за телевизията, а не аматьорски като нещото от Ютюб. А е коя телевизия ще е ? Ако в една от водещите е интересно как се е добрал до там партньора на Неделчо( не му помня името- ооо, вие сте го написали не съм го видяла😆 ).

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 01:40 от Morkovelka99

Общи условия

Активация на акаунт