Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Снимките на Игри на Волята започват утре - 23.06.2025 год. на Дуранкулак.

# 301
  • гр.София
За Игрите,миниатюрен спойлер. Възможно е и да са само работни (!)наименования  ,но  екипите ( облеклото) са наречени така:  зелени- Лечители, сини- Супергерои, червени-Непобедими, жълти- Безстрашни.

# 302
Да повторят имена на племе?

# 303
  • гр.София
След като мислих известно време-), възможно е така да си си поръчвали екипите от началото - първия път, а после за всеки сезон да си слагат вече нови имена на племената.  
Но аз не съм гледала първите сезони и не знам как са се казвали.
Мда,сега видях, в 4 сезон съвпадат три от имената.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 13:14 от blanc

# 304
И трите имена са повторения на тези от сезон 4, че даже и цветовете пасват. Да не са направили миксиран All Stars?

# 305
  • гр.София
Не мисля... Явно единственото вярно във" великия"ми спойлер са четирите цвята Smiley  Но тях вече ги постна dido2k със снимката на коктейлите по- назад.

# 306
  • Другата България
Някой знае ли дали са започнали снимките на Игри на Волята, че моят колега е постнал днес стори в ИГ... Надявам се не е от първите отпаднали.
Аз.
Утре започват, 23.06.

Едит - дочетох, и ти си писала. Heart

# 307
Кои ще са водещи на игрите? Димо и Ралица ли?

# 308
Бях чела че Павката ще го замества Expressionless

# 309
  • София
И аз някъде четох, че Павел ще е новият водещ заедно с Ралица.

# 310
Тези двамата ми попаднаха днес. Дали ще участват или са от екипа. Или просто са минавали от там и са решили да се снимат

# 311
  • София
Димо го пуснаха от ареста, но си чака делото и присъдата. Трудно ще се измъкне без присъда, но той беше 2 месеца в ареста вече, които ще му приспаднат.

# 312
Скрит текст:
Тези двамата ми попаднаха днес. Дали ще участват или са от екипа. Или просто са минавали от там и са решили да се снимат

Ако съдя от снимките качени в профила на моят колега голяма вероятност да си имаме отбор батки.

# 313
  • София
Добро Утро, Nature Sunny

# 314
  • Разпиляна във въображението
Еха, това е чисто нова игра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт