Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Гледах надкаст и накрая Туджаров каза като спойлер, че следащата седмица отново се случва нещо, което до момента не е ставало в "Ергенът".Някой има ли идея за какво може да става дума?

# 16
Следващата седмица изхвърчат Бранимира, Синтия и Александра. чтова е спойлер от ТикТок, една жена се е прибирала с тях трите в самолета на 21ви февруари.
Може нещо шокиращо да се случва с Бранимира - например тя да хареса Виктор хаха.

# 17
Роси сигурно ще дава интервютата на видео връзка.

# 18
Никаква информация ли няма за "Един за друг"? Моля ви, кажете ми, че Ивелина и Герман не печелят.
Нали зрителите ще гласуват ,как да се знае кой е победителят

# 19
Следващата седмица изхвърчат Бранимира, Синтия и Александра. чтова е спойлер от ТикТок, една жена се е прибирала с тях трите в самолета на 21ви февруари.
Може нещо шокиращо да се случва с Бранимира - например тя да хареса Виктор хаха.
Трудно ми е да повярвам за Синтия, тя имаше индивидуална среща, мина добре. Васил дори даде добри синхрони за нея защо да остава без роза?

# 20
  • Viena
И аз да не пропусна нещо.😅

# 21
  • Варна
Никаква информация ли няма за "Един за друг"? Моля ви, кажете ми, че Ивелина и Герман не печелят.

И аз искам да знам и също се надявам да не печелят те.

# 22
Здравейте! Гледах надкаст и накрая Туджаров каза като спойлер, че следащата седмица отново се случва нещо, което до момента не е ставало в "Ергенът".Някой има ли идея за какво може да става дума?

Предполагам, че става дума за церемонията на розата,на която не ергените,а дамите ще раздават рози на момчетата ,за които ще се борят. Не знам дали това обаче е прецедент

# 23
  • София
Мартин и Даниела разделени ли са наистина?
Последната информация е, че тя го е зарязала в края на предаването. Не е успял да валидира женската й енергия поради алкохолна слабост и постоянна комуникация с Косара.
Ето това ако е вярно, ще се смея до безкрай.
Ясно е, че Мартин не е там за нищо сериозно, но ако го преметне Даниела ще е голям цирк.

И аз мисля че невижданото за другата седмица са розите от момите.

# 24
Роси сигурно ще дава интервютата на видео връзка.
Не ..На един нейн лайв в тик ток преди около седмица се изпусна и каза,,Скоро пак ще си идвам до България " така,че ....

# 25
Елена е писала, че продуцентът на предаването, в което отива ще е Радо Тушев.

# 26
  • гр.Пловдив
Не разбрах - как има 3 останали, пък Росица не е разбрала, че Косара връща нейната?

А де, аз също това се зачудих😁Или ги привиква една по една, както когато останат две, или Росица е тъпа😆Косара започнала да охладнява към Васил след като разбрала за баса и затова върнала розата.
Иначе от мен дойде спойлера за майката на Роси и ходенето до Шри Ланка, което на онзи момент ми се струваше невъзможно, тъй като още не се знаеше за третия ерген, да съм честна още не ми се струва възможно, ама два спойлера го потвърждават, та не знам😁

Доста интересно ,следя с интерес Smiling Imp

# 27
Предполагам, че става дума за церемонията на розата,на която не ергените,а дамите ще раздават рози на момчетата ,за които ще се борят. Не знам дали това обаче е прецедент
Не е. Във втори сезон имаше такова нещо.

# 28
До колкото разбрах Дениз и Блага ще влизат в това Любов в Рая и някакви други с по-леко поведение и визия Joy Класика

# 29
Ее значи пак с познати, мислех, че ще е с нови лица. Някой написа, че ще има и инфлуенсъри, знае ли се кои?

Общи условия

Активация на акаунт