Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 604
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Точно така, не позволяваха да връщат рози, освен ако не одобри продукцията. В сезон 3 Шермин беше недоволна от предаването и го изиграха все едно Алек не ѝ дава роза, но всъщност сама е направила драмата. Наистина там Ергенът беше на пиадестал и затова не позволяваха някоя да покаже, че не е влюбена в него и да му откаже роза.

# 46
Мартин и Даниела разделени ли са наистина?
Последната информация е, че тя го е зарязала в края на предаването. Не е успял да валидира женската й енергия поради алкохолна слабост и постоянна комуникация с Косара.

А Мартин с Косара ли е заедно или и там са се разпаднали нещата?
С кого е в момента Даниела?

# 47
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Никаква информация ли няма за "Един за друг"? Моля ви, кажете ми, че Ивелина и Герман не печелят.

Финалът ще бъде на живо, не е заснет предварително. В стил Биг Брадър - припомняне на изпитанията, забавни-трудни моменти, разговори с финалистите. Гласуването в Нова плей ще определи победителите.

# 48
Никаква информация ли няма за "Един за друг"? Моля ви, кажете ми, че Ивелина и Герман не печелят.

Финалът ще бъде на живо, не е заснет предварително. В стил Биг Брадър - припомняне на изпитанията, забавни-трудни моменти, разговори с финалистите. Гласуването в Нова плей ще определи победителите.
Нали ще има нов сезон?

# 49
Знае ли се колко още седмици има до края на "Ергенът"?

# 50
Telesilla, не е сигурно, зависи какви двойки кандидатстват. Нещата са на кантар.
Тази година снимките бяха съкратени, приключиха по-рано от предвиденото.

Живот на кантар
Марто е активен във ФБ, сприятелил се е с Ани.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 22:38 от Шебек

# 51
Знае ли се колко още седмици има до края на "Ергенът"?
На 15-ти е финалът. Значи още 9 епизода.

Или питаш за снимачно време? Последно гледахме 16.02, значи около 2 седмици до края на снимките.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 22:40 от Lilly_85

# 52
Снимките на Живот на кантар дали не са приключили? Нанси беше качила стори с децата и мъжът й от почивка, с текст "Най-накрая заедно".

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 00:24 от tooclose

# 53
Ще има ли нов сезон на кантара? Някъде бях чела, че не (заради нисък рейтинг?), но пък докато върви предаването отдолу върви надпис за кандидати за втори сезон. Което нали, не значи автоматично, че ще има, разбира се, но все пак?

# 54
Аз пък се интересувам дали ще има втори сезон на Острова на стоте гривни? С тези реклами на фермата дето вървят...Е, ще се радвам и на втори сезон на Кантара:)

# 55
Съмнява ме живот на кантар да има лош рейтинг при положение, че го дават 2 дена в прайм тайма. Ванко е направил над 100 хил. последователи в тикток.

Вили П. е активна и тя в ТикТок от няколко дена.

# 56
Има логика да са приключили, но готината Вили не е активна във ФБ и не се е сприятелила с никого, дори с Ани. Марияна също не се е раздвижила.

Допускам, че финалът ще бъде на живо или ще се снима непосредствено преди излъчването, а в момента са ги разпуснали да свалят сами кой колкото успее преди края на май.

# 57
Знаем ли кога е бил финалa?

# 58
Отново от уста на уста стигна информация, която идва от Даниела - те освен, че не са заедно, когато си е дошла тук, го е блокирала навсякъде😂 Възможно е да е поукрасено, защото съм третият човек по линията.
Аз чакам официалното изявление на Мартин, за което обеща, ако Даниела го е преметнала.😂😂😂

# 59
  • Сливен
Малко снимки, от Живот на Кантар - на Ани и Вили.. Във видеото са също Мартин, Славко и Марияна.

Общи условия

Активация на акаунт