Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 234 636
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
-Дали Марто ще предложи пръстен?
- Той е кавалер,държи на думата си.
  Разбирам ,че да!
Голям хейт от всички в студиото по Васил.
Той лъже момичетата в очите с лекота ,имало шанс вчера да каже на Роси истината ,но пак си премълчал.  Жорката казва" Всички харесва и никоя в същото време "Ади го харесва повече,отколкото той нея и сега,когато гледала епизодите вероятно си е променила мнението за него.
  Това за мен означава ,че няма избранница.
  Косара казва " Роси искаше да й се получи с когото й да е ,дори и с Мартин - казвала го е!  Васил няма избор в момента.Не може да харесваш коренно различни жени!"
Косара не била гадже с Марто,само излизат заедно.
  Преразказвам малка част от гостуването на Косара в "Преди обед" тук,защото ми се струва ,че всички ръсеха спойлери ,под формата на предположения.

А,и това ,че всички в студиото бяха единодушни,че ако Косара не била отказала роза ,тя е щяла да спечели . Кой говори така ако има избранница Васил !?
Много си противоречи Косара. Когато я питат какъв тип мъже харесва, отговаря, че няма определен, а следи за други неща в човека и изрежда качества.
Но на Васил не е позволена подобна избирателност.

# 196
В последните постове в инста, Роси е с колието от снощи.

# 197
Защо ми се струва, че когато се появи спойлера, че Васил избира Косара все още снимаха?

# 198
Защо ми се струва, че когато се появи спойлера, че Васил избира Косара все още снимаха?
Точно това щях да пиша. Казваше ни се, че фаворитка там е Косара и че като цяло и тримата Ергени се борят за нея (всъщност на една церемония и тримата ѝ предложиха роза). Спойлерите от този източник секнаха още по време на снимките.

# 199
Не - но още в началото от Перси имаше спойлер, че Васил много си е паднал по Косара. След като свършиха снимките каза, че Васил не е избрал никоя - тогава се чудехме как, но всъщност вече има логика как и защо (защото върна роза).

После някой друг пусна спойлер, че Косара печели, а в същото време трети човек почна да говори, че Адриана печели.

# 200
Има ли информация какъв е финалът за Мартин и Даниела?

# 201
  • София
Преди няколко дни видях Любка сама беше на Бийч бара в София същата нелицеприятна
Нямам спойлер освен,че събота вичер не беше с любимия си

# 202
Преди няколко дни видях Любка сама беше на Бийч бара в София същата нелицеприятна

Е то е ясно, че не са заедно - и двамата не се харесаха достатъчно още в предаването, а Виктор я избра по принуда защото Бранимира му би шута

# 203

Е той Виктор е в друго предаване в момента доколкото разбрах...

# 204
Според инста, Роси е напът за БГ и се е отбила в Чикаго.

# 205
Ако избере някоя Васил, според мен 100% ще избере Ади...
И според мене. Най-малкото заради местата, на които се среща с двете момичета, и начинът, по който се среща с тях.
Ади - в беседката на хълма, на фона на океана. На поляната до беседката е огромното сърце. Васил чака Ади, която се изкачва към него. Все едно отива към олтара, където я чака избраникът.

Мартин чака Даниела в същата беседка.

Роси - чака Васил на някаква пейка, вероятно във вътрешен двор, а Васил слиза към нея.

# 206
  • Sofia
А какво става с Виктор и Любомира?
Защо не ги показват изобщо?
Уж гледам,ама не разбрах къде изчезнаха 🤔

# 207
А какво става с Виктор и Любомира?
Защо не ги показват изобщо?
Уж гледам,ама не разбрах къде изчезнаха 🤔
Отдавна се прибраха в България.
Предполагам ще направят някакво голямо разкритие дали са заедно.
Виктор в момента е в "Къщата на инфлуенсърите".

# 208
  • Sofia
А защо са ги върнали преди финалната церемония?
Не трябваше ли и тримата ергени да присъстват?

# 209
Не, няма да се връщат. Ще ги видим утре като гостуват в Преди обед.

Общи условия

Активация на акаунт