Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 912
  • 737
  •   2
Отговори
# 315
Пак ли ще е същото като миналия сезон?

# 316
  • Някъде там...
Това е много странно, как така няма червени?! Или са скрити някъде...

# 317
Може да са "заблатени"... отново... 🤪 Или "заезерени"...

Не знам защо ми се струва, че пак има рязко отпаднали хора... Както и че "колегата" е аут... 🤔

# 318
Билянка колегата не е аут. Нищо не сме чули за него. Щяхме да разберем ако беше излязал. Grinning

Участва в рекламата на Палмс Бет с Фики. Няма да го изкарат бързо. Grinning

# 319
  • Плевен
Привет
Да попитам някой има ли информация дали са минали кастингите на ББ и кога започва, или пък кой/ кои ще влизат?

# 320
До миналата седмица е имало кастинги. Един познат на познат е ходил. 😃 Не знам дали са направили селекция.

# 321
  • Варна
Вчера минах през Нови Хан, всичко е разручкано и съборено. Или се готвят за нов сезон, или просто е оставено на произвола на съдбата.

# 322
Можем ли да гледаме битките на Игри на волята на живо този четвъртък и петък? Имате ли информация благодаря

# 323
  • София
Малко нови снимки от ФБ:

И Същото малко по-отдалече:

Горната арена:

Който успее да разчете какво пише на зеленото знаме в далечината вдясно, ще има почерпка от целия форум JoyJoyJoy

# 324
Мисля, че наистина е лечители. Със сигурност завършва на "-ители", има и други варианти разбира се.
Огледално е, ако някой се чуди.

# 325
Да не са изкопирали heroes vs hustlers vs healers от сървайвър Joy

# 326
  • Другата България
Мисля, че наистина е лечители. Със сигурност завършва на "-ители", има и други варианти разбира се.
Огледално е, ако някой се чуди.
Мъчители. Идеално пасва. Blush
А сега сериозно  - "Лечители" са.

# 327
Да не са решили да събират отбори на професионален принцип Smile Миналата година изгониха бързо-бързо един лекар, който се виждаше, че има доста потенциал, и може да им е хрумнала такава идея.

# 328
  • София
По-добре да не следваме този "професионалел принцип", че ако се окажат верни слуховете какви "професионалистки" са взели за участие този сезон  Rolling Eyes

# 329
И в крайна сметка някой на терен,ще каже ли кой ще бъде партньорът на Ралица Паскалева? Наистина ли ще е Павел?

Общи условия

Активация на акаунт