Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Игра на предатели
Участието на Мирела явно е приключило:

Тя нали е в Лондон. Може би е свързано с някой сериал или филм пак намазано покрай приятелят и.

# 436
Няма защо да спира да ползва социалните мрежи, ако просто е в чужбина. Явно е била в "Предателите" наистина.

# 437
  • Вестерос
Какво е това предатели?

# 438
Какво е това предатели?
Риалити по bTV.
Няма защо да спира да ползва социалните мрежи, ако просто е в чужбина. Явно е била в "Предателите" наистина.
Точно! Тя е много активна по принцип.

# 439
Това ново предаване ли ще бъде "Игри на предатели"? А по коя телевизия и какво ще представлява, знаете ли?
Аз си мислих, че така сте прекръстили Игри на волята 😆
И аз сега видях сторито на Бачорски и щях да ви питам знаете ли в кое предаване пак ще участва, но явно ще е това с за предатели. Две седмици и той липсва от инстаграм,  днес обяви, че се завръща и нямал търпение да ни разкаже и да гледаме в какво е взел участие

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 16:22 от Morkovelka99

# 440
Това ново предаване ли ще бъде "Игри на предатели"? А по коя телевизия и какво ще представлява, знаете ли?
И аз сега видях сторито на Бачорски и щях да ви питам знаете ли в кое предаване пак ще участва, но явно ще е това с за предатели. Две седмици и той липсва от инстаграм,  днес обяви, че се завръща и нямал търпение да ни разкаже и да гледаме в какво е взел участие

По бтв ще го дават, Владо Карамазов ще е водещ, някакъв вид състезание е пак, но не съм слушала внимателно какво ще представлява. Снимано е някъде край Видин. Иначе и аз се чудех Бачорски къде се затри, а той ето....
Просто няма телевизия и предаване дето да не го видя този.

# 441
https://bg.wikipedia.org/wiki/Traitors:_%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B0 … D0%B5%D0%BB%D0%B8

# 442
Оо, много благодаря! Изобщо не съм разбрала за това предаване.  Наистина си помислих, че сте прекръстили така игри на волята. Звучи интересно, да видим такова ли ще бъде

# 443
Къщата на инфлуенсърите

В един подкаст чух, че в ТикТок имало изтекли кадри от бъдещи епизоди, в които Виктор и Грозденка интимничат сами в стая и изглежда сякаш правят секс. Не можах да ги намеря, но коментиращите момичета спекулираха, че това може да е в Тъмницата или са сами в стая, когато вече са останали малко хора. Тоест със сигурност Грозденка не е първата отпаднала, за Виктор е ясно, че остана до по-късен етап, защото ни беше в полезрението и видяхме кога изчезна и кога се появи.

# 444
Игри на волята
Днес ходихме до Дуранкулак. Нямаше битка и багер заравняваше арената. Горната арена беше оградена с бали със сено, вероятно да не се вижда от пътя. Имаше и бодлива тел около едни храсти, от които снимахме миналата година Simple Smile Видяхме и резиденцията, ако е миналогодишната. С високи огради е и почти нищо не се виждаше. Къщата беше с доста лампи отвън, които светеха. Видяхме и една жълта кърпа на една от терасите. После ходихме до Езерец, но там предстоеше битка и имаше охрана, която естествено не ни допусна. Видяхме, че ще са сини срещу зелени, както и предполагахме още от Дуранкулак. Пускам и малко снимки от днес.
Камионче ги докара междувременно и си помислихме, че там ще е битката между сини и зелени, тъй като липсваха и табелите с имената на двете племена.

# 445
  • София
Хм, дали не замирисва на промяна в менюто и единия коктейл вече не е наличен? Thinking

# 446
А има ли кончета в околността? И възможно ли е в стопанството да име коне?

# 447
То куци коне, толкова минаха,  та обикновен кон ли няма  да има Joy

# 448
На мен пък Бачорски ми е много забавен. Жена му - не, но той самият е пич. Все пак се прекланям пред Иванка Курвоазие и така 😀

# 449
После ходихме до Езерец, но там предстоеше битка и имаше охрана, която естествено не ни допусна.
Ако сте били на плажа и някой не ви е допуснал, това е противозаконно. Ако от охраната/продукцията кажат "Нямате право да сте тук" им кажете да ви кажат в кой закон го пише. Ще стане забавно да го измислят. Викате полиция, показвате им тази алинея и им гледате сеира.

Цитат
ЗАКОН ЗА УСТРОЙСТВОТО НА ЧЕРНОМОРСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ

Чл. 4. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2013 г.) Гражданите имат право на свободен и безплатен достъп до морските плажове.

https://lex.bg/laws/ldoc/2135555697

Разбира се, това, че всеки има законово право да е на плажа, не означава, че нарочно трябва да им пречи, но пък може да стои там, където е екипа, за да не пречи на снимките.

Общи условия

Активация на акаунт