Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 714
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Мирела от С4 и Бачорски 😃 в новото предаване...
До тук им давам -

# 451
  • София
Арената в Езерец не е на плажа.

# 452
Ще има май пак нещо като женени от пръв поглед. Сега ми излезе реклама в инстаграм,  запиши се за кастинг - кажи "да" на любовта. Новото предаване на нова търси точно теб, стига да си готов за сериозна връзка. Кандидатствай за участие и срещни правилния човек за теб.
Няма обаче повече информация и подробности.

# 453
Тази година ще ни заливат с реалитита...

# 454
Ще има май пак нещо като женени от пръв поглед. Сега ми излезе реклама в инстаграм,  запиши се за кастинг - кажи "да" на любовта. Новото предаване на нова търси точно теб, стига да си готов за сериозна връзка. Кандидатствай за участие и срещни правилния човек за теб.
В кастиниг формата е написано "THE FLOOR", което очевидно е грешно. Явно и те не знаят как се казва. Grinning
https://nova.bg/shows/register/1782

# 455
A, просто са копирали общите условия и не са догледали. Grinning

# 456
  • София
Това X Factor ли е?

# 457
Миналата година се спекулираше, че вървят преговори между Халваджиян и Нова за връщането на Х Фактор. Може и да са се договорили, но никъде не съм чула нищо за кастинг. Попаднах някъде на снимка на Меди фолкпевеца, който участва в предаването, пишеше, че се очаква нещо - нещо такова. Но може да е и клип негов, знам ли. Всъщност на снимката до Саня мисля, че е той, те (музикалните предавания като цяло) имат практика да залагат и на един от гилдията им в журито, така че е възможно.

# 458
  • София
Меди е пуснал снимката вчера. И да си кажа, аман от Фънки.

# 459
Меди е пуснал снимката вчера. И да си кажа, аман от Фънки.
Мисля, че ще има нова песен и има общо с това как са отрязали от там като Мехмед, а сега вече е име “Меди”. Излезе ми спонсорирано в тикток.

# 460
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
От клип е, до него са двойници. Най-вероятно Саня е Башиянов

# 461
Няма как да има Х фактор, без обявен кастинг. Може да е за някаква реклама, но и аз си мисля, че е за видеоклип.

# 462
  • София
Тъй като нали, в ИВ тази година "Всичко ще бъде различно", биха дошли като гръм от ясно небе разказите от свидетели, че е забелязано присъствие на снимачни екипи около една ръждясала консервна кутия наречена поетично и за по-кратко "изолатор" JoyJoyJoy

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 17:17 от dido2k

# 463
В кастиниг формата е написано "THE FLOOR", което очевидно е грешно. Явно и те не знаят как се казва. Grinning
https://nova.bg/shows/register/1782
С тези въпроси падам всеки път

# 464
От предстоящият сезон заснет вече,на Ергена или както там ще е модификацията има поне една двойка с предложение за брак.

Общи условия

Активация на акаунт