Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 708
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • somewhere near the sea
Вероятно е трябвало да пише: "Публиката ЗАД печелившия отбор си дели печалбата" .Кой да знае???

# 541
  • España
Вие още ли това бистрите ? От сигурен източник : наградата се разпределя между публиката зад  спечелилия отбор.

# 542
Ще има май пак нещо като женени от пръв поглед. Сега ми излезе реклама в инстаграм,  запиши се за кастинг - кажи "да" на любовта. Новото предаване на нова търси точно теб, стига да си готов за сериозна връзка. Кандидатствай за участие и срещни правилния човек за теб.
Няма обаче повече информация и подробности.
В кастиниг формата е написано "THE FLOOR", което очевидно е грешно. Явно и те не знаят как се казва. Grinning
https://nova.bg/shows/register/1782
Оказа се, че е точно "Женени от пръв поглед". Оправили са кастинг формата и тече реклама по НОВА.

# 543
АКО психолозите и мач-мейкърите (как се казва на български това, сватовници? Laughing ) са читави, може да се получи нещо интересно и да съберат подходящи хора. Или поне такива, които не са очеизвадно несъвместими от първата минута, в която се видят. Поне някакъв шанс да има за нещо.
В момента има глад за известност в много млади, а и не чак толкова млади. Мисля, че ще има желаещи за сейр поне. Да видим какво ще произведат...

# 544
Актуализация в болд на участниците в Traitors

Официално потвърдени:
1. Владо Николов, волейболист
2. Георги Янев, финалист в ИВ 4 и победител в Къщата на инфлуенсърите 3
3. Мира Радева, социолог
4. Венци Венц, рапър (и бивш дуетен партньор на Павел от ИВ)
5. Диляна Попова, модел и актриса
6. Станимир Гъмов, актьор
7. Глория Петкова, модел
8. Тино, изпълнител и участник в Сървайвър 7
9. Искра Онцова, юрист (съдия в "Съдебен спор")
10. Силвия Петкова, актриса
11. Георги Коджабашев, победител в Островът на стоте гривни
12. Мирела Илиева, танцьор и участничка в Игри на волята 4
13. Даниел Бачорски, чистач и инфлуенсър
14. Невена Бозукова-Неве, актриса
15. Анна-Мария Граченова, Ергенът 4
16. Борислав Лазаров, репортер и водещ на прогнозата за времето
17. Оля Малинова, комедиант и водещ на "Преди обед"
18. Иван Юруков, актьор
19. Антон Стефанов, журналист
20. Ева Веселинова

Непотвърдени все още:

21. Мая Пауновска, гимнастичка и участничка в Островът на стоте гривни
22. Йордан Белев, фокусник и участник във Фермата 6
23. Ивет Лалова, лекоатлетка
24 Едис Пала, дизайнер и участник в Сървайвър 7
25. Валери Григоров, син на Мария Гроздева и участник в Игри на волята 4
26. Геновева, досадна участничка от Сървайвър 7
27. Алберт Попов, ски състезател
28. Даяна Йорданова, инфлуенсърка, която прилича на Гал Гадот
29. Павел Иванов, актьор ("Гунди", "Татковци")

Имаме поне 4-ма излишни. Мая Пауновска я видяхме с Ана-Мария и си е направо сигурна, затова съм я подчертала. Геновева може и да е в екипа, но наистина следва доста участници.

Лично предположение - Деси Стоянова (няма я в списъка), Мая, Дани Белев, Ивет Лалова и Павел Иванов са в каста, другите не са.

# 545
Актуализация в болд на участниците в Traitors

Официално потвърдени:

9. Искра Онцова, юрист (съдия в "Съдебен спор")

Това име сред официално потвъредите ме озадачи.  Rolling Eyes
Да очакваме ли и Жоро Игнатов?

Кога се очаква да започне предаването?

# 546
  • София
И аз не мисля, че Едис, Геви и Валери участват, за Даяна не знам, но за нея мисля, че би се справила, защото съм я гледала в канала на Макс Бербечелов да играят различни настолни игри.

# 547
  • Другата България
А аз все повече си мисля, че Ивет Лалова НЕ участва.

# 548
На мен ми беше интересно това предаване, какво ще бъде, как ще е и т.н. до момента, в който разбрах, че отново ще гледам всичките стари муцуни и родни (без)известни вип-ове.

# 549
  • София
Малко съм офтопик (щото от сума ти време това е всичко друго, но не и тема за спойлери Rage) , ама може би за последно тази година дай да покажем нек'ви изолирани жълти:

# 550
Струва ми се, че БТВ съветва риалити участниците си да действат в публичното пространство преди да обявят участията им/преди да ги излъчат, защото Дениз и Ана-Мария стартираха свои подкасти, а Киара видях да гостува в друг. Някой друг да сте забелязали да се изявява?

# 551
  • София
Това предаване Traitors какво всъщност представлява като сюжетна линия?

# 552
пуснах три сезона на Предателите да погледна, голяма група от хора, продукцията тайно избира 3-ма Предатели, а групата трябва да ги разкрие. Нямат никакви подсказки, всяка вечер предателите се събират и решават кого да "убият" (това е единствената улика на групата, ако евентуално някой от предателите е имал разногласия с убития, може да се заключи кой е предател). Всеки ден има и кръгла маса, на която групата набеждава кой може да е предател и го гони. Изгоненият разкрива каква роля има във формата. Ако остане накрая дори един предател - той взема парите, събрани от всякакви игри на групата. Ако успеят да отстранят всички предатели последните 2 или 3-ма участници делят парите.

# 553
Малко съм офтопик (щото от сума ти време това е всичко друго, но не и тема за спойлери Rage) , ама може би за последно тази година дай да покажем нек'ви изолирани жълти:

Хмм, интересно! Това Шопа ли е? 👀 Мислех, че е извън играта. Да не се окаже той богопомазаният червен. 🤔
Този нос...
Скрит текст:

Александър Димитров ли е кучето пазач. 😁 Миналата година го бях взела за участник.

# 554
За Любов в рай, освен габи, хайрула и ферай някой друг разпозна ли се от промото

Общи условия

Активация на акаунт