Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 682
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Няма Ферай в Рая. Струва ми се на оная кючекинята гласа да разпознах - Мони каквабешетам.

# 556
За Любов в рай, освен габи, хайрула и ферай някой друг разпозна ли се от промото
Ферай не е вътре. Май Благовеста Бонбонова. Едната девойка ми прилича на Гери Стаменова. Има и такива, които не са участвали в Ергенът.

# 557
Галена Назърова ,която стана Мис Роза в Павел Баня ,миналата година ще влиза.

# 558
Коментар на Теа от Ергенът 3 и Диви и красиви 1 под женското промо на Ергенът в рая:

# 559
Коментар на Теа от Ергенът 3 и Диви и красиви 1 под женското промо на Ергенът в рая:

Това, че Теа е тагнала и самата себе си, означава ли, че и тя ще вземе участие?

(ооо боже, дано неее) WearyClose

# 560
За съжаление и аз така разбирам тагването, че ще ни се наложи отново да я гледаме на екран. Cry Николета от Диви и красиви 1 беше прикачила промото на стори и беше написала нещо от сорта “виждам познати тела”.. не знам дали визираше себе си или Теа, или някоя друга нейна приятелка, но поне не съм забелязвала да са особено близки с Теа в техния сезон и след това.

# 561
Някакви спойлери за Биг Брадър? Тръгва от 21-ви септември, но много се надявам на all stars сезон след основния.

# 562
И аз се надявам, но май няма да има. Предпочитам по-дълъг основен, не за месец и половина да ги претупат. Колко хубави си бяха едно време по три месеца.

# 563
ИВ
Бях чела някаква статия, че Томи Борисов,
Скрит текст:
Георги Стойчев-Шопа,
Скрит текст:
Вера Хитова и Бонита (Радостина) ще "са в основата" на "Победителите". Да не започнат с 4-ма души племената? 🤔

Иначе ivo79, който отпада 10-ина дни преди финала, се казва Ивайло Тодоров.
Скрит текст:
Студентката по кинезитерапия - Симона Ръждавичка, вероятно е отпаднала наскоро. Както и Десислава Сапунджиева.

Ето и няколко нови предположения:
Наталия Василева
Скрит текст:
Кристиан Василев - предприемач, модел, треньор
Скрит текст:
Ива - лекоатлетка, 6 пъти републиканска шампионка
Скрит текст:

Този ми е много странен... от 2 години е на всяка манджа мерудия...
Скрит текст:
Приятелче с Джулиана Гани. Миналата година беше на море с Гого и Миряна. Снима се с участниците от Пловдив. Мислех, че е треньор, но всъщност е бил на тренировки при Добрин.

Предполагам, че все още са в играта Теодор Венков, Катрин Пекин, Николета, Мирослав Великов... ако този на снимката е Шопа...

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 12:14 от Bilyana14.

# 564
  • София
Само да спомена, че "който е още в играта" е стигнал до обединението.
А това за червеното племе (Победители): Нова си го написаха: тези четиримата плюс "още амбициозни участници", каквото и да значи това Joy

# 565

Това, че Теа е тагнала и самата себе си, означава ли, че и тя ще вземе участие?

(ооо боже, дано неее) WearyClose

Теа ме съмнява да влезе отново в трето любовно риалити, стига и толкова.
А и нали има слухове че Симеон от Диви и красиви ще е вътре, едва ли и тя би влезнала отново.

За есенния ерген знам потвърдена информация че сигурни са Галена Назърова (беше спомената на няколко пъти) и онази Натали от Бягство към победата (Натали Стойчева).
И вече ергенките в промото, които бяха разпознати - Дениз, Габи Бланко, Шермин.
Имам опасения че и Блажка ще е вътре....
Вече се чудя дали ще го гледам изобщо - прекалено много неприятни лица, и по-особено съдържание, неслучайно ще го дават след 22.

# 566
Изгледах няколко пъти промо клиповете в ютуб канала на Предателите, въпросът е чии са тези ръце. Женската с безцветния лак е или на Неве или на Мира Радева. Мъжката е на човек с тен - Владо Николов или Георги плувецът.

# 567
Изгледах няколко пъти промо клиповете в ютуб канала на Предателите, въпросът е чии са тези ръце. Женската с безцветния лак е или на Неве или на Мира Радева. Мъжката е на човек с тен - Владо Николов или Георги плувецът.

По-скоро е на Силвия Петкова, тя има пръстен, който прилича на този от снимката.

Сигурни ли сме, че кадрите са от самото предаване обаче?

# 568

По-скоро е на Силвия Петкова, тя има пръстен, който прилича на този от снимката.

ръката с пръстена е на водещия!

така, вариантът да се избират още предатели е ако групата на ранен етап започне да ги лови и изхвърля от предаването. Тогава водещият предлага на останалите двама предатели да поканят в редиците си 3-ти. Не допускат оставане само на 1 предател в средата на предаването. Интересното е, че когато останат 2-ма предатели и отправят покана към 3-ти, поканеният има право да откаже, но ако остане 1 предател, то той кани някой да се присъедини и е "на живот и смърт", т.е. поканеният или става предател, или си тръгва.

в американската версия на предаването дори няма визитки на участниците, изтърсват ги в замъка и през първите 15мин се провежда кръгла маса, на която всички са с превръзки на очите, водещият върви в кръг и докосва по рамото 3мата предатели. Много са смешни след свалянето на превръзките, още тогава вече има обвинени, че са предатели само защото дишали по-тежко или пиели притеснено вода, или се препотявали повече Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 14:43 от KeepSmiling

# 569

ръката с пръстена е на водещия!

Благодаря, не бях видяла, че снимките са две, а на първата тази с пръстена ми се стори по-дамската.

И за да е по темата - другата на същия кадър може да е и на Жоро от 100-те гривни.

Общи условия

Активация на акаунт