Спойлери от риалити предавания - тема 23

• 240 827
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • На морето!
Още хора ли ще влизат? Колко време продължава това?

# 586
Със сигурност ще влязат поне още двама - въпросният бодибилдър и Елвира от Ергенът 4.
Може би ще продължи малко повече от месец и Биг Брадър ще го замени.
Щом Игри на волята почва на 8-и септември, вероятно ще махнат епизода в понеделник или ще го изместят в друг час.

# 587
  • Sofia
Тази Елвира е момичето, което Елвиса изгони заради интриги ли?

# 588
Тази Елвира е момичето, което Елвиса изгони заради интриги ли?
Заради това, че го нарече алкохолик, на който му треперят ръцете, докато неговите собствени трепереха в същия момент. Публичен линч. Но и тя не блестеше с особен талант/интелект, флегматично излъчване...

# 589
Със сигурност ще влязат поне още двама - въпросният бодибилдър и Елвира от Ергенът 4.
Може би ще продължи малко повече от месец и Биг Брадър ще го замени.
Щом Игри на волята почва на 8-и септември, вероятно ще махнат епизода в понеделник или ще го изместят в друг час.
ДиК до 05.09 ще си е от 21:00. След това има епизоди само на 10, 11, 16, 18 и 19-ти от 22:00 часа, а на 20-ти от 21:00 е финалът. Биг Брадър поема щафетата от 21.09 (премиера), после епизодите ще са само от вторник до събота, като съботният ще е по-дълъг от останалите - два часа. Мисля, че и миналата година беше така в началото, а в последствие почнаха да излъчват и в неделя.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 18:19 от Lilly_85

# 590
  • София
Малка задачка от ИВ Wink
4 + 6 = 7

# 591
Малка задачка от ИВ Wink
4 + 6 = 7
Това за обединеното племе ли е?

Николета Кръстева (плувкинята) е отпаднала.

Мартин Лапунов - ново предположение.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 10:49 от Bilyana14.

# 592
  • София
Нещо пак започнаха със страните критерии за триене (outcast вчера го изтриха и аз не разбрах защо).
Все пак (последен опит) да обобщя някои неща за новия сезон на ИВ (ако съм сбъркал някъде, ще се радвам да ме поправите):
Започват със 4 племена, обаче по всичко личи, че тези 4 племена няма да са пълни в началото. Ще последват (вероятно 2: отделно жени и мъже) битки за попълване на племената. На последния клип пуснат от Нова се виждат хора със по-тъмни (вишневи) екипи, докато хора в основните цветове гледат отстрани. Т.е предполагаме, че началото ще бъде подобно на сезон 4. Вероятно са отпаднали не малко хора на тези битки.
След това знаем вече, че червените не защитават името си и повече не се виждат на отборни битки: остават сини, жълти и зелени.
След това за фазата с две племена има известно объркване: първоначално се появи информация от свидетели, че са останали зелени и сини (както и колабориращи снимки от арените), обаче в последствие другите снимки от арените са в жълто и синьо, както и снимката на двама жълти от изолатора точно преди обединението потвърждава че са останали сини и жълти. Не изключвам все пак да е имало пребоядисване на зелените на вълти, обаче според мен това е малко вероятно.
Миналата седмица (около 20-21-и) се е случило обединението и в момента сме на финалната права: днес би трябвало да се проведе или полу-финал или финала, т.е чакаме победител (отсега си казвам, че дори и да го разбера, няма да го пиша тук)

# 593
Според мен финалът се е изиграл вече, защото всички от предполагаемите играчи са активни, освен ако финалистите не са ги намерили като цяло.Интересно е,че май този сезон има много силни жени.
Относно кастинг битки,знам само,че Гешев е ходил, но то е логично кои играчи ще викнат.

# 594
(отсега си казвам, че дори и да го разбера, няма да го пиша тук)
Добре де, аз тогава предлагам направо да закриваме темата и повече никой нищо да не казва и всеки да си трае за него си...
Нали темата е за това, да се споделя всичко каквото се разбере/види/знае, пък всеки си преценява дали да следи написаното или не. Стига с това онзи преписал, онзи от тук гледал и тн., аз лично всеки път, когато искам да разбера нещо или ми е интересно, първо проверявам тук, защото вече на всички ни стана ясно, че жълти сайтове, фейсбук личности и други преписват от тук - но ако наистина само заради това вече нарочно няма да се споделя информация, аз не виждам смисъл изобщо да се продължава.

# 595
Много малко спойлери за ИВ тази година. А аз май към него се ориентирам пак. Тези предатели по БТВ-то нещо не ми се струват толкова интересни вече. Или поне се нагледах на достатъчно епизоди от този формат в мрежата.

# 596
Аз като науча победителят ,колкото може по-скоро ще го напиша.Темата е затова .

# 597
Мирише ми ,че най-накрая ще има жена победител. Да видим греша ли Thinking

# 598
Мирише ми ,че най-накрая ще има жена победител. Да видим греша ли Thinking

Моля ви се, ако е така казвайте навреме да не си губя времето. Имена не искам, искам само да знам че не е жена.
То всички сезони им бяха нагласени, ама влаченето на жена до финала ще е върха на  простотията.

# 599
Единствените кадри от новия сезон са от екипа на Нова, който отразява началото на Игрите, т.е. от първата седмица. Защо ли...
Ето ги 8-те жени в бозави екипи, борещи се за място в племената пред погледите на другите племена.
Скрит текст:

Тук обаче имаме 4-ма мъже и 2 жени (които се обуват) от едно племе:
Скрит текст:

Ето и още двама вероятно стигнали поне до обединението:
Скрит текст:

Пак повтарям - всичко от моя страна са предположения, 20 страници записки и ИГ. 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 23:44 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт